- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
Canım sen de en hafifini yaparsın. 10dk önce kalk, 15dk önce kalk. Sen de benden misin bilmem? Ben çalışırken saati 7de kurmam gerekiyorsa 15dk öne kurar, telefonu da uzağa koyardım. Sinirim bozulsun ki kalkıp kapatayım. Uyu uyuyabilirsen sonra =))
Not:tadukhepa uzun ve zor. Çiğdem daha kolay olacaktır.
Kızlar bişey soracağım bu squatsı 100 150 yapanlar nasıl yapıyor ? Başlıyor durmadan mı yapıyor ?
selam.
2 haftalık egzersiz programımı tamamladım hafta sonu fakat bende hiç incelme olmadımoralim bozuldu, bu hafta da spora hiç başlayamadım maalesef ,hevesim gitti
Bende enerjik ve hiperaktiflik vardır ama spora gelince aynen şöyle oluyorum:126:
Canım keşke hemen sonuç alabilsek ama aylarımızı vermemiz lazım.Bir yaşam tarzı olmalı spor.Benim 5. haftam ya 1 cm gitti ya 1 buçuk.
Vucudunun ısınma evresindesin daha sakın bırakma hırslı ol.Belim incelmedi diye düşünme.Bir yandan sağlıklıda yaşamış oluyorsun.
İllaki sonuçlarını alacaksın ama düzenli ve sürekli yapman gerek.Ha birde yediklerin çok önemli
eveeetçok az bi süre aslında ama işte insan beklenti içine giriyor
eşim de öyle diyor, bırakma 2 hafta ne ki, 2 ayda sonuç alırsın diyor da işte... şu karnım ve bacaklarım gitmiyo off ... devam edicem inşallah, sağol :13:
ben 7 ye kurup 7:30 a erteleyip gene de kalkamayan bi insanım
ama cidden bi atağa geçmem lazımm senin gibi yapıp uzağa koyarsam sporda yaparım göbüşüm de küçülür
Kallbine zarar verecek hiç birşey yapma SAĞLIĞINA ZARAR VEREN HİÇ BİRŞEY YAPMA! Doktor tavsiyelerine uy.. Yağlı yeme bendede ritim bozukluğu var bu yatakta yatma uyuma şekil ile de alakalı.. cenin gibi yatmayın ebn öyle yatıyorum bu yüzden batıyor kalbim
Çok teşekkür ederim. Bu Jilileri bırakacağım böyle giderse. Kalbim dayanmıyor. Mitrak kapakta kalınlaşma var, hızlı çalıştığı için kalınlaşmış. Bir kere o "insanity workout"u yapayım dedim. Ölüyordum. Verdiğiniz videolarda daha kısa süreli ama sürekli yapılacakları yapmak istiyorum. Diğeri 30 günde forma sokamazsa mezara sokacak korkarım.
Kesinlikle katılıyorum.. bekle bir ay geçsin hareketleri düzgün ve düzenli yap sonuç alırsın pes etmeye müsaitsen etmek için sebeb çok. Ama azim dene şey azcık varsa ruhunda savaşırsın:13:Canım keşke hemen sonuç alabilsek ama aylarımızı vermemiz lazım.Bir yaşam tarzı olmalı spor.Benim 5. haftam ya 1 cm gitti ya 1 buçuk.
Vucudunun ısınma evresindesin daha sakın bırakma hırslı ol.Belim incelmedi diye düşünme.Bir yandan sağlıklıda yaşamış oluyorsun.
İllaki sonuçlarını alacaksın ama düzenli ve sürekli yapman gerek.Ha birde yediklerin çok önemli
Kallbine zarar verecek hiç birşey yapma SAĞLIĞINA ZARAR VEREN HİÇ BİRŞEY YAPMA! Doktor tavsiyelerine uy.. Yağlı yeme bendede ritim bozukluğu var bu yatakta yatma uyuma şekil ile de alakalı.. cenin gibi yatmayın ebn öyle yatıyorum bu yüzden batıyor kalbim
Kızlar bişey soracağım bu squatsı 100 150 yapanlar nasıl yapıyor ? Başlıyor durmadan mı yapıyor ?
Oh be ilaç+uyku çok iyi geldi. Migrenim tamamen geçti. Şimdi gidip sporumu yapayım da vicdanım rahatlasın. Bir de squats ta kalbi zorlananlara tavsiyem var. Ayaktayken nefes alın, otururken verin. Bu tempoyu bozmayın. Karnınızla değil, kaburgalarınızın yanlarına doğru nefes alın. Ciğerleriniz gelişiyor korkacak bir şey yok. 1-2 haftaya daha iyi olacaksınız.
selam.
2 haftalık egzersiz programımı tamamladım hafta sonu fakat bende hiç incelme olmadımoralim bozuldu, bu hafta da spora hiç başlayamadım maalesef ,hevesim gitti
Canım hoşgeldin düzelir tatlım şimdi iş temposuna alışırsın sonrada sporunu oturtursunoooof of kızlar ya gecen hafta işe başladığımdan beri düzenli spor yapamıyorumhafif yemeye çalışsamda arada kaçıyor ama ekmek hiç kaçmıyor şükür ki :) daha yemek yıcem spor gec saate kalıyor bıde ıdrar yolları enfeksıyonum var kac gundur off ya eskı duzenıme donsem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?