Rox beybicim ne 1-2 kilosu 10 kilo fazlam var sağlık ölüçülerine göre. Boy:1,67 Kilo :67 şu hale bak daha kısmam lazım gel gelelim yapamıyorum üstelik baba tarafım full obezken yani bende çok müsaitim
Boyuma göre 57-58 olmam gerekiyo ve birde bu bölgesel biliyormusun alt bacak ince göğüste küçük ama o orta bölüm almış başını gitmiş
Ama ye yemeden krize gireriz valla ben az kesim daha beter yiyorum sonra kriz şeklinde hem evlenirken emin ol verirsin kafan boş kalmıyo ki
kızz güldürdün beniiii
Yaa sen bakma boy kilo orantısına herkesin kendine özgü yapısı var, seninle birebir aynı kiloda ya da boyda olan birisi senden daha zayıf ya da daha sisman görünebilir, kas ve kemik cok büyük faktör mesela ben gecen sene 69 kiloyken 38 bedendim diyorum ya, benim boyumda bir arkadaşım var o da 1.72 falan, üniversitede oda arkadaşımdı, kızın svgilisi terk edince kız ha babam de babam abandı yemeğe filan yatakta ağlıyo yiyo ağlıyo yiyo, 1 ay sonunda 10 kilo almıştı,
1.72 boyundayız bak ikimizde, kız 55 ten 65 e cıkmıstı, ben o zamanlar 75 falanım.
Ama ben 40 beden giyiyorum, kız benim elbiselerimden ödünç alıp giymeye başladı olmuyodu çünkü hiçbir sey, benim de popo J lo, aldığı elbiselerimin arkası bol göbeği dar falan oldu , dersin ki ben 65 o 75 görünüyor, ama işte onun kemikleri benden ince direk yağ aldı bir de ben küçükken 10-11 yas yüzme çocukta 1.liğim var yani küçüklükten kalma yüzücü kaslarım alt yapım var, bir de polis meslek yüksek okuluna hazırlanmıştım 1 sene ordan da kas yapım var.
Ay amma uzattım örnek vericem diye, diceğim o ki benim boyumda benden 10 kilo zayıf arkadaşım benim elbiseme benden fazla kilolu gibi giriyordu o dönemler..
O yüzden benim ideal kilom 60-63 arası diyorum..
Zaten Dukan'ın testini yaptığımda dukan bana kemik ölçtürdü, ailede gen sordu, yaptığım diyetlere baktı ve olmam gereken kilonun 64 olduğunu söyledi.
Sen de Dukan testi yapmaısın mutlaka ondan sonra ideal kilonu bilirsin.
Herhangi bir siteden yaptığımda bana 58 olmalısın diyordu, benim kemiklerim çıkar o zamana..
Sonunu düşünen kahraman olamaz, diyecektim de ne alaka şimdi?
Allah iyiliğini versin emi
kızz güldürdün beniiii
Yaa sen bakma boy kilo orantısına herkesin kendine özgü yapısı var, seninle birebir aynı kiloda ya da boyda olan birisi senden daha zayıf ya da daha sisman görünebilir, kas ve kemik cok büyük faktör mesela ben gecen sene 69 kiloyken 38 bedendim diyorum ya, benim boyumda bir arkadaşım var o da 1.72 falan, üniversitede oda arkadaşımdı, kızın svgilisi terk edince kız ha babam de babam abandı yemeğe filan yatakta ağlıyo yiyo ağlıyo yiyo, 1 ay sonunda 10 kilo almıştı,
1.72 boyundayız bak ikimizde, kız 55 ten 65 e cıkmıstı, ben o zamanlar 75 falanım.
Ama ben 40 beden giyiyorum, kız benim elbiselerimden ödünç alıp giymeye başladı olmuyodu çünkü hiçbir sey, benim de popo J lo, aldığı elbiselerimin arkası bol göbeği dar falan oldu , dersin ki ben 65 o 75 görünüyor, ama işte onun kemikleri benden ince direk yağ aldı bir de ben küçükken 10-11 yas yüzme çocukta 1.liğim var yani küçüklükten kalma yüzücü kaslarım alt yapım var, bir de polis meslek yüksek okuluna hazırlanmıştım 1 sene ordan da kas yapım var.
Ay amma uzattım örnek vericem diye, diceğim o ki benim boyumda benden 10 kilo zayıf arkadaşım benim elbiseme benden fazla kilolu gibi giriyordu o dönemler..
O yüzden benim ideal kilom 60-63 arası diyorum..
Zaten Dukan'ın testini yaptığımda dukan bana kemik ölçtürdü, ailede gen sordu, yaptığım diyetlere baktı ve olmam gereken kilonun 64 olduğunu söyledi.
Sen de Dukan testi yapmaısın mutlaka ondan sonra ideal kilonu bilirsin.
Herhangi bir siteden yaptığımda bana 58 olmalısın diyordu, benim kemiklerim çıkar o zamana..
O aynı dukan amca bana 58 dedi işte sitesindeki test de ama sana yaptığın diyetleri nasıl sordu onu anlamadım bana bişey sormadı hem bak o bilem 58 ol diyo
O değil de ben 58 i en son ne zaman gördüm biliyonmu ? Yıl 2006 sıcak bir yaz günü. Ben lise son sınıf stajeri baskül firmasındaykene bi çıktım basküle 57 dedi o gün o gündür ki ben hiç aşağısını görmemişimo yüzden diyorum ki şimdi nasıl düşecem
kız senin boy 1,72 se daha nee allah ım yaa 70 e gel tamam sonra ağır ağır verirsin bi de 20 diyo
Rosecim sen benimkini görsen ilk sivrilmeye başladığı sıralarda 2 kere hamile ithamına maruz kaldım şimdi yayıldı delikten deliğe 99 ölçüsü belimde 85 düşün yani orada bi yokuş var
bu bayan sanki baya kemikli geldi bana yani çok beğendiğim bir vücut değil popo neden böyle çok iri spordanmı :S ama alttaki süper
[
Motivasyon Saati :
--
--
--
Kezzap yetiştirin gaari
canuım bende bel ince ama göbek var yani yapısı öle heralde beyaz ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum hala düzelmedi :S
Motivasyon Saati :
--
--
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?