Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Benim bugün rest günüm.Toplamda haftanın 5 günü spor yapıyorum.

Ama bu rest günlerinde kendimi kötü hissediyorum.Sanki yapmadığım için hemen kilo alıyorum sağlıksız oluyorum.Bi huzursuz oluyorum

Haftanın 7 günü spor yapasım var

arkadaşlar regl olurken squat yapsak sorun olur mu?.benim ilk günler yoğun ve biraz ağrılı olur da.ama ara vermek de istemiyorum.

Selam bayanlar... Beni de aranıza alırsanız çook sevinirim. Önce size kendimden bahsedeyim; sonra ölçülerimi de yazarım:

Ben Çiğdem. İzmir'denim. 29 yaşındayım (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dermişim). Hamileliğimde 17 kilo aldım, 6 ayda hepsini verdim. Oğlum 1 yaşındayken 26 beden kot giyiyordum. Eskiden de spor yapmışlığım var. Hamile kalana kadar pilates yaptım. 1 sene kadar sürdü. Çok fazla kardiyo çalıştım. Sonra ne olduysa yaydım da yaydım. Şimdi eski halime dönmek için çırpınıyorum. Evimde eliptik bisikletim, ağırlıklarım (kol ve bacak için)+ dambıllarım, pilates malzemelerim var. Kendime uyguladığım diyet ve spor programım var. Ama buradan da faydalanmak istiyorum. Size yaptıklarımı yazayım...

-Jiilian Michales -30 day shared
-Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout (bu hafta başlıyorum)
-Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT(*)
-Hot Girl's Butt Workout! How to Get an Awesome Booty!(*)
-Best exercises for buttocks(*)
-Eliptik bisiklet

Döüşümlü ayarlıyorum bunları. Bir de pilates bantıyla çalışıyorum. Bugün sizin squats hareketinize başladım, onu da pilates bantıyla yaptım.

Evet kısaca böyle; bana bunların yanında önerebileceğiniz bir şeyler vardır sanırım. Koca göbeğim inmedi. Popomun da sarkmasını hiç istemiyorum.

Neyse işte ölçülerim:

Göğüs: 90
Bel:85
Kalça: 97
Bacak: 58

Boy:1,54cm
Kilo: 56,6kg

( * olanlar youtube'dan yaptıklarım)

Hoşgeldin memleketlim, yaşasın bir İzmir kızı daha geldi

Benim de kendime özgü bir programım var, buraya motivasyon ve muhabbet için geliyorum, yalnız başına hemen hiçbir şey çekilmiyor ..

Seninkinden farklı benimki biraz, sen eski sporcusun o zaman düzenlisin yani, bebek kilosunu kafana takma burda hep beraber yapıyoruz, şimdiden ufak ufak herkes cabalarının sonucunu almaya başladı bile..

Biz de sana başarılar diliyoruz.

arkadaşlar regl olurken squat yapsak sorun olur mu?.benim ilk günler yoğun ve biraz ağrılı olur da.ama ara vermek de istemiyorum.

Mina'cım şahsi fikrim ilk 3 gün yapma (ortalama 5 günlük periyod gören biri için farz ediyorum) zaten regl olmak hiçbir sey yapamasa bile insanı halsizleştiren, huysuzlaştıran bir şey.. Bir de ağır egzersiz ya da sıkı diyet programları işe yaramaz vücut su topladığından fazla selülitli, göbek şişmş, tartıda ağır çıkar depresif hissedersin, artı kasık ağrılarına sebep olabilir, hatta düzenli kullandığın bir ilaç varsa kanın da sulanır hepten sana curcuna.. Eğer 3 gün ara vermek istemezsen squat yerine günlük 30 dakika yürüyüşle vücudunu dengeleyebilirsin.

Benim tavsiyem budur ama yapıcam diyene de bir şey diyemem..

bebeaaaaa annem getir alet edavatıı kezzzaaappp makassss

:94::104:
nefretlikler yaa, ayy sinir oluyorum gördükçe.

yaz geldi daha ben bi popo yapamadım:26:

150 cm olacak o popo
senin adın niye mor görünüyo canım ya :44:

selam hoşgeldin
burda motive olursun her türlü.
biz de yavaş yavaş da olsa sonuç almaya başladık.
kedi sana bi kaç tavsiye verecektir
bence programın gayet güzel :13:

