hahahahaha bak bi daha yapma derim hiç affetmem
sanırım canım ya, benim kronik sinüzitim var zaten.
sürekli tekrarlıyo işte, göğsüme kadar indi ağrısı da neyse ki bronşit olmamışım.
:) aman aman yapmam bi daha
Benim de var sinüzitim bilirim o ağrıyı, sıkıntıyı. Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
sağol canım, bi de ders çalışıyorum ya sürekli kafam öne eğik çok kötü oluyorum
sen nasılsın yaklaştı tatil
Evet zaten öyle bir ağrı oluyor ki sanki alında bi ton yük var öne çekiyo kendisini
İyiyim diyelim iyi olalım, yorgun argın gidip geliyorum işte. Tatile de az kaldı di mi.
Zayıflamadan tatil olmasın
Mina'cım şahsi fikrim ilk 3 gün yapma (ortalama 5 günlük periyod gören biri için farz ediyorum) zaten regl olmak hiçbir sey yapamasa bile insanı halsizleştiren, huysuzlaştıran bir şey.. Bir de ağır egzersiz ya da sıkı diyet programları işe yaramaz vücut su topladığından fazla selülitli, göbek şişmş, tartıda ağır çıkar depresif hissedersin, artı kasık ağrılarına sebep olabilir, hatta düzenli kullandığın bir ilaç varsa kanın da sulanır hepten sana curcuna.. Eğer 3 gün ara vermek istemezsen squat yerine günlük 30 dakika yürüyüşle vücudunu dengeleyebilirsin.
Benim tavsiyem budur ama yapıcam diyene de bir şey diyemem..
Kızlar beni de aranıza alın,tüm vücudum sıkılaşsın artık yeter!her yerim yumuşacık
Nereden başlamalıyım,ne yapmalıyım? :44:
hoşgeldin canım
yarın kedi gelir senin neye ihtiyacın varsa yardımcı olur
ben de sıkılaşmaya çalışıyorum.
yaparız beraber sporumuzu.
teşekkürler canım.tamam yürüyüş yapayım.
regl olurken canım acayip tatlı çeker.çikolataya batarım resmen biraz zor olacak bu iş ama neyse idare edicem artık
Kızlar beni de aranıza alın,tüm vücudum sıkılaşsın artık yeter!her yerim yumuşacık
Nereden başlamalıyım,ne yapmalıyım? :44:
bebaaaa ben ticket ı değiştirdim beybi ya,:44: 85 ten 60 a yazıyodu hep gözümde büyüyodu 25 kilo to go 'yu zarttadanak görmek , etap etap vercem kiloyu, baksana bi 80 i göremedim günlerdir..
Ben de değiştirdim ticket'ı ilk etap düz 80'i görmek, sonra 5 er 5 er şeyapçam, ölek mi
benim diğer beybi nerdee, yağmuurr ne alemdesinn
günaydın hanımlar
ben havamdayım bugün, hadi bakalım gaza gelme günü.
motivasyonu düşenler eski sayfaları karıştırsın.
bugün kimseden yemeği kaçırdım sporumu aksattım duymayalım. :13::13:
kahvaltımı yapıyorum şimdi,
çok işim var, öğlen sporumu yapar bi daha gelirim buraya.
güzel yapmışsın canım ya, böyle daha kolay motive olursun
nasılsın naapıyon
bebaaaa gidiyomusun hemen
yok canım daha kahvaltı yapıyorum burdayım :125:
nasılsın bitanesiii
iyiyim fistigim yaa ben de yaptim kahvaltimi iste, birazdan ise gitcem ama gitmeden gidip camasir makinesi alcaz kaynanamlarla yaaakocam öyle islerle ugrasmayi pek sevmiyo.. pis makine bozulcak zamani buldu, trye gitmeden bütün parayi topladi götürdü yaa
kolum gecti canim cok sükür, bugün aksam basliyorum sporuma tekrar, tabi esim yine gelip salonda uyumazsasenin sIkIlasma isleri nasil gidiyor???
geçmiş olsun canım sonunda yahu
ay o salonda uyursa sen mutfakta yap sporunu.
yeter seni baltalayıp durmasın yaa.
üzülme ama, tatilin çok güzel geçer burda merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?