tebrik ederim canım
bahanesi olan arkadaşlara örnek olursun böylece.
kızın fıtığı var ama bakın
şu bilgisayar oyunlarını ben de bırakabilsem keşke
Selam beybiiyi yapmışın , harika bir vücut bakımı kadar güzel hissettiren bir şey yoktur, hem yumurtanı da yemişsin ohhh
Ben de kilo verdim kızımm ne sandınnn, hem de dünkü o girdiğim diyeti yapmadanvücut yemek vermediğinde yağ depolamaya başlıyor biliyorum, senelerdir bu kulüpte hep bunu savundum ama orda da yazdığım gibi, az vaktim kaldı diye bir çare olarak gideyim dedim, tamam yapmıcam söz
Dün aksam yemeği yemedim ya yediğim atıştırmalıklardan dolayı, aksam yemeği yerine saydım demiştim, o yüzden aksam yemeğini saat 4-5 arası yemişim gibi oldu, sporu da 7-8 arası yaptım o yüzden harika kilo vermişim, bundan sonra aksam yemeğini en gec 17:00-17:30 arası yemek istiyorum, bayaa faydalı
Bu arada senle göbüş ve bel ölçümüz aynı..
oooo hanımefendi ver kiloları tabiii ama o diyete de girmeyecenn savunuyorsun devam et işte o mantığa ne kadar meyvesuyu ile durabilir insan bi yerde bayılıp kalıcan sonra
Ben varya hamur işinden kızartmasına yiyorum hatta çikolata 3 tane yedim geçen hafta ama azcık 2 tadım mesela dün pilav yedim öğlende ama dün akşam spor sonrası tok karnına bakmış olmama rağmen yarım gramım kaybolmuşş
Demekki önemli olan yediklerinin ölçüsü ve saatiymiş herşeyi yemek herzaman felsefemdir zati ölcez yarın birgün ne diye kendimi boğazlıyayım
bebeğim ben duramam 3-4 te yediğimle ya nasıl duruyon ama iyi de yapmışsın ben eve 7 de geliyorum geldiğim gibi çanta bi yana ben mutfağa yanii
Ölçümüz aynı hee yok bence ben hastanede karıştım ikizim sensin
Bu arada ne zaman evleniyorsunn beybiii söle bakim ona göre hızlanalım
ooyy Allah bağışlasın çiğdemm ne sporlar yerine geçmiştir o kadar hareket merak etmee
Bende istiyorumm oğluşşş ileride inşaallah
Öğünde süper
Günaydın canım , kıyamam sana yaahenüz çocuk sahibi değilsem de anlayabiliyorum seni, nişanlımın ablasının bebeği olduğunda neredeyse 1 ay orda kalmıştım yardım için, kız ayrı ben ayrı yoruluyorduk iki kişi anca yetiyo bakımına bir çocuk/bebeğin.. Elinden gelse kız birkaç ay daha tutmak istiyodu beni cidden zor..
1 cm incelme için tebrik ederim, ayrıca kahvaltıyı da cok güzel yapmışsın-neden- çünkü uykusuzluk şekeri yerlerde süründürür, sersem gibi dolaşırsın, bai ağrısı stres yapa ama kahvaltıda glikoz-şeker-tüketmişsin hem de hafif şekilde, bu yüzden de tebrik ediyorum
İptal ettim o diyeti, başlığa bile yazdım valla bak
Benim felsefem de öyleydi hatta şey derim 'ben şimdi bu ot salatasını yiyip 3 sene fazla yasıcağıma, 1,5 tereyağlı İskenderi indiriyorum peşin peşin o 3 yılı verdim gitti ' falan derdim ama işte 23'e merdiven dayadık malumunuz artık metabolizma bi yerden sonra direnişe geçer, kilo vermez diye tırsıyorum :18:
Dün ilk defa durdum kız 4' te yediğimle, o kadar cok kaçamak yaptım ki hırs yüzünden midem kapandı herhalde olur öyle
Benim düğüne daha var beybi, düğüne kadar ohooo,
düğün değil de katılacağım önemli bir kokteyl var 15-16 gün sonra,
ben de gecen yaz 69 kiloyken içine sığdığım, nişanlımın hediyesi 38 beden kısa ve straplez abiye elbiseme girmeye çalışıyorum
İptal ettim o diyeti, başlığa bile yazdım valla bak
Benim felsefem de öyleydi hatta şey derim 'ben şimdi bu ot salatasını yiyip 3 sene fazla yasıcağıma, 1,5 tereyağlı İskenderi indiriyorum peşin peşin o 3 yılı verdim gitti ' falan derdim ama işte 23'e merdiven dayadık malumunuz artık metabolizma bi yerden sonra direnişe geçer, kilo vermez diye tırsıyorum :18:
Dün ilk defa durdum kız 4' te yediğimle, o kadar cok kaçamak yaptım ki hırs yüzünden midem kapandı herhalde olur öyle
Benim düğüne daha var beybi, düğüne kadar ohooo,
düğün değil de katılacağım önemli bir kokteyl var 15-16 gün sonra,
ben de gecen yaz 69 kiloyken içine sığdığım, nişanlımın hediyesi 38 beden kısa ve straplez abiye elbiseme girmeye çalışıyorum
Aklıma ne geldi. Gelinliğimi aldığımızda bana büyük gelmişti (36 bedendim). Orada daralttılar ve tam oldu. Sonra dedim ki düğüne kadar biraz kilo alsam kesin patlar. Kilomu korumak için uğraştım durdum. Pilates de yapıyoruz tabi. Düğün günü geldi çattı. Gelinliği bir giydim. Eneeeee gelinlik büyüükkk. Meğer yine kilo vermişim 34 beden olmuşummm. Gelinlik de straplez. Düğünde üstü düşmesin diye yukarı çeke çeke oynadım. İşte stresin ve pilatesin faydaları.
Darısı başına ne diyeyim? Çok güzel oldu canım benim. Kollar temel reis gibi kaldı. Tişört alıyorum üstü oluyor, kollar sıkıyor. Pazular o biçim
iyi vermişsin kilo ya bi ben veremiyorum hep genimden kaynaklanıyo varya
Pilates o kadar etkili mi bi ara ebru şallının yapmaya çalışmıştım ama gene bıraktım çiğdemm.
Pazı mıı bende de var azcıkk ama kol altı da sarkıklık da var ama işe yarar he özellikle eşe karşı bi üzsün senii heleÇocuk işe yarıyo görüyonmu emiyorsa emzir devamlı hem kilo vermeye de iyiymiş
[
Darısı başına ne diyeyim? Çok güzel oldu canım benim. Kollar temel reis gibi kaldı. Tişört alıyorum üstü oluyor, kollar sıkıyor. Pazular o biçim
iyi vermişsin kilo ya bi ben veremiyorum hep genimden kaynaklanıyo varya
Pilates o kadar etkili mi bi ara ebru şallının yapmaya çalışmıştım ama gene bıraktım çiğdemm.
Pazı mıı bende de var azcıkk ama kol altı da sarkıklık da var ama işe yarar he özellikle eşe karşı bi üzsün senii heleÇocuk işe yