Günaydın herkesee, günümüz aydın, içimiz huzur, yuvamız bereket, vücutlarımız sağlık dolu olsunnn
:119:
Hanimiş benim beybiler :103:
Günaydın herkesee, günümüz aydın, içimiz huzur, yuvamız bereket, vücutlarımız sağlık dolu olsunnn
:119:
Hanimiş benim beybiler :103:
Herkese günaydın Fit hatunlar Nasılsınızzz
kızlaaar öğlen oldu kahvaltıları alalımm:))
Valla ben cozuttum bu sabah ofise mis gibi simit gelince dayanamadım ee cmt piskolojiside var:) simidin 4 de 3 ünü yedim beyaz peynir eski kaşar siyah zeytin ve pastırma hüplettim ohh miss:))
Günaydın tatlımm :)selam kızlarrr:) günaydın :)
Kuzum günaydın ben rahatsız olduğum için yapamıyorum kendimce rutin egzersizleri yapıyorum 10 dakikaGünaydın kızlar
Regl döneminde egzersiz yapmamanın yorgunluk ve halsizlik dışında daha elzem bir sebebi var mı.:26:
Ben regl dönemlerinde de sporuma devam ediyorum
Kuzum günaydın ben rahatsız olduğum için yapamıyorum kendimce rutin egzersizleri yapıyorum 10 dakika
Ama rahatsızlık duyulmuyorsa yapılabilir. Bence dinlenilmeli zaten ben bel ağrımdanda yapamam , ama eğer sana bir etken yoksa yap tabiki
Günaydın kızlar
Regl döneminde egzersiz yapmamanın yorgunluk ve halsizlik dışında daha elzem bir sebebi var mı.:26:
Ben regl dönemlerinde de sporuma devam ediyorum
Canım hoşgeldin. Vallaha ben yüzme fitness çok seviyorum.merhaba arkadaşlar.haziran ayında yüzme ya da fitness a gitmek istiyorum.4-5 kilo vermem lazım.bacaklarım incelsin istiyorum.sizce hangisi benim için daha yararlı? yüzme ya da fitnesstan hangisi zayıflamama daha yardımcı olur..çok kararsızım :S ne yapsam ki:S
merhaba arkadaşlar.haziran ayında yüzme ya da fitness a gitmek istiyorum.4-5 kilo vermem lazım.bacaklarım incelsin istiyorum.sizce hangisi benim için daha yararlı? yüzme ya da fitnesstan hangisi zayıflamama daha yardımcı olur..çok kararsızım :S ne yapsam ki:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?