Çok teşekkür ederim. Benim de ziyadesiyle motivasyona ihtiyacım var. Ben ayıptır söylemesi çok disiplinliyimdir. Benden memnun kalacaksınız

bebaaa nerdesin bebaaa

okuldaydım canım yaa
nasılsın neler yaptın bugün bakiim.
ben hasta oldum feci göğsüm ağrıyo.
hemen doktora gittim ilaca başlıyorum ve sporu bırakmıyorum.
yeter artık ya ne kışı kaldı ne baharı kaldı hep sümüklüyüm ben :2::2:

aaaaa geçmiş olsun canım ya

ben de dicektim kız bana bi çemkir de kalkıp sporumu yapayım, dünden beri alt bacağıma kramp giriyor şu uykuda giren ve bütün gün kramplı gibi acıyla dolaştıran kramplar var ya , ondan..

bugün en azından iki ısınma videosu yapayım da biraz açılsın bari hepten kaslarım tutulcak en sonunda

Offf bu diş ağrımdan cinnet geçircem ben de.. O kadar pis bir şey ki diş ağrısı kulak ve başıma vurdu resmen günlerdir , ayın 1 ine randevu verdiler kanal tedavisi için , nasıl dayanıcam bir ben bi Allah biliyo, bi de bunun üstüne kaslarım tutuldu, yürüyemiyorum bile..

Bugün de bir sapıtmışım zaten sorma, sabah bacak kaslarım yüzünden 4 tane ayı gibi muz yedim(çilli muz oldu mu on tane de yerim ki, nası geldi bu kilolar) kahvaltı niyetine, öğlen müsli+süt + yine yarım ekmek yağ tuz olayı , nerden geldi bu makine benim basıma bela yaa :18:

Başka da bir şey yemedim daha ne yiyeyim, yeşilçay içeyim kalkıcam azcık ısınma hareketi yapayım bari

Çok geçmiş olsun, kabir azabı derler diş ağrısına...
Ben zavallı; sabah yarım kase mısır gevreği; spordan sonra çok az peynir. Öğlen salata, çeyrek ekmek sandviç. Akşam 1 porsiyon salata. Aralarda 2yeşil çay, acai çayı içtim. Birazdan da eşim ikimize espresso yapar. Şekersiz, zehir gibi içerim artık. Açlıktan ağlamak üzereyim, ama yiyemem. Hayır o kadar kötü bir durumdayım ki, ben diyete başladım, adam evi çikolatayla doldurdu. Güler misin, ağlar mısın bilemedim.

Son düzenleme:
Ya bu hatunar hiçbir şey yemiyor mu Allah aşkına, görüp görüp deliriyorum burda ben
Bugün inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi spor yapamadım 2 gün sonrasında ara vermiş olayım
Bi de bugün 3 dilim baklava yedim Çok pişman olsam da aylaar sonra baklava görmüş olmanın sevinciyle yiyiverdim.:26:
Ama akşam 6 da çorba içtim bi tek. Umarım kilo almam.

Geçmiş olsun canım, diş ağrısı da çok zordur. Ağrı kesicin filan yok mu?
Arada bazen kaçamaklar psikolojiye de iyi geliyor be canım, dengelersin sen eminim.
Ben de bugün kaçamak yaptım ya ses çıkarmıyom gibi oldu

sağol tatlım
totondan dürtüklenmeden yapamıyon demi sporunu
kalk bakiim, ısınmalarını yap, sonra da bi güzel gerdirme egzersizleri yap.
sonra alışır bacakların zaten.
ben de gıcık oluyorum böyle uyutmuyo uyandırmıyo süründürüyo resmen

geçmiş olsun canım yaa,
en güzel tedavisi rakı
gerçekten bak ağrı kesici içme çok fazla çünkü o ağrı kolay kolay haplarla geçmez.
ağzına al çalkala, uyuşur bi süre sonra zaten :13:

çok geçmiş olsun. bir pamuğa ya kolonya dök yada limon sık ağrıyan dişine koy. ben yaptığımda iyi gelmişti.

ohhh afiyet bal şeker olsun, lop lop et olsun
bundan sonra yemeği kaçırana böyle dicem bakalım bi daha yiyo musunuz
şaka yapıyorum canım almazsın hemen ya merak etme.

ohhh afiyet bal şeker olsun, lop lop et olsun
bundan sonra yemeği kaçırana böyle dicem bakalım bi daha yiyo musunuz
şaka yapıyorum canım almazsın hemen ya merak etme.

Bebaaa yüreğime indirdin kızım
Beddua mı ediyo dedim. Ama gerçekten iştah kesiyo o söz
Sana da geçmiş olsun üşüttün mü?

Bebaaa yüreğime indirdin kızım
Beddua mı ediyo dedim. Ama gerçekten iştah kesiyo o söz
Sana da geçmiş olsun üşüttün mü?

hahahahaha bak bi daha yapma derim hiç affetmem
sanırım canım ya, benim kronik sinüzitim var zaten.
sürekli tekrarlıyo işte, göğsüme kadar indi ağrısı da neyse ki bronşit olmamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…