Sagol cnm squat programini bitiren oldu mu?
yok tatlım daha olmadı.
ama sonuç almaya başlayan baya var
senin nasıl gidiyor spor yapamıyorsun ama diyete devam mı?
hmmmm :) ben diyet yapmiyordum zaten canim :)
yanlış hatırlamışım
Cok istahlı olan, daha fazla kilo almamak icin spora baslayan biriyim ben
Ben ağır yiyemiyorum hele ki pilav. Hemen çarpıntı küt küt saatlerce. İşte o yüzden uzun süre yapacağım bir şey arıyorum. Şu 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! videosunu indirdim yaptım bugün. Çok eğlendim. Öksürmedim hiç... Bu arada bu hatunun videosunu Mehmet Öz tavsiye ediyormuş. Kendisini takip ederim zaten. Bir de bu hatunun bikinili bir videosu daha var sanırım; onu da indireyim.
Canım nefes darlığı yaşıyor musun peki?
Bazen, yani devamli olan bir sey degil. Cabuk yoruluyorum bir de. Kapaktan oturu olsa gerek. Ne oldu ki?
Aynı sıkıntı bende de var da canım.. Mitral kapak prolapsus teşhis, kapakçık fazla çalışıyormuş.. Sporda benim de zorlandığım oluyor.. Sinirim bozuluyor haliyle.. Ama zaman zaman nefes darlığım çok artıyor açıkçası, düzenli sporumu engelliyor bu şekilde..
Selam güzeller, dün dişim yüzünden acil servislerde süründüm, antibiyotik kullanmama rağmen diş ağrısından geberdim acile zor yetiştirdiler ağlaya ağlaya, ciddi bir kabir azabı diş ağrısı:84:
Antibiyotik üzerinden 12 saat geçmeden mümkünse hiçbir ilac alınmaması gerekiyor biliyosunuz, cok zor sartlarda ise 6 saat dolması bekleniyormuş, o derece.
Ben gittiğimde de 5 saat mi ne olmuştu 1 saat beklemeye aldılar beni sedyede mal gibi oturdum öyle, en sonunda dedim ya 45 dakika oldu simdi ben sokucam surdaki aletlerin hepsini ağzıma ellerimle koparıcam dişi , 15 dakkada olmayıversin vallahi ben alıyorum mesuliyetini diye yapıştım doktorun koluna, adam bile söyle biraz buruk baktı üzüldü 'diş en berbat ağrılardan biridir, (yapma ya dedim içimden) yat yapalım iğneni' dedi, kıyamadı
Açtık totoşu mecburen, yattık sedyeyi falan ısırasım geliyor diş acısından, nerde kaldın be adam diyorum içinden birden bir his..
İğnenin yavaş ama acılı bir giriş hissi, oha ne ara soktu iğneyi ya diye 10-15 saniye kadar şoktayken birden bir his..
O ne iğnesiyse Allah' ım çiçeklerle dolu bir bahçedeyim, çimenlerin arasında çıplak ayakla dolaşıyorum .. Ohh..
Sakinlestirici ile karışık novalgin vurduk 7-8 saat uyutur ancak 10 dakika kadar yürütün dedi..
Ben nasılım ama yürümüyorum süzülüyorum, saniyesinde etki etti..
Eve nasıl geldim, o asansörle 14 kat kim cıktı, yatağa nasıl girdim bir fikrim yok, gözümü açtım 10 saat uyumuşum, sıfır ağrı, yıldızlar cıkmıstı..
Açlıktan geberiyodum yarım ekmek arasına dolapta ne varsa en iğrenç tepeleme sekilde doldurdum geri yattım..
Bu öğle 11:40 ta kalktım.
Dün bunla geldi başıma, o yüzden buraya giremedim ama okudum şimdi tüm yazanları. :126:
Kahvaltımsı: (11:45-12:00)
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği+ 1 dilim köy peyniri (dolu dolu 2. yemek kaşığı ebat peynir canlandırın, o kadar) 1 domates, 2 salatalık, 6 tane de diyet zeytin(denk gelirseniz alın, gönül rahatlıyla fora-pembe tenekede, fiyatı da uygun)+ 1 dilim hindi salam
12:30- yaseminli yeşil çay.
15:15- yaseminli yeşil çay.
16:00- tarçınlı 100 gram yoğurt
17:00 -Akşam yemeği yemek istemiyorum, dün gecenin köründe yarım ekmek bana 1 kilo aldırmış, ancak dünkü durumum göz önüne alınırsa açıkçası umrumda olmadı.
Ama bugün dengeleyebileyim ki yarın diyet yalan olmasın.
Akşam yemeği olarak 1 domates+2 salatalık+ 1 yemek kasığı zeytinyağı+1/2 limon ile yapılmış salatamsı ile aksamı bitirmek istiyorum, bugün pek halim yok, spor yağmayacağım, ısınma videosunu yapıp bırakacağım o da kaslarım 1 spor yap bi bırak seklinde durmadan tutukluk ve ağrı yapmasın diye..
--
Benden uzun bir hikaye daha..
Hepinizi çok öptüm..
Ay kızlar dün jili yaparken kalçamı incittim. Sağ bacağımın üzerine zor basıyorum. Az önce kahvaltı ettim. Galiba yemekleri de yazıyormuşuz.
Ben de bu sabah; 1 dilim tam buğday ekmeğine azıcık yağ ve reçel sürdüm, küçük bir dilim peynir, birkaç zeytin ve 1 kaşık menemen yedim.
Birazdan ağrı kesici içeceğim. Bugün squat'ın off günümdeyim. İnşaAllah bugün bir şeyler yapabilirim.
Eneee kedinin hesabı niye pasif??
Selam güzeller, dün dişim yüzünden acil servislerde süründüm, antibiyotik kullanmama rağmen diş ağrısından geberdim acile zor yetiştirdiler ağlaya ağlaya, ciddi bir kabir azabı diş ağrısı:84:
Antibiyotik üzerinden 12 saat geçmeden mümkünse hiçbir ilac alınmaması gerekiyor biliyosunuz, cok zor sartlarda ise 6 saat dolması bekleniyormuş, o derece.
Ben gittiğimde de 5 saat mi ne olmuştu 1 saat beklemeye aldılar beni sedyede mal gibi oturdum öyle, en sonunda dedim ya 45 dakika oldu simdi ben sokucam surdaki aletlerin hepsini ağzıma ellerimle koparıcam dişi , 15 dakkada olmayıversin vallahi ben alıyorum mesuliyetini diye yapıştım doktorun koluna, adam bile söyle biraz buruk baktı üzüldü 'diş en berbat ağrılardan biridir, (yapma ya dedim içimden) yat yapalım iğneni' dedi, kıyamadı
Açtık totoşu mecburen, yattık sedyeyi falan ısırasım geliyor diş acısından, nerde kaldın be adam diyorum içinden birden bir his..
İğnenin yavaş ama acılı bir giriş hissi, oha ne ara soktu iğneyi ya diye 10-15 saniye kadar şoktayken birden bir his..
O ne iğnesiyse Allah' ım çiçeklerle dolu bir bahçedeyim, çimenlerin arasında çıplak ayakla dolaşıyorum .. Ohh..
Sakinlestirici ile karışık novalgin vurduk 7-8 saat uyutur ancak 10 dakika kadar yürütün dedi..
Eve nasıl geldim, o asansörle 14 kat kim cıktı, yatağa nasıl girdim bir fikrim yok, gözümü açtım 10 saat uyumuşum, sıfır ağrı, yıldızlar cıkmıstı..
Açlıktan geberiyodum yarım ekmek arasına dolapta ne varsa en iğrenç tepeleme sekilde doldurdum geri yattım..
Dün bunlar geldi işte başıma, o yüzden buraya giremedim ama okudum şimdi tüm yazanları. :126:
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği+ 1 dilim köy peyniri (dolu dolu 2. yemek kaşığı ebat peynir canlandırın, o kadar) 1 domates, 2 salatalık, 6 tane de diyet zeytin(denk gelirseniz alın, gönül rahatlıyla fora-pembe tenekede, fiyatı da uygun)+ 1 dilim hindi salam
17:00 -Akşam yemeği yemek istemiyorum, dün gecenin köründe yarım ekmek bana 1 kilo aldırmış, ancak dünkü durumum göz önüne alınırsa açıkçası umrumda olmadı.
Akşam yemeği olarak 1 domates+2 salatalık+ 1 yemek kasığı zeytinyağı+1/2 limon ile yapılmış salatamsı ile aksamı bitirmek istiyorum, bugün pek halim yok, spor yapmayacağım, ısınma videosunu yapıp bırakacağım o da kaslarım 1 spor yap bi bırak seklinde durmadan tutukluk ve ağrı yapmasın diye..
--
Hepinizi çok öptüm..
Dün bunlar geldi işte başıma, o yüzden buraya giremedim ama okudum şimdi tüm yazanları. :126:
Akşam yemeği olarak 1 domates+2 salatalık+ 1 yemek kasığı zeytinyağı+1/2 limon ile yapılmış salatamsı ile aksamı bitirmek istiyorum, bugün pek halim yok, spor yapmayacağım, ısınma videosunu yapıp bırakacağım o da kaslarım 1 spor yap bi bırak seklinde durmadan tutukluk ve ağrı yapmasın diye..
--
Hepinizi çok öptüm..
kızlar lipton karışık form bitki çayı aldımda bu çayları içenler sekersizmi içio ben şekersiz hiç zevk almıom :S
Beybiimm çok geçmiş olsunn
Ahh o ağrıyı iyi bilirimm anlatmıştım biliyosun
Neyse ki geçmiş dikkat et şekerli yeme çikulata yemee
Diyetee devammm o haldee
gecmis olsun kizlar,Allah acil sifa versin ins
ben kac gündür rahatsizim o yüzden bu hafta sporuma gidemedim,bir kac gün daha dinleneyimde iyice atlatayim hastaligi bu kis sürekli hastaydik ailecek haliyle tirsiyorum :) kendimi iyi hissettigim an basliyorum ins sporuma bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?