Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Herkese genel bir günaydın ve iyi dileklerimi iletiyorum.. Hepimiz güzel bir güne, güzel haberlere, sağlığa, berekete, mutluluğa uyanmış olalım bugün..

Son düzenleme:

oooo hanımefendi ver kiloları tabiii ama o diyete de girmeyecenn savunuyorsun devam et işte o mantığa ne kadar meyvesuyu ile durabilir insan bi yerde bayılıp kalıcan sonra

Ben varya hamur işinden kızartmasına yiyorum hatta çikolata 3 tane yedim geçen hafta ama azcık 2 tadım mesela dün pilav yedim öğlende ama dün akşam spor sonrası tok karnına bakmış olmama rağmen yarım gramım kaybolmuşş

Demekki önemli olan yediklerinin ölçüsü ve saatiymiş herşeyi yemek herzaman felsefemdir zati ölcez yarın birgün ne diye kendimi boğazlıyayım

bebeğim ben duramam 3-4 te yediğimle ya nasıl duruyon ama iyi de yapmışsın ben eve 7 de geliyorum geldiğim gibi çanta bi yana ben mutfağa yanii

Ölçümüz aynı hee yok bence ben hastanede karıştım ikizim sensin

Bu arada ne zaman evleniyorsunn beybiii söle bakim ona göre hızlanalım

İptal ettim o diyeti, başlığa bile yazdım valla bak

Benim felsefem de öyleydi hatta şey derim 'ben şimdi bu ot salatasını yiyip 3 sene fazla yasıcağıma, 1,5 tereyağlı İskenderi indiriyorum peşin peşin o 3 yılı verdim gitti ' falan derdim ama işte 23'e merdiven dayadık malumunuz artık metabolizma bi yerden sonra direnişe geçer, kilo vermez diye tırsıyorum :18:

Dün ilk defa durdum kız 4' te yediğimle, o kadar cok kaçamak yaptım ki hırs yüzünden midem kapandı herhalde olur öyle

Benim düğüne daha var beybi, düğüne kadar ohooo,
düğün değil de katılacağım önemli bir kokteyl var 15-16 gün sonra,
ben de gecen yaz 69 kiloyken içine sığdığım, nişanlımın hediyesi 38 beden kısa ve straplez abiye elbiseme girmeye çalışıyorum

ooyy Allah bağışlasın çiğdemm ne sporlar yerine geçmiştir o kadar hareket merak etmee

Bende istiyorumm oğluşşş ileride inşaallah

Öğünde süper

Darısı başına ne diyeyim? Çok güzel oldu canım benim. Kollar temel reis gibi kaldı. Tişört alıyorum üstü oluyor, kollar sıkıyor. Pazular o biçim

Ya bir de ben tek baktım çocuğuma. Nerede bulacaksın 2. kişiyi? Arada k.valide geliyordu da uyuyordum. Neyse konu dağılmasın.
Ay teşekkür ederim utandım şimdi . Doğrusu derler ya "insanın canının çektiği şifadır" diye. Ona kulak veriyorum. Canım reçel isterse çok az yiyorum, ki ben tatlı hiç yemem. Demek ihtiyacı var bünyenin.
Yarın hastalanacağım, ilk 3 gün fena olurum, sonra hafifler. Diğerlerini ne kadar yaparım bilmem ama squats a devam etmeli. Bir de yeni bir program oluşturmak lazım bana. Artık Jili yapamam sanırım. Bu bel Jili için çok dayanıksız Galiba kaydırdım ben belimi. Bir kere oğlanı kaldırdığımda kilitlendim. Bir kere ayakta iş yaparken, durup dururken kilitlendi. Tekrar pilates yaparsam belki düzelir biraz.

Aklıma ne geldi. Gelinliğimi aldığımızda bana büyük gelmişti (36 bedendim). Orada daralttılar ve tam oldu. Sonra dedim ki düğüne kadar biraz kilo alsam kesin patlar. Kilomu korumak için uğraştım durdum. Pilates de yapıyoruz tabi. Düğün günü geldi çattı. Gelinliği bir giydim. Eneeeee gelinlik büyüükkk. Meğer yine kilo vermişim 34 beden olmuşummm. Gelinlik de straplez. Düğünde üstü düşmesin diye yukarı çeke çeke oynadım. İşte stresin ve pilatesin faydaları.

