Selam bayanlar... Beni de aranıza alırsanız çook sevinirim. Önce size kendimden bahsedeyim; sonra ölçülerimi de yazarım:
Ben Çiğdem. İzmir'denim. 29 yaşındayım (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dermişim). Hamileliğimde 17 kilo aldım, 6 ayda hepsini verdim. Oğlum 1 yaşındayken 26 beden kot giyiyordum. Eskiden de spor yapmışlığım var. Hamile kalana kadar pilates yaptım. 1 sene kadar sürdü. Çok fazla kardiyo çalıştım. Sonra ne olduysa yaydım da yaydım. Şimdi eski halime dönmek için çırpınıyorum. Evimde eliptik bisikletim, ağırlıklarım (kol ve bacak için)+ dambıllarım, pilates malzemelerim var. Kendime uyguladığım diyet ve spor programım var. Ama buradan da faydalanmak istiyorum. Size yaptıklarımı yazayım...
-Jiilian Michales -30 day shared
-Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout (bu hafta başlıyorum)
-Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT(*)
-Hot Girl's Butt Workout! How to Get an Awesome Booty!(*)
-Best exercises for buttocks(*)
-Eliptik bisiklet
Döüşümlü ayarlıyorum bunları. Bir de pilates bantıyla çalışıyorum. Bugün sizin squats hareketinize başladım, onu da pilates bantıyla yaptım.
Evet kısaca böyle; bana bunların yanında önerebileceğiniz bir şeyler vardır sanırım. Koca göbeğim inmedi. Popomun da sarkmasını hiç istemiyorum.
Neyse işte ölçülerim:
Göğüs: 90
Bel:85
Kalça: 97
Bacak: 58
Boy:1,54cm
Kilo: 56,6kg
( * olanlar youtube'dan yaptıklarım)
arkadaşlar regl olurken squat yapsak sorun olur mu?.benim ilk günler yoğun ve biraz ağrılı olur da.ama ara vermek de istemiyorum.
bebeaaaaa annem getir alet edavatıı kezzzaaappp makassss
yaz geldi daha ben bi popo yapamadım:26:
Selam bayanlar... Beni de aranıza alırsanız çook sevinirim. Önce size kendimden bahsedeyim; sonra ölçülerimi de yazarım:
Ben Çiğdem. İzmir'denim. 29 yaşındayım (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dermişim). Hamileliğimde 17 kilo aldım, 6 ayda hepsini verdim. Oğlum 1 yaşındayken 26 beden kot giyiyordum. Eskiden de spor yapmışlığım var. Hamile kalana kadar pilates yaptım. 1 sene kadar sürdü. Çok fazla kardiyo çalıştım. Sonra ne olduysa yaydım da yaydım. Şimdi eski halime dönmek için çırpınıyorum. Evimde eliptik bisikletim, ağırlıklarım (kol ve bacak için)+ dambıllarım, pilates malzemelerim var. Kendime uyguladığım diyet ve spor programım var. Ama buradan da faydalanmak istiyorum. Size yaptıklarımı yazayım...
-Jiilian Michales -30 day shared
-Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout (bu hafta başlıyorum)
-Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT(*)
-Hot Girl's Butt Workout! How to Get an Awesome Booty!(*)
-Best exercises for buttocks(*)
-Eliptik bisiklet
Döüşümlü ayarlıyorum bunları. Bir de pilates bantıyla çalışıyorum. Bugün sizin squats hareketinize başladım, onu da pilates bantıyla yaptım.
Evet kısaca böyle; bana bunların yanında önerebileceğiniz bir şeyler vardır sanırım. Koca göbeğim inmedi. Popomun da sarkmasını hiç istemiyorum.
Neyse işte ölçülerim:
Göğüs: 90
Bel:85
Kalça: 97
Bacak: 58
Boy:1,54cm
Kilo: 56,6kg
( * olanlar youtube'dan yaptıklarım)
Hoşgeldin memleketlim, yaşasın bir İzmir kızı daha geldi
Benim de kendime özgü bir programım var, buraya motivasyon ve muhabbet için geliyorum, yalnız başına hemen hiçbir şey çekilmiyor ..
Seninkinden farklı benimki biraz, sen eski sporcusun o zaman düzenlisin yani, bebek kilosunu kafana takma burda hep beraber yapıyoruz, şimdiden ufak ufak herkes cabalarının sonucunu almaya başladı bile..
Biz de sana başarılar diliyoruz.
bebaaa nerdesin bebaaa
okuldaydım canım yaa
nasılsın neler yaptın bugün bakiim.
ben hasta oldum feci göğsüm ağrıyo.
hemen doktora gittim ilaca başlıyorum ve sporu bırakmıyorum.
yeter artık ya ne kışı kaldı ne baharı kaldı hep sümüklüyüm ben :2::2:
Offf bu diş ağrımdan cinnet geçircem ben de.. O kadar pis bir şey ki diş ağrısı kulak ve başıma vurdu resmen günlerdir ,ayın 1 ine randevu verdiler kanal tedavisi için , nasıl dayanıcam bir ben bi Allah biliyo, bi de bunun üstüne kaslarım tutuldu, yürüyemiyorum bile..
Bugün de bir sapıtmışım zaten sorma, sabah bacak kaslarım yüzünden 4 tane ayı gibi muz yedim(çilli muz oldu mu on tane de yerim ki, nası geldi bu kilolar) kahvaltı niyetine, öğlen müsli+süt + yine yarım ekmek yağ tuz olayı , nerden geldi bu makine benim basıma bela yaa :18:
Başka da bir şey yemedim daha ne yiyeyim,yeşilçay içeyim kalkıcam azcık ısınma hareketi yapayım bari
Offf bu diş ağrımdan cinnet geçircem ben de.. O kadar pis bir şey ki diş ağrısı kulak ve başıma vurdu resmen günlerdir ,ayın 1 ine randevu verdiler kanal tedavisi için , nasıl dayanıcam bir ben bi Allah biliyo, bi de bunun üstüne kaslarım tutuldu, yürüyemiyorum bile..
Bugün de bir sapıtmışım zaten sorma, sabah bacak kaslarım yüzünden 4 tane ayı gibi muz yedim(çilli muz oldu mu on tane de yerim ki, nası geldi bu kilolar) kahvaltı niyetine, öğlen müsli+süt + yine yarım ekmek yağ tuz olayı , nerden geldi bu makine benim basıma bela yaa :18:
Başka da bir şey yemedim daha ne yiyeyim,yeşilçay içeyim kalkıcam azcık ısınma hareketi yapayım bari
aaaaageçmiş olsun canım ya
ben de dicektim kız bana bi çemkir de kalkıp sporumu yapayım, dünden beri alt bacağıma kramp giriyor şu uykuda giren ve bütün gün kramplı gibi acıyla dolaştıran kramplar var ya , ondan..
bugün en azından iki ısınma videosu yapayım da biraz açılsın bari hepten kaslarım tutulcak en sonunda
Ya bu hatunar hiçbir şey yemiyor mu Allah aşkına, görüp görüp deliriyorum burda ben
Bugün inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi spor yapamadım 2 gün sonrasında ara vermiş olayım
Bi de bugün 3 dilim baklava yedimÇok pişman olsam da aylaar sonra baklava görmüş olmanın sevinciyle yiyiverdim.:26:
Ama akşam 6 da çorba içtim bi tek. Umarım kilo almam.
ohhh afiyet bal şeker olsun, lop lop et olsun
bundan sonra yemeği kaçırana böyle dicem bakalım bi daha yiyo musunuz
şaka yapıyorum canım almazsın hemen ya merak etme.
Bebaaa yüreğime indirdin kızım
Beddua mı ediyo dedim. Ama gerçekten iştah kesiyo o söz
Sana da geçmiş olsun üşüttün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?