haklisin canim daha iki ay var nerdeyse. benim de bir maasim gelecek, esim de artik destek cikar essek degilse
dedigin gibi sporumu ya mutvakta yapacagim ya da yatak odasinda. yatak odasinda yaparsam yatagi epeyce itmem lazim, bu sefer de baska biy erimi agritmayim spora hazirlik yapayim derkenmutvakta daha yaparim ama alt kattakiler orda oturuyor, ister istemez asagi ayakkabi sesi gider sonra kavga etmeyelim
Kızlar belim 4 cm incelmişKalçam 1.5 bacağım aynı gibi
Kilom 56 olmuş58dim
amaaaan kocanla kavga edeceğine komşuyla et
tebrik ediyorum canım ya darısı başımıza çok güzel incelmiş belin
dimi yaa o daha mantikli
e yani
ben yavaş yavaş kaçıyorum hadi
azcık daha oyalanır giderim.
sonra gelicem sporumu yaptım diye
yaaaa kizlar yardimci olcak misiniz o kadar cok sey var ki kafam karisti iki saattir okuyorum :) üc kilo vermeye calisiyorum da bir türlü beceremedim kilom az diye sanirimvazgectim belimi inceltmek istiyorum bir de üst bacak ic kismi inceltmek istiyorum jillian 30 day programi yapiyorum ama ek biseyler de yapmak istiyorum iki ay icinde ne kadar olcaksa artik biri bana napmam gerektiğini söyleyebilir mi?
yaaaa kizlar yardimci olcak misiniz o kadar cok sey var ki kafam karisti iki saattir okuyorum :) üc kilo vermeye calisiyorum da bir türlü beceremedim kilom az diye sanirimvazgectim belimi inceltmek istiyorum bir de üst bacak ic kismi inceltmek istiyorum jillian 30 day programi yapiyorum ama ek biseyler de yapmak istiyorum iki ay icinde ne kadar olcaksa artik biri bana napmam gerektiğini söyleyebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?