yiyelim ama az yiyelimm kuzum iskender de yiyelim pide hamburger ama vakitlice ve ogün diğer yiyeceklerle orantı kurarak

Cidden yavaşlıyor biliyonmu ben 24 yaşımdayım ter atamamaya başlıyorsun bence iyi akıl etmişin beybicimm

annemmm pardon da sen nasıl kilo aldın 69 dan sonra benim gibi kan ilacı felan mı kullandınn :26:

Selam kızlarrr:)
Kilomda fark yok ama etlerim daha tıknaz geliyor artık elime.
Öyle çok belli bi sıkılaşma yok ama öncekine göre bi kaç tık daha sert sadece:)
Veee en güzeli popomu ellediğimde alt kısmın yuvarlak hatlarını daha çok hissediyorum :)
Önceden yumuşak ve yayvan olan popomun alt çizgisi belli bi şekilde meydanda:)
Bir şey daha var squat yaparken artık bacaklarımın önleri ve arkalarından ziyada tam bacak aram acıyor
Sanki biri benim bacaklarımı almış ikiye ayırmış sonrada yerine takmış gibi

Yok, benim de kan ilacım vardı maltofer ama bana az kilo aldırıyordu, benim stresten oldu, annem vefat etti.. (bunun hakkında başın sağolsunlar falan duymak istemiyorum lütfen,bahsi geçmemiş gibi yapın) onun üzerine İstanbul'a tasındım İzmir'den, nişanlımın ailesi ısrar etti.. Yaz sonunda taşındım. Ama tek kalmak istedim, bu durumda tek basıma evde depresif halde, arada ziyarete geliyorlar ben de gidiyordum ama o ilk aylar kimsenin tahmin edemeyeceği kadar uzun ve zordu.. Tatlı ir beyaz yumak oğlum var benim de, kedim.. Gözümü açtığım bebekliğimden beri bizim evde hep kedi olurdu, kedisiz hayat düşünemyorum, cilveleri, oyunları, durduk yere gelip sürtünüp yere yatması sev beni diye, tuhaf seslerle miyavlaması.. :)

Kedim ve nişanlım en büyük desteimdi ama duygusal yeme bozukluğumdan bahsetmiştim, o yüzden kadar kilo aldım. Şimdi toparlandım sayılır, hayatın kısa olduğunu, sağlığın şakaya gelmiceğini, yaşım gençliğim itibariyle daha iyi vücudu hak ettiğimi düşünüyorum, bu yüzden uğraşıyorum şimdi.

Anlattıklarım aramızda kalsın, hakkında yorum yapmayın.

--Konu kapanmıştır---

Şimdi sizlere kahvaltımı yazıyorum:

Aç karnına 1 büyük greyfurttan sıkma 1 bardak greyfurt suyu.

kahvaltı: (10:45)

10 dakika sonra 1 bardak havuç suyu yanına(yeni eğlencem de katı meyve sıkacağı he)
2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yk dolusu ebatta köy peyniri, 2 domates, 2 salatalık(orta boydan az küçükler, anladınız siz)
5 adet diyet zeytin-fora

Öğle: (13:00)

3 y.k tropik müsli + 100 ml yağsız (%0.1) süt, içine 3 adet çiğ badem kırığı, 1 ufak parça bitter çikolata kırığı(%70 kakao, 1 yemek kasığı kadar incecik parçayı ufak ufak kırıcam)

Öğleden sonra (15:00) Tarçınlı yoğurt

Akşama daha karar vermedim ama 17:00 da yapacağım kesin..

Ayrıca kendime 5 tane kuru kayısı atıştırma hakkı tanıyorum.

Afiyet olsun Roxicim. Ben de şimdi oğlanı uyutup öğle yemeği yedim. 1 kase sarı mercimek çorbasıyla, 1,5 yemek kaşığı makarna.

Son düzenleme:
Afiyet olsun Roxicim. Ben de şimdi oğlanı uyutup öğle yemeği yedim. 1 kase sarı mercimek çorbasıyla, 1,5 yemek kaşığı makarna.
Sana da afiyet olsun tatlım, çok karbonhidrat almışsın, akşama mutlaka c vitamini ekle.. Koyu yeşil biber+domates+limon ile bir salata hazırlamanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

O değil de bizim kedi nerelerdee cezası hala devam mı ediyooor valla o videolarının sayesinde kilo veriyorum diz kapak yağlarım eriyo haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…