Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Canım nefes darlığı yaşıyor musun peki?

Bazen, yani devamli olan bir sey degil. Cabuk yoruluyorum bir de. Kapaktan oturu olsa gerek. Ne oldu ki?

Aynı sıkıntı bende de var da canım.. Mitral kapak prolapsus teşhis, kapakçık fazla çalışıyormuş.. Sporda benim de zorlandığım oluyor.. Sinirim bozuluyor haliyle.. Ama zaman zaman nefes darlığım çok artıyor açıkçası, düzenli sporumu engelliyor bu şekilde..

Ay nasil ac karnim. Oglumla fasulye kirdik sabah. Uyusa da yesem biraz. Kisir da yaptim azcik. Ekmek yerine gecsin, hem de salata.

Sana da geçmiş olsun tatlım. Dikkat etmek lazım ki, malum kalp kas sistemi dahilinde. Yani zorlanırsa vücuda yetmek için daha da kalınlaşır; ya da Allah muhafaza büyür.

ısınma videosu+190 squat+leslie 2 mile tamamdır. Dün akşam yemeğini fazla kaçırdım ama 6'dan sonra bir şey yemedim Çok yoruldum bugün ama vücut böyle olacaksa değer..

Kedi buradasın sanırım umarım cezan çabuk biter de topiğine dönersin.

Selam güzeller, dün dişim yüzünden acil servislerde süründüm, antibiyotik kullanmama rağmen diş ağrısından geberdim acile zor yetiştirdiler ağlaya ağlaya, ciddi bir kabir azabı diş ağrısı :84:

Antibiyotik üzerinden 12 saat geçmeden mümkünse hiçbir ilac alınmaması gerekiyor biliyosunuz, cok zor sartlarda ise 6 saat dolması bekleniyormuş, o derece.

Ben gittiğimde de 5 saat mi ne olmuştu 1 saat beklemeye aldılar beni sedyede mal gibi oturdum öyle, en sonunda dedim ya 45 dakika oldu simdi ben sokucam surdaki aletlerin hepsini ağzıma ellerimle koparıcam dişi , 15 dakkada olmayıversin vallahi ben alıyorum mesuliyetini diye yapıştım doktorun koluna, adam bile söyle biraz buruk baktı üzüldü 'diş en berbat ağrılardan biridir, (yapma ya dedim içimden) yat yapalım iğneni' dedi, kıyamadı
Açtık totoşu mecburen, yattık sedyeyi falan ısırasım geliyor diş acısından, nerde kaldın be adam diyorum içinden birden bir his..
İğnenin yavaş ama acılı bir giriş hissi, oha ne ara soktu iğneyi ya diye 10-15 saniye kadar şoktayken birden bir his..

O ne iğnesiyse Allah' ım çiçeklerle dolu bir bahçedeyim, çimenlerin arasında çıplak ayakla dolaşıyorum .. Ohh..
Sakinlestirici ile karışık novalgin vurduk 7-8 saat uyutur ancak 10 dakika kadar yürütün dedi..

Ben nasılım ama yürümüyorum süzülüyorum, saniyesinde etki etti..

Eve nasıl geldim, o asansörle 14 kat kim cıktı, yatağa nasıl girdim bir fikrim yok, gözümü açtım 10 saat uyumuşum, sıfır ağrı, yıldızlar cıkmıstı..
Açlıktan geberiyodum yarım ekmek arasına dolapta ne varsa en iğrenç tepeleme sekilde doldurdum geri yattım..

Bu öğle 11:40 ta kalktım.

Dün bunlar geldi işte başıma, o yüzden buraya giremedim ama okudum şimdi tüm yazanları. :126:

Kahvaltımsı: (11:45-12:00)

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği+ 1 dilim köy peyniri (dolu dolu 2. yemek kaşığı ebat peynir canlandırın, o kadar) 1 domates, 2 salatalık, 6 tane de diyet zeytin(denk gelirseniz alın, gönül rahatlıyla fora-pembe tenekede, fiyatı da uygun)+ 1 dilim hindi salam

12:30- yaseminli yeşil çay.

15:15- yaseminli yeşil çay.

16:00- tarçınlı 100 gram yoğurt

17:00 -Akşam yemeği yemek istemiyorum, dün gecenin köründe yarım ekmek bana 1 kilo aldırmış, ancak dünkü durumum göz önüne alınırsa açıkçası umrumda olmadı.
Ama bugün dengeleyebileyim ki yarın diyet yalan olmasın.

Akşam yemeği olarak 1 domates+2 salatalık+ 1 yemek kasığı zeytinyağı+1/2 limon ile yapılmış salatamsı ile aksamı bitirmek istiyorum, bugün pek halim yok, spor yapmayacağım, ısınma videosunu yapıp bırakacağım o da kaslarım 1 spor yap bi bırak seklinde durmadan tutukluk ve ağrı yapmasın diye..

--

Benden uzun bir hikaye daha..

Hepinizi çok öptüm..

Son düzenleme:

Beybiimm çok geçmiş olsunn

Ahh o ağrıyı iyi bilirimm anlatmıştım biliyosun

Neyse ki geçmiş dikkat et şekerli yeme çikulata yemee

Diyetee devammm o haldee

gecmis olsun kizlar,Allah acil sifa versin ins

ben kac gündür rahatsizim o yüzden bu hafta sporuma gidemedim,bir kac gün daha dinleneyimde iyice atlatayim hastaligi bu kis sürekli hastaydik ailecek haliyle tirsiyorum :) kendimi iyi hissettigim an basliyorum ins sporuma bende

Canım benim çok geçmiş olsun. Ben hayatımda diş ağrısı çekmedim. Ama babam çok çekti, bilirim gece yarısı deli gibi dr aradığımızı. İnşaAllah en kısa zamanda iyi olursun.

kızlar lipton karışık form bitki çayı aldımda bu çayları içenler sekersizmi içio ben şekersiz hiç zevk almıom :S

Bitki çayı, siyah çay, kahve; espresso. Hiçbir şeye şeker koymuyorum. Rafine şeker çok zararlı. Sen de koymazsan süper olur. 2 yararlı şey alacağız, 5 zararlıyı kana karıştırmaya gerek yok, öyle değil mi?

Beybiimm çok geçmiş olsunn

Ahh o ağrıyı iyi bilirimm anlatmıştım biliyosun

Neyse ki geçmiş dikkat et şekerli yeme çikulata yemee

Diyetee devammm o haldee

Aah ahh, bana bir ben lazım bir de beni anlayan işte..

Yok beybim ya biliyosun çikolata sevmeyen nadir kız örneğiyim ben, bitteri bile %70-85 oranda alıyorum, bayıyo yoksa.. Zıkkım gibi acı olcak bitter dediğin, miss..

Devam devam merak etme, şimdi gidiyorum yoğurdumu almaya dolaba..

Teşekkür ederim, çok naziksin, amin diyorum.

Sana da geçmiş olsun, tavsiyem:

1 avuç soyulmuş taze zencefil, 1 avuç biberiye dalı, 1 cubuk tarçını cezveye at,

1 buçuk fincan şaşal su ile 6 dakika kaynat, ilk fokurttuda altını kapatıp 2 dakika kadar cezve içinde demlendir.

2dakika sonrasında süz, çeyrek limon sık, güzelce karıştır karıştır.

Şeker kullanma, şekersiz içemem dersen 1 tatlı kasığı bala karabiber koymak sartıyla tatlandırabilirsin.

Kronik farenjitli yaz-kış hapşurup grip gibi dolanan bir garibe olarak koca karı çaylarını bana sorcan sen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…