babaaaa naptın beybi, sporu yaptın mı ? ben hala yapamadım ama kalkcam tam 8 ' de
of ne kaçamaklar ne naneler yedim ben bugün bir bilseniz ipe asarsınız beni çamaşır gibi
7 saat içerisinde abandığım kaçamaklar
-2 muz
-5 kuru kayısı
-1 parça ince kırık bitter çikolata
-500 ml taze sıkılmış havuç suyu
-40 gr kabak çekirdeği
Aman Allahımmm kıtlıktan gelme yiyecek fakiri gibi abandım ne bulduysam, Hanzo filmindeki gibi hissettim kendimiBen ne zaman regl tarihim yaklaşsa obur şirin gibi tepsi tepsi yiyorum resmen bıktım yaaa :18:
Resmen bi 80 'i göremedim günlerdir iki ileri bir geri gitmekten, yazıklar olsun bana !
Ama en son kaçamağımdan bu yana bir şey yemedim ve bütün kaçamaklarımı öğle+akşam yemeği olarak saydım, bir şey yemicem !
Yarın da öyle bir dirayet göstericem ki kendime apışıp kalıcam !!
Çok pis hırs geldi bak, hemen kalkıp sporumu yapıyorum !
Olmuş ama eksik bırakmışsın, hani protein ?
Tamam ya ne bağrıyoooonn hemen süt içip spor yapiciğimm
Günaydın kızlar...
Çok fenayım bugün. Dün gece oğlum hiç uyumadı. Akşam 1,5 saat uyudu, sonra bir kalktık 12'de. 3'e doğru anca uyudu. Uykusuzluktan ve ağrıdan delirecektim. Hem kucağıma çıktı. Bir de ayağımda sallıyorum. Belim koptu, daha da beter oldum. Sabahın köründe de uyandı. Spor yalan oldu.
Aklıma geldi: Tartıldım ve belimi ölçtüm. Kilom değişmemiş ama belim 1cm incelmiş. Sabah da kahvaltı ettim, 1dilim tam buğday ekmeğine çok ince yağ ve reçel; 6 zeytin ve yarım kibrit kutusu kadar peynir.
günaydın kızlar
dün yazmadım sporumu filan yaptım ama
şimdi kahvaltımı yapacağım.
akşam da spor. :122:
hasta mı oldu canım yaa,
tebrik ederim belin için ama biraz uyu bugün bari :44:
Yok tatlım yaw hasta filan değil. Huysuz sadece. Uyumadı, en son 1 buçukta acıktım dedi. Karnını doyurdum. Ona white noise+rüzgar sesi dinlettim. Öyle uyudu. Eziyetçi sıpa. 3 aylıktı, yapışıp kaldık tuvalete bile tek gidemiyodum kucağımda sürekli.
Az önce squats yaptım. Ağrım var ama dayanabilirim. Ucunu kaçırırsam hepten gider. Şu koca kafa uyusun ben de uyurum biraz (koca kafa diyorum, gerçekten koca kafa. Sezeryan oldum onun koca kafası çıkmadı diye. oyy koca kafasına kurban)
hahahaha Allah bağışlasın canım, yerim onu
ay çok bebek sevmek istedim şimdi
nasıl tatlıdır ya 3 aylık minicik (kafa hariç)
tamam o zaman spora devam
Şimdi 3 yaşında ve hala yapışığız. 2dk kaybolsam oda oda beni arıyor. Okula gitse de azcık nefes alsam...
Neyse. Çok şiddetlenmezse spora aynen devam. Artık hap, merhem, karnitin. Ne bulursam takviye.
zarar verceksin sonra kaslarına eskiden daha güçsüz olucaksın, kas kaybedicen sonra bak, proteinsiz kas mı olurmuş, yolarım saçını başını,
Sütten protein alamazsın, midene girdiği gibi işeyerek kaybediceksin szaten yarım gram protein var onda, katıdan al yarın kahvaltıda iki haşlanmış yumurta ye !
Amma atar yaptım hetamam abartmıyayım ama yarın ciddi ciddi kahvaltıda iki yumurta haşlaman lazım yoğurt yemişsin zaten süte gerek yok zaten sütte de protein yok doğru düzgün. Yumurta+tavuk+kırmızı et , yarın bunlardan istediğini 200 gram kadar tüket
--
Ben de şimdi tamamladım sporu, spor da sayılmaz ama dişim ağrıyo benim bikere(bahane cepte hehe)
Kapanışı yeşilçayımla yapıyorum, mümkünse 11 gibi uyumak istiyorum(hı, tabi)..
Benden bugünlük böyle beybiler, vedalaşalım, yarın görüşürüz..
Ben yolmam, direkt görmezden gelirimPsikolojisini bozarım
Günaydın kızlar...
Çok fenayım bugün. Dün gece oğlum hiç uyumadı. Akşam 1,5 saat uyudu, sonra bir kalktık 12'de. 3'e doğru anca uyudu. Uykusuzluktan ve ağrıdan delirecektim. Hem kucağıma çıktı. Bir de ayağımda sallıyorum. Belim koptu, daha da beter oldum. Sabahın köründe de uyandı. Spor yalan oldu.
Aklıma geldi: Tartıldım ve belimi ölçtüm. Kilom değişmemiş ama belim 1cm incelmiş. Sabah da kahvaltı ettim, 1dilim tam buğday ekmeğine çok ince yağ ve reçel; 6 zeytin ve yarım kibrit kutusu kadar peynir.
uf göbee bak be ahhhhhh benimki hep dışarı pörtlek nası gtcek buuyardımmm
Günaydın kızlar...
Günaydınnnn
Kız Roxx dün akşam bi kaptırdım spora ki hiç sormaa 1,5 saat yaptım annemm sonra terli terli ılık duş sonunda soğuk şok sonra yağ ile vücut bakımı oohh miiss
Hem bu sabah 1 haşlanmış yumurta 2-3 tel peynir 2 çay kaşığı bal ve tereyap tükettim baktım kendime hemen bakalım tavuk çıkcak mı karşıma bugün yemekte eğer çıkarsa vay haline çünkü çok severim
Bu aradaa yarım gram daha verdim beybim dedim dimi sana gel benle diyet yap diye
Sende dikkat et ağır diyet yapıyorsunn görüyorum diğer topiklerden hayır onları yapamazsınn vücut yağyı tasarruflu harcar ve depolamaya geçer bak beni dinle daaa
Günaydın kızlar
Ben de 57 kiloydum, 55 olmuşum kilo vermeye çalışmıyorum ama kilo vermişim
Her akşam 2.5 km yürüyüş yapmamın şöyle bir faydasi var:
Çok yoruluyorum akşam 11 de uyuyorum sabah da 9-10 gibi kalkıyorum
Hatırlarsanız ben burada "cok gec yatarım cok gec kalkarım bu hic iyi degil" diye kendi kendime kizar ve uzulurdum
Simdi erken yatiyorum erken kalkiyorum
Yüs puan bana
Hem sabaha kadar pc basinda oyun oynamaktan yatmaZdim simdi pc yi acmiyorum bile oyun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?