Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Canım benim çok geçmiş olsun. Ben hayatımda diş ağrısı çekmedim. Ama babam çok çekti, bilirim gece yarısı deli gibi dr aradığımızı. İnşaAllah en kısa zamanda iyi olursun.

Çook teşekkür ederim, baban çok iyi anlar beni

Benim ağzı bir açtım doktora saydı da saydı ya, ben her gün dişlerimi fırçalayan biriyim iyi kalite diş macunlarıyla, spreyimi eksik etmem, en önemli şeyler ağız ve tırnak bakımıdır benim için vücutta çünkü..

Ona rağmen saydıkları aynen şu:

'Hmm.. (pıt pıt elindeki ince metal yuvarlak kafalı çubukla dişe dokunmak) Bu diş zaten ölmüş, aç bakıyım iyice, hmm bunun sinirleri alıcaz, ayın 1 inde geliyosun, aç yavrum ağzını aaa de bakıyım, hmm şu arkadaki iki 20 liğinde gömülü kalmış, kesmiyor mu kızım senin dişlerin yan dişlerini kullanmışsın hep diye güldü bi de, pis. ama yaşlı babacan bir doktorum var, o yüzden korkmuyorum kanal tedavisinden.

4 tane diş yalan olmuş yani..

Antibiyotik+ ağrı kesici filan bekliyorum işte.. 5 gün sonra kurtulcam inşallah pislik dişten

Son düzenleme:

haklısın ama işte böle işte boş boş otururken bazen bişiler istio tatlı canm yani tatlı olmadan sanki olmuo lanet olsn

cok tesekür ederim,zencefil ve tarcinim var ,bibreyimde kuru olarak var .olursa yapayim hemen :)

haklısın ama işte böle işte boş boş otururken bazen bişiler istio tatlı canm yani tatlı olmadan sanki olmuo lanet olsn

Bitki çayına bal kat. Ama şekeri bir şekilde bırakabilirsen çok iyi olur. Ben espressoyu içmiyorum, bildiğin yuvarlıyorum; o yüzden o konuda tavsiyede bulunamam sana :26:

cok tesekür ederim,zencefil ve tarcinim var ,bibreyimde kuru olarak var .olursa yapayim hemen :)

Tabi ki olur, anneannem küçükken nazar otu ya da biberiye sapıyla yapardı, sap olarak ordan aklımda kalmış ancak 1 dolu yemek kaşığı ölçüde kurusunu kullan derim.

Hemen 1 fincan yap, hasta olduğunda haftada 4-5 gün , hasta değilken gribe eğilimin varsa haftada ya da iki haftada bir fincan içmeni tavsiye ederim.

Dur kız beraber yiyelim ara öğünüme 20 dk var hem benimde yoğurdum var nabeerr

Hiii bittere bayılırım özellikle Ülker %60 Kakao olanaaa

Allah razi olsun

Dur kız beraber yiyelim ara öğünüme 20 dk var hem benimde yoğurdum var nabeerr

Hiii bittere bayılırım özellikle Ülker %60 Kakao olanaaa

Aha bitter de seviyo, sen benim gizli ikizim falan olabilir misin acep !

Eti karam %70 kako yu mutlakaa denemelisin bitter seviyorum diyosan.. Hatta benim gibi deli cesaretin varsa Lindtt %85 kakaoyu denemelisin.. Yok böyle bir şey, saf çikolata bildiğin, margarinli kakao değil yani..

ooo 70 -80 farketmez bitter Aşktır annemmm o çikolata acı acı damaklarına gelince resmen ruhum tatmin oluyor ya

sütlü çikolata kadar sevmediğim bişey yok çok bayıyo

Bu arada ikiz olabiliriz emme senden birazcık 1-1,5 yıl kadar büyük olmuşum ikizin olarak

Son düzenleme:
selamlaaar, nasılsınız?
ben çok açım.
bugün işlerim vardı adam gibi yemek yiyemedim.
sporum da akşama kaldı haliyle.

Çok Çoook geçmiş olsun canım ben hiç çekmedim diş ağrısı ama etrafımdakiler hep çekiyor çok sıkıntılı İnşallah tekrarı olmaz

selamlaaar, nasılsınız?
ben çok açım.
bugün işlerim vardı adam gibi yemek yiyemedim.
sporum da akşama kaldı haliyle.

babaaaa naptın beybi, sporu yaptın mı ? ben hala yapamadım ama kalkcam tam 8 ' de

of ne kaçamaklar ne naneler yedim ben bugün bir bilseniz ipe asarsınız beni çamaşır gibi

7 saat içerisinde abandığım kaçamaklar

-2 muz
-5 kuru kayısı
-1 parça ince kırık bitter çikolata
-500 ml taze sıkılmış havuç suyu
-40 gr kabak çekirdeği

Aman Allahımmm kıtlıktan gelme yiyecek fakiri gibi abandım ne bulduysam, Hanzo filmindeki gibi hissettim kendimi Ben ne zaman regl tarihim yaklaşsa obur şirin gibi tepsi tepsi yiyorum resmen bıktım yaaa :18:

Resmen bi 80 'i göremedim günlerdir iki ileri bir geri gitmekten, yazıklar olsun bana !

Ama en son kaçamağımdan bu yana bir şey yemedim ve bütün kaçamaklarımı öğle+akşam yemeği olarak saydım, bir şey yemicem !

Yarın da öyle bir dirayet göstericem ki kendime apışıp kalıcam !!

Çok pis hırs geldi bak, hemen kalkıp sporumu yapıyorum !

Son düzenleme:
Akşamm yemeğimi yedim kızlar fekat midem boş gbime geliyo alışmışım duvarlarını hissetmeye

Önce işten geldm parmak ucu kadar ekmeğe salam koydum delirmiş gibiydim çünkü
sonrası şu şekilde,

*3 yemek kaşığı semiz otu yemeği
*4-5 yk makarna
*2-3 yk çoban salata

olmuş muu kızlar

çok sagol tatşlım ya valla cok kotuyum dort gundur

çok sagol tatşlım ya valla cok kotuyum dort gundur

Ay bilmez miyim? Hamileliğin başındaydım bir de; acile gittik düşük yapıyorum diye. Allah'tan İYE çıktı.
Antibiyotiğini tamamen bitirene dek kullan, sakın geçtiğini sanıp bırakma. Bir de yoğurt ye bol bol. Malum ki antibiyotik zararlılarla birlikte bağırsaktaki faydalı bakterileri de öldürüyor. Yerine koyman için yoğurt şart.

Olmuş ama eksik bırakmışsın, hani protein ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…