Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

çok geçmiş olsun canım,
ben de yedim de yedim
offf çikolata yiyip duruyorum hala elimde utanmadan yiyerek yazıyorum
daha yapmadım sporumu ben de kalkcam birazdan.

İyi aksamlar kizlar

Yine 2.5 km tempolu bir yürüyüş yaptım.. Yürüyüş yerinden eve gelene kadar yarım saat geçiyor ben de eve gelince cok acıktıgım icin yogurt yiyorum meyve yiyorum oh oh :)

Tamam ya ne bağrıyoooonn hemen süt içip spor yapiciğimm

zarar verceksin sonra kaslarına eskiden daha güçsüz olucaksın, kas kaybedicen sonra bak, proteinsiz kas mı olurmuş, yolarım saçını başını,

Sütten protein alamazsın, midene girdiği gibi işeyerek kaybediceksin szaten yarım gram protein var onda, katıdan al yarın kahvaltıda iki haşlanmış yumurta ye !

Amma atar yaptım he tamam abartmıyayım ama yarın ciddi ciddi kahvaltıda iki yumurta haşlaman lazım yoğurt yemişsin zaten süte gerek yok zaten sütte de protein yok doğru düzgün. Yumurta+tavuk+kırmızı et , yarın bunlardan istediğini 200 gram kadar tüket

--

Ben de şimdi tamamladım sporu, spor da sayılmaz ama dişim ağrıyo benim bikere (bahane cepte hehe)

Kapanışı yeşilçayımla yapıyorum, mümkünse 11 gibi uyumak istiyorum(hı, tabi)..

Benden bugünlük böyle beybiler, vedalaşalım, yarın görüşürüz..

Günaydın kızlar...

Çok fenayım bugün. Dün gece oğlum hiç uyumadı. Akşam 1,5 saat uyudu, sonra bir kalktık 12'de. 3'e doğru anca uyudu. Uykusuzluktan ve ağrıdan delirecektim. Hem kucağıma çıktı. Bir de ayağımda sallıyorum. Belim koptu, daha da beter oldum. Sabahın köründe de uyandı. Spor yalan oldu.
Aklıma geldi: Tartıldım ve belimi ölçtüm. Kilom değişmemiş ama belim 1cm incelmiş. Sabah da kahvaltı ettim, 1dilim tam buğday ekmeğine çok ince yağ ve reçel; 6 zeytin ve yarım kibrit kutusu kadar peynir.

günaydın kızlar
dün yazmadım sporumu filan yaptım ama
şimdi kahvaltımı yapacağım.
akşam da spor. :122:

hasta mı oldu canım yaa,
tebrik ederim belin için ama biraz uyu bugün bari :44:

günaydın kızlar
dün yazmadım sporumu filan yaptım ama
şimdi kahvaltımı yapacağım.
akşam da spor. :122:

hasta mı oldu canım yaa,
tebrik ederim belin için ama biraz uyu bugün bari :44:

Yok tatlım yaw hasta filan değil. Huysuz sadece. Uyumadı, en son 1 buçukta acıktım dedi. Karnını doyurdum. Ona white noise+rüzgar sesi dinlettim. Öyle uyudu. Eziyetçi sıpa . 3 aylıktı, yapışıp kaldık tuvalete bile tek gidemiyodum kucağımda sürekli.
Az önce squats yaptım. Ağrım var ama dayanabilirim. Ucunu kaçırırsam hepten gider. Şu koca kafa uyusun ben de uyurum biraz (koca kafa diyorum, gerçekten koca kafa. Sezeryan oldum onun koca kafası çıkmadı diye. oyy koca kafasına kurban)

hahahaha Allah bağışlasın canım, yerim onu
ay çok bebek sevmek istedim şimdi
nasıl tatlıdır ya 3 aylık minicik (kafa hariç )
tamam o zaman spora devam

hahahaha Allah bağışlasın canım, yerim onu
ay çok bebek sevmek istedim şimdi
nasıl tatlıdır ya 3 aylık minicik (kafa hariç )
tamam o zaman spora devam

Şimdi 3 yaşında ve hala yapışığız. 2dk kaybolsam oda oda beni arıyor. Okula gitse de azcık nefes alsam...

Neyse. Çok şiddetlenmezse spora aynen devam. Artık hap, merhem, karnitin. Ne bulursam takviye.

Şimdi 3 yaşında ve hala yapışığız. 2dk kaybolsam oda oda beni arıyor. Okula gitse de azcık nefes alsam...

Neyse. Çok şiddetlenmezse spora aynen devam. Artık hap, merhem, karnitin. Ne bulursam takviye.

anladım canım, sıpaya bak ya
umarım şiddetlenmez, ben de ağırlaştırdım sporumu biraz.
bugün öyle yapacağım bakalım, daha erken sonuç almak istiyorum.

Günaydınnnn

Kız Roxx dün akşam bi kaptırdım spora ki hiç sormaa 1,5 saat yaptım annemm sonra terli terli ılık duş sonunda soğuk şok sonra yağ ile vücut bakımı oohh miiss

Hem bu sabah 1 haşlanmış yumurta 2-3 tel peynir 2 çay kaşığı bal ve tereyap tükettim baktım kendime hemen bakalım tavuk çıkcak mı karşıma bugün yemekte eğer çıkarsa vay haline çünkü çok severim

Bu aradaa yarım gram daha verdim beybim dedim dimi sana gel benle diyet yap diye

Sende dikkat et ağır diyet yapıyorsunn görüyorum diğer topiklerden hayır onları yapamazsınn vücut yağyı tasarruflu harcar ve depolamaya geçer bak beni dinle daaa

ooyy Allah bağışlasın çiğdemm ne sporlar yerine geçmiştir o kadar hareket merak etmee

Bende istiyorumm oğluşşş ileride inşaallah

Öğünde süper

uf göbee bak be ahhhhhh benimki hep dışarı pörtlek nası gtcek buu yardımmm

Rosecim sen benimkini görsen ilk sivrilmeye başladığı sıralarda 2 kere hamile ithamına maruz kaldım şimdi yayıldı delikten deliğe 99 ölçüsü belimde 85 düşün yani orada bi yokuş var

Kızlar bu sayfayı ıyıkı farketmısım ,
çok fazla yazmıyorum ama hep okuyorum ve gaza geliyorum :)
kilom 57ye yaklaşmışken bu sabah 55.1'i gördüm ve bu sizin sayenizde
sporumu hiç ihmal etmiyorum
ve verdiğim kilo 1.5 falan ama herkes çok inceldiğimi söylüyor
iyiki bulmuşum burayı ,
bu bir teşekkür yazısıdır
inşallah 50 kiloyu görene kadar durmak yok

Günaydın canım , kıyamam sana yaa henüz çocuk sahibi değilsem de anlayabiliyorum seni, nişanlımın ablasının bebeği olduğunda neredeyse 1 ay orda kalmıştım yardım için, kız ayrı ben ayrı yoruluyorduk iki kişi anca yetiyo bakımına bir çocuk/bebeğin.. Elinden gelse kız birkaç ay daha tutmak istiyodu beni cidden zor..

1 cm incelme için tebrik ederim, ayrıca kahvaltıyı da cok güzel yapmışsın-neden- çünkü uykusuzluk şekeri yerlerde süründürür, sersem gibi dolaşırsın, bai ağrısı stres yapa ama kahvaltıda glikoz-şeker-tüketmişsin hem de hafif şekilde, bu yüzden de tebrik ediyorum

Günaydın kızlar

Ben de 57 kiloydum, 55 olmuşum kilo vermeye çalışmıyorum ama kilo vermişim

Her akşam 2.5 km yürüyüş yapmamın şöyle bir faydasi var:

Çok yoruluyorum akşam 11 de uyuyorum sabah da 9-10 gibi kalkıyorum

Hatırlarsanız ben burada "cok gec yatarım cok gec kalkarım bu hic iyi degil" diye kendi kendime kizar ve uzulurdum

Simdi erken yatiyorum erken kalkiyorum

Yüs puan bana

Hem sabaha kadar pc basinda oyun oynamaktan yatmaZdim simdi pc yi acmiyorum bile oyun icin

Selam beybi iyi yapmışın , harika bir vücut bakımı kadar güzel hissettiren bir şey yoktur, hem yumurtanı da yemişsin ohhh

Ben de kilo verdim kızımm ne sandınnn, hem de dünkü o girdiğim diyeti yapmadan vücut yemek vermediğinde yağ depolamaya başlıyor biliyorum, senelerdir bu kulüpte hep bunu savundum ama orda da yazdığım gibi, az vaktim kaldı diye bir çare olarak gideyim dedim, tamam yapmıcam söz

Dün aksam yemeği yemedim ya yediğim atıştırmalıklardan dolayı, aksam yemeği yerine saydım demiştim, o yüzden aksam yemeğini saat 4-5 arası yemişim gibi oldu, sporu da 7-8 arası yaptım o yüzden harika kilo vermişim, bundan sonra aksam yemeğini en gec 17:00-17:30 arası yemek istiyorum, bayaa faydalı

Bu arada senle göbüş ve bel ölçümüz aynı..

tebrik ederim canım
bahanesi olan arkadaşlara örnek olursun böylece.
kızın fıtığı var ama bakın
şu bilgisayar oyunlarını ben de bırakabilsem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…