Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Son düzenleme:

Son düzenleme:

--

--

"Orda güzel duruyo diye bura da güzel durcak anlamına gelmiyor."

--

Rosecim sen benimkini görsen ilk sivrilmeye başladığı sıralarda 2 kere hamile ithamına maruz kaldım şimdi yayıldı delikten deliğe 99 ölçüsü belimde 85 düşün yani orada bi yokuş var

canuım bende bel ince ama göbek var yani yapısı öle heralde beyaz ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum hala düzelmedi :S

canuım bende bel ince ama göbek var yani yapısı öle heralde beyaz ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum hala düzelmedi :S

sana ve kendime önerdiğim 2 video var ben 1 haftadır yapıyorum 1.si youtube 8 dakika karın egzersizleri yaz bir maket spor yapıyo onu yap bir de ebru şallı karınsavar bir de biricik kedimizin bölgesel sıkılaşmada olan videosu çok iyiler bunlarla 1 aya sonuç alırız - ki ben almaya başladım

Kızlar ve beybilerim, bir önerim var gerçi burda paylaşabilir miyim bilemiyorum :44:

Ama üstü kapalı söyliyeyim, bir siteye üye oldum, ilk önce yabancı versiyonuna üyeydim, Türkçesi de varmış bugün keşfettim, sitede yediğiniz içtiğiniz her şeyi marka marka bulabiliyorsunuz, ayrıca yaktığınız kalorileri de hesaplayabiliyorsunuz, çok hoş.
Ben bazen deftere not tutuyorum yediğimi içtiğimi farkı görebileyim diye ama bu siteden devam edeceğim bundan sonra, orda diyet arkadaşı da edinebiliyorsun kendine..

Eğer üye olmak isteyen varsa orda diyet arkadaşı da olabiliriz, ne yiyip içtiğimizi ordan görebiliriz, isteyen varsa mesaj atsın sitenin adını vereyim. :126:

Canımlar, henüz mesaj atmadıklarım merak etmesin sırayla atıyorum, her 5 dakikada 1 mesaj hakkı olduğundan biraz bekliyorum, mutlaka size de atacağım

Bu arada yoğurt+tarcını iptal ettim, onun yerine üstüne 125 kalori daha ekleyerek aksam yemeği ile birleştirdim, akşam yemeğine daha karar vermedim demiştim ya, eve mcdonalds söyledim, duruun durunnnn mcdonalds dediysem fast food değil :83:

Mcdippers' lı salata söyledim, büyük bir tabak salata içine iki dilim çıtır göğüs eti atıyorlar, fiyatına göre doyurucu, kalorisi de 272.

Bana uyar yani, aklında dısardan mı söylesem acep diye seytanlıklar geçenlere favori önerimdir, fast food gibin ama sağlıklı gibin

16:20 itibariyle aksam yemeği faslını kapatmış bulunmaktayım.

1 saat 10 dk sonra spora kalkıyorum . Bu arada bir fincannnnn- evet ? Yeşilçay tabi ki de ! :126:

Bugün Zumba yapmak istiyor canım çok.

Ben saça bakmaktan beli göremiyorum maalesef !!!

Benim saçlar birebir bu, şekil model, renk de açık karamel ama model bu dediysek boyu 1 karış sadece , evet bir de kıvırcık olduğu için tepede toplanıyo bi karış sac karman corman yumak gibi, hic uzamaz benim saç
Allahım sabır yarebbim.

Son düzenleme:
Motivasyon Saati :

--

--

Ya ben buna bayılıyorum, tamamen hayallerimdeki vücut, boyumuz da yakın zaten, saçlar da inanılmaz benziyo(tabi ki benden cok uzun sacları) ten rengimiz bile aynı, inşallah benim 25 yasındaki halim, Allah'ım duy sesimiii

2 saat sporumu yaptım ve ek olarak hava çok güzel 20 dk yürüyüş yaptım.
12:00 Sabah kahvaltısında zeytin peynir salam bol yeşillik az tereyağ ve mis kokulu çilek reçeli bir dilim kepek ekmek.Şekersiz çay

12-16 Arası bir şey yemedim ve sporumu yaptım

16:00 Bir porsiyon sebze yemeği ve salata

Akşam yemeğine kadar sadece şekersiz kahve

Yine 170 sguart ve bol tempolu dans edeceğim bu ara

Akşam yemeğine henüz karar vermedim :44:

Selam kızlar. Az önce akşam yemeğimi, yani ½ kase salatamı yedim. Belim gayet iyi durumda. Akşam biraz spor yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…