oooof of kızlar ya gecen hafta işe başladığımdan beri düzenli spor yapamıyorumhafif yemeye çalışsamda arada kaçıyor ama ekmek hiç kaçmıyor şükür ki :) daha yemek yıcem spor gec saate kalıyor bıde ıdrar yolları enfeksıyonum var kac gundur off ya eskı duzenıme donsem artık
bebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKezzap nerdee makasları getirrr anammmmm
dimi yaaölür müsün öldürür müsün bu ne yaaa
dimi yaaHüreem vaktii hhahaha hadi kızlar gelina bana hürrem izleyelim
Allah kolaylık versin kuzuuummmhahahaha benim sınavım var annem
hadi ben de çıkıyorum, öptüm çok
Merhaba hoş geldin :)) Hayır çok olmadı 2.programdayız. Ben programlar ayarlıyorum, arkadaşlar da kendinden bir kaç egzersiz katıp yapıyorlar :)) Çok ta başarılılar.. Çok yol alan incelen sıkılaşan zayıflayan olduiyi aksamlar,
kendi tecrübelerinize göremi yönlendirme yapiyosunuz ? bende katilmak istiyorum araniza ama program baslayali ne kadar oluyor,sanirim gec kaldim
Merhaba hoş geldin :)) Hayır çok olmadı 2.programdayız. Ben programlar ayarlıyorum, arkadaşlar da kendinden bir kaç egzersiz katıp yapıyorlar :)) Çok ta başarılılar.. Çok yol alan incelen sıkılaşan zayıflayan olduSenide istersen gruba alabiliriz. birinci sayfada açıklama linkler verdim okursan grupları da görebilirsin hareketleri de :13:
Yok olmaz .. Bfit zaten yarım saat yada 1 saat sürüyor.. değil mi sorun olmaz. Aramıza hoşgeldinbaktim hareketlere ozaman bende zayiflama ve SIKILASMA programina gireyim ,yalniz ben bide haftada 2 gün b fite gidiyorum fazla olmaz heralde
Ay kızlar dün jili yaparken kalçamı incittim. Sağ bacağımın üzerine zor basıyorum. Az önce kahvaltı ettim. Galiba yemekleri de yazıyormuşuz.
Ben de bu sabah; 1 dilim tam buğday ekmeğine azıcık yağ ve reçel sürdüm, küçük bir dilim peynir, birkaç zeytin ve 1 kaşık menemen yedim.
Birazdan ağrı kesici içeceğim. Bugün squat'ın off günümdeyim. İnşaAllah bugün bir şeyler yapabilirim.
Eneee kedinin hesabı niye pasif??
geçmiş olsun çiğdem, bence spor yapma geçene kadar.
mune abla kızmış ama kaç gün yok bilmiyorum, umarım gelir yarın.
Teşekkür ederim canımcım.
Ben jillian filan yapamayacağım anlaşıldı. Pilates başlayayım. Oğlan zamanında belimi oynattım; ki hala aynı 16 kilodan fazla ve sürekli kucağımda. Bugün kitabımı okuyayım. Yarın ebru ablaya müracaat. Ağrılarım geçer en azından. Bir de hep sağ tarafımı incitiyorum. Sağ ayağıma daha ağırlık verdiğimi farkettim.
Meraba kizlar fıtık halim devam ediyor sadece yürüyüş yapıyorum
Günde 2.5 km yürüyorum hızlı bir tempo ile :)
selam canım,
geçmiş olsun ya fizik tedavi görüyor musun?
Tesekkur ederim evet canim
umarım iyileşirsin en kısa sürede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?