Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Günaydın herkesee, günümüz aydın, içimiz huzur, yuvamız bereket, vücutlarımız sağlık dolu olsunnn

:119:

Hanimiş benim beybiler :103:

kızlaaar öğlen oldu kahvaltıları alalımm:))

Valla ben cozuttum bu sabah ofise mis gibi simit gelince dayanamadım ee cmt piskolojiside var:) simidin 4 de 3 ünü yedim beyaz peynir eski kaşar siyah zeytin ve pastırma hüplettim ohh miss:))

Herkese günaydın Fit hatunlar Nasılsınızzz

günaydın kedi.ben iyiyim sen nasılsın?

haftasonu olduğu için biraz abartı oldu ama 5 köfte + 5 zeytin + domates salatalık 3 dilim ekmek

Günaydın kızlar

Regl döneminde egzersiz yapmamanın yorgunluk ve halsizlik dışında daha elzem bir sebebi var mı.:26:
Ben regl dönemlerinde de sporuma devam ediyorum

Günaydın kızlar

Regl döneminde egzersiz yapmamanın yorgunluk ve halsizlik dışında daha elzem bir sebebi var mı.:26:
Kuzum günaydın ben rahatsız olduğum için yapamıyorum kendimce rutin egzersizleri yapıyorum 10 dakika

Ama rahatsızlık duyulmuyorsa yapılabilir. Bence dinlenilmeli zaten ben bel ağrımdanda yapamam , ama eğer sana bir etken yoksa yap tabiki

merhaba arkadaşlar.haziran ayında yüzme ya da fitness a gitmek istiyorum.4-5 kilo vermem lazım.bacaklarım incelsin istiyorum.sizce hangisi benim için daha yararlı? yüzme ya da fitnesstan hangisi zayıflamama daha yardımcı olur..çok kararsızım :S ne yapsam ki:S

Ben regl dönemini ağrısız rahat bi şekilde geçiririm bana sıkıntı yapmaz.Siz öyle deyince acaba dedim başka bir sıkıntımı var.Tamam sağol kedi

Günaydın kızlar

canım ben hep yapıyorum okulda reglym diye kaytarmaya çalışırdım hocam daha fazla hareket yaptırıdı o gün bu gündür hep yaparım bazen belim ağrıyor hafif yapıyorum ama onun dışında tam gaz yapıyorum hatta rahatlatıyor sancım azalıyor :))

Canım hoşgeldin. Vallaha ben yüzme fitness çok seviyorum.

Yüzmede kas yaparsın omuzların genişler ve uzun süreli gideceksen baya kas yaparsın, fitness ta orada hocalar eşliğinde incelmene yardımcı olurlar

aynı şeyi bende düşünüyorum ama yüzmek daha ağır basıyor 6 aydır fittnes yapıyordum zaten 2 hafta önce bıraktı...

günaydın herkese
benim reglim bitti bitecek artık dönüyorum aranıza :122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…