Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Spor yapmak ne kadar mümkemmel bişey yaa.. Bi kaç gündür ipin ucu kaçmıştı, yemeğin de dibine vurdum epey ama şimdi 2 millik bi yürüyüş yaptım.. Az sonra da diğer programımı yapıcam kısmetse..
Rahatladım cidden yaw.. Hareket etmek çok iyi geliyor vücuda..

Son düzenleme:
2 Saatlik sporumu bitirdim duşumu aldım

O kadar açım ki bir deveyi bile yiyebilirim sabah kahvaltısından bu saate hiç bir şey yemedim

2 Saatlik sporumu bitirdim duşumu aldım

O kadar açım ki bir deveyi bile yiyebilirim sabah kahvaltısından bu saate hiç bir şey yemedim

Artık ben de yemiycem, yeme işini abarttım.. :/ İnsan hafif açken daha zinde oluyor bence.. (;

Bu hafta malum sebepten sporum aksasa da bugünkü sporumu yaptım. Tiffany bacımızın farklı videolarına da göz attım çook yoruldum bugün. Sabahın kahvaltısıyla duruyorum çok acıktım doğrusu

Artık ben de yemiycem, yeme işini abarttım.. :/ İnsan hafif açken daha zinde oluyor bence.. (;

Dengede tuttuktan sonra sorun yok ben açken çok kötü oluyorum illaki bi tokluk olması lazım ama bu tıka basa bi tokluk değil
Yemeni ne kadar dengelersen spordan o kadar verim alıyorsun

Bu hafta malum sebepten sporum aksasa da bugünkü sporumu yaptım. Tiffany bacımızın farklı videolarına da göz attım çook yoruldum bugün. Sabahın kahvaltısıyla duruyorum çok acıktım doğrusu

Tiffany abşamızın o bikinili videosuda çok iyi Ben iki defa peş peşe yapıyorum videolarını
Şimdi yedim ama nasıl koca tabağı 5 dkda bitridim Fena acıkmışım

Dengede tuttuktan sonra sorun yok ben açken çok kötü oluyorum illaki bi tokluk olması lazım ama bu tıka basa bi tokluk değil
Yemeni ne kadar dengelersen spordan o kadar verim alıyorsun

Tabii ki tatlım, çok aç olunca ben de nefes darlığı yaşıyorum, tiroid hastasıyım.. :/ Bugünlerde nedense iştahım açıldı, normalde hiç yemem, günde bir öğün bile yeter bana ama bu aralar cozuttum.. Herşeyin ortası kesinlikle en makbul olanı.. (;

Oluyor öyle zamanlar.Benimde şaşırdığım gün boyu hamur işine tatlıya bağladığım zamanlar oluyor

korkundan salatalık ve suyla yaşıyorum

yaaaa ama kahvalti icin bi salatalikta cok cok az canim yaa... bak peynir de yeeeee, protein deposu sifir karbonhidrat hem de saglikli yag... tamam az yemek istiyo olabilirsin ama vücudun direnci düser..

bu arada ben 69 kiloyu gördüm 64-65e coook az kaldi insallah bu hizla o rakamlari da görürüm.. haftaya felan da insallah gecer bu kolum da baslarim sporumu da daha saglikli ve hizli olur

sonradan elma da yedim ama
canım tebrik ederim, hadi bakalım olcak bu iş
gidiyosun demi düğüne, herkesler görsün nasıl güzel olunurmuş
geçsin kolun da ne naz yaptı be, iyileş de başla bi an önce :122:

geciyo canim uzun sürdü ama azalsin iyice, baslicam spora ama kol hareketleriyle zorlamicam bi süre daha..

canim bunlar iki de bir dügün tarihini degistiriyorlar yaaa valla ben gidicem tarihe denk gelirseeee giderim yoksa artik kendimi ona göre ayarlamaya calismaktan yoruldum yaa ben yurtdisindan gidiyorum, ha deyince öyle tarih ayarlayamam ki ama illaki bi araya toplaniriz eskiler olarak, yani amacima yine ulasirim su anki ilk hedefim kilo iste biliyosun

amaaan toplanacaksanız boşver o zaman düğünü
kilo ver ama sporla verirsen şekilli de vermiş olursun işte güzel olur.
ben de 53 oldum buçukları da attım yani veee belirgin bi bel oyuntum var artık.
göbeğim yine çıkıyo elmalık sağolsun ama belimi sevmeye başladım.
tiffanynin bel videolarını yapcam reglim bitsin başlıyorum işte bakalım onların etkisi nasıl olacak

Tebrik ederim tatlım, en kısa sürede istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın umarım.. (; Azmine sağlık.. (;

Bebaaaa salatalık ne kadar zinde tutabilir ki seni canım, kahvaltıda biraz esnek olabilirsin, diğer öğünleri öyle az yapsan çok çok iyi olur ama kahvaltında dikkat etmelisin bence, sağlığın önemli tatlım..

biliyorum canım benim ya uyku hastası oldum çıktım,
yurttaki kahvaltıyı kaçırdım hani odada salatalık elma vardı onları yedim üşendim markete gitmeye.
yoksa kahvaltılarımı çok zengin tutuyorum, kilo vermeye de çalışmıyorum artık sadece sıkılaşma şekillenme kaldı benim.
bol bol yicem yani artık

Ay tamam canım ben de diyetten dolayı bir salatalık yedin sandım, bir de kahvaltı olarak yediğini okuyunca korktum.. Ben de sıkılaşmaya çalışıyorum, programı sil baştan sil baştan alıp duruyorum, bugün tekrar başladım ama sonunu getiricem bu kez inşAllah..

ooooo süpersin canim o zaman, zaten senin sikayetin belinle popisindi dimi? iste biraz calismayla popisi de sekillendirirsen süper ötesi olursun artik daha devam edecek misin kilo vermeye?? yoksa sIkIlasmaya mi gectin tamamen??

sagolasin canim benim, iste bakalim öyle zorlanmadan 3kilo verdim, bu düzende heralde kalan kilolari da veririm tek sIkIntIm spora ara vermis olmam insallah en kisa zamanda ona da baslarim..

zaten bigün gelip seni markete cikarcam beba allah bilir daha peynir de almamissindir sen

yok tatlım ya, diyeti bitirdim ben sadece sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.
rox'la geyiğini yaptık hani sadece. kaç gündür çikolata yiyorum da regl i bahane edip
squats ı mı sil baştan yapıyorsun, ben de öyle yapcam çünkü doğru düzgün hiç başlayamadım.
kaç hafta oldu ben haaala başlıyorum işte utanıyorum da artık

artık sıkılaşmaya yönelik çalışcam canım yememi de ona göre ayarlicam.
evet sıkıntı belimin kalın popomun küçük olması
umarım şekillenir de azcık kum saatine benzerim
ayy almadım gerçekten bana peynir bağışlasana ben bi türlü gidip de alamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…