Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Ay çok geçmiş olsun. İYE geçirmek çok kötüdür iyi bilirim. Hamileyken 2 kere geçirdim. İlaçlarını düzenli kullan. Toparlan bir an önce yine yaparsın sporunu.
Ben de açlıktan ölüyorum. Kocişim espresso yaptı bize. En sevdiğim dizi var, ona bakıyoruz (muhteşem yy değil; o berenin dizisi hiç değil).
Oğlanı yatırınca da spor yapacağım tekrar...

selam kızlar

kaç gündür yoktum

çok mutluyum 1 kilo daha vermişim 61 olmuşum

ama bugun kendimi kaybettim

sabah 3 adet haşlanmış yumurta yedim ekmek yok

öğlen burgera gittim (tamam dövebilirsiniz beni )

ama akşam bişi yemedim

iyi aksamlar,

kendi tecrübelerinize göremi yönlendirme yapiyosunuz ? bende katilmak istiyorum araniza ama program baslayali ne kadar oluyor,sanirim gec kaldim

iyi aksamlar,

kendi tecrübelerinize göremi yönlendirme yapiyosunuz ? bende katilmak istiyorum araniza ama program baslayali ne kadar oluyor,sanirim gec kaldim
Merhaba hoş geldin :)) Hayır çok olmadı 2.programdayız. Ben programlar ayarlıyorum, arkadaşlar da kendinden bir kaç egzersiz katıp yapıyorlar :)) Çok ta başarılılar.. Çok yol alan incelen sıkılaşan zayıflayan oldu Senide istersen gruba alabiliriz. birinci sayfada açıklama linkler verdim okursan grupları da görebilirsin hareketleri de :13:

baktim hareketlere ozaman bende zayiflama ve SIKILASMA programina gireyim ,yalniz ben bide haftada 2 gün b fite gidiyorum fazla olmaz heralde

Ay kızlar dün jili yaparken kalçamı incittim. Sağ bacağımın üzerine zor basıyorum. Az önce kahvaltı ettim. Galiba yemekleri de yazıyormuşuz.

Ben de bu sabah; 1 dilim tam buğday ekmeğine azıcık yağ ve reçel sürdüm, küçük bir dilim peynir, birkaç zeytin ve 1 kaşık menemen yedim.

Birazdan ağrı kesici içeceğim. Bugün squat'ın off günümdeyim. İnşaAllah bugün bir şeyler yapabilirim.

Eneee kedinin hesabı niye pasif??

geçmiş olsun çiğdem, bence spor yapma geçene kadar.
mune abla kızmış ama kaç gün yok bilmiyorum, umarım gelir yarın.

geçmiş olsun çiğdem, bence spor yapma geçene kadar.
mune abla kızmış ama kaç gün yok bilmiyorum, umarım gelir yarın.

Teşekkür ederim canımcım.
Ben jillian filan yapamayacağım anlaşıldı. Pilates başlayayım. Oğlan zamanında belimi oynattım; ki hala aynı 16 kilodan fazla ve sürekli kucağımda. Bugün kitabımı okuyayım. Yarın ebru ablaya müracaat. Ağrılarım geçer en azından. Bir de hep sağ tarafımı incitiyorum. Sağ ayağıma daha ağırlık verdiğimi farkettim.

anladım canım geçmiş olsun tekrar,
dikkat et ama ona hep sağa yüklenme. :26:
evet pilates yardımcı olabilir hafif bi incinmeyse.
ama yine de çok zorlamaman kanaatindeyim. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…