Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

ben 7 ye kurup 7:30 a erteleyip gene de kalkamayan bi insanım

ama cidden bi atağa geçmem lazımm senin gibi yapıp uzağa koyarsam sporda yaparım göbüşüm de küçülür

2 Saatlik sporum bugünde bitmiştir

Öyle güzel hava var ki dışarıda güneş pırıl pırıl

Kızlar bişey soracağım bu squatsı 100 150 yapanlar nasıl yapıyor ? Başlıyor durmadan mı yapıyor ?

Her 50 de 10 saniye ara vererek.

İlk zamanlar dayanamıyordum.50 den sonra her 20 de ara vermek zorunda kalıyordum ama sporla vucudum esnedim sanırım her 50 de 10 saniye yeterli oluyor

selam.
2 haftalık egzersiz programımı tamamladım hafta sonu fakat bende hiç incelme olmadı moralim bozuldu, bu hafta da spora hiç başlayamadım maalesef ,hevesim gitti

Bu ara yediklerimide yazayım.

Sabah 11-12 arasy yumurta kırdım.İnce bir dilim kepekli ekmek(Belki bir dilim bile değildir)
Şekersiz çay.Başka bir şey yemedim

Ardından sporuma başladım 3 gibi bitti.Şuana kadar su harici hiç bir şey yiyip içmedim

4.30 gibi yine bir salata yapacağım ama ben sade yeşillikle doyma hissini yakalayamadığım için ya patatesli ya kısır ya da tavuklu bir salata düşünüyorum.

Yine öğlenle akşam arası yarım saat dans ve 170 sguartım var

Akşama da
Bir kase çorba
Bezelye yemeği
Salata
Yoğurt

Tabi bu arada şekersiz kahvem de var

Gece 2 gibi yattığım için bu satte kadar hiç bir şey yemiyorum

selam.
2 haftalık egzersiz programımı tamamladım hafta sonu fakat bende hiç incelme olmadı moralim bozuldu, bu hafta da spora hiç başlayamadım maalesef ,hevesim gitti

Canım keşke hemen sonuç alabilsek ama aylarımızı vermemiz lazım.Bir yaşam tarzı olmalı spor.Benim 5. haftam ya 1 cm gitti ya 1 buçuk.
Vucudunun ısınma evresindesin daha sakın bırakma hırslı ol.Belim incelmedi diye düşünme.Bir yandan sağlıklıda yaşamış oluyorsun.

İllaki sonuçlarını alacaksın ama düzenli ve sürekli yapman gerek.Ha birde yediklerin çok önemli

Bende enerjik ve hiperaktiflik vardır ama spora gelince aynen şöyle oluyorum :126:

Motive et canım kendini.Benimde yoruldukça zorlandıkça gözüm pc ye gidiyor off diyorum oturayım şu pc başına öldüm diyorum.
Sonra bi 10 saniye dinlenip hadi kızım diyorum başaracaksın

eveeet çok az bi süre aslında ama işte insan beklenti içine giriyor
eşim de öyle diyor, bırakma 2 hafta ne ki, 2 ayda sonuç alırsın diyor da işte... şu karnım ve bacaklarım gitmiyo off ... devam edicem inşallah, sağol :13:

Tamam canım.Sakın bırakma.Her şeyi at kenara sağlık için

ben 7 ye kurup 7:30 a erteleyip gene de kalkamayan bi insanım

ama cidden bi atağa geçmem lazımm senin gibi yapıp uzağa koyarsam sporda yaparım göbüşüm de küçülür

Haydi bakalım hayırlısı...

Ben de yaptım sporumun bir kısmını. Gece aynen devam. Gece biraz daha kalça ve karın çalışayım. Bir yarım saate de salatamı da hazırlayıp otlamam lazım.

Kallbine zarar verecek hiç birşey yapma SAĞLIĞINA ZARAR VEREN HİÇ BİRŞEY YAPMA! Doktor tavsiyelerine uy.. Yağlı yeme bendede ritim bozukluğu var bu yatakta yatma uyuma şekil ile de alakalı.. cenin gibi yatmayın ebn öyle yatıyorum bu yüzden batıyor kalbim
Kesinlikle katılıyorum.. bekle bir ay geçsin hareketleri düzgün ve düzenli yap sonuç alırsın pes etmeye müsaitsen etmek için sebeb çok. Ama azim dene şey azcık varsa ruhunda savaşırsın:13:

Kızlar evimi temizledim missss hertaraf banyomu yaptım yemeğimi yedim

Tavuk haşlama patatesli havuçlu sağlıklı misss

1 tane dondurma minimilk

Şimdi oturdum laplubun başına 1 saat sonra spor yapıcam

Ben ağır yiyemiyorum hele ki pilav. Hemen çarpıntı küt küt saatlerce. İşte o yüzden uzun süre yapacağım bir şey arıyorum. Şu 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! videosunu indirdim yaptım bugün. Çok eğlendim. Öksürmedim hiç... Bu arada bu hatunun videosunu Mehmet Öz tavsiye ediyormuş. Kendisini takip ederim zaten. Bir de bu hatunun bikinili bir videosu daha var sanırım; onu da indireyim.

Kızlar bişey soracağım bu squatsı 100 150 yapanlar nasıl yapıyor ? Başlıyor durmadan mı yapıyor ?

ben yüz taneyi durmadan yapıyorum canım.
ama sonra ara veriyorum biraz bacaklar dayanmıyo

geçmiş olsun

selam.

canım ama pes edilmez ki iki haftada
biz de saldık arada, hemen sonuç alamadık.
hadi git resimlere bak motive ol :13:

oooof of kızlar ya gecen hafta işe başladığımdan beri düzenli spor yapamıyorum hafif yemeye çalışsamda arada kaçıyor ama ekmek hiç kaçmıyor şükür ki :) daha yemek yıcem spor gec saate kalıyor bıde ıdrar yolları enfeksıyonum var kac gundur off ya eskı duzenıme donsem artık

Canım hoşgeldin düzelir tatlım şimdi iş temposuna alışırsın sonrada sporunu oturtursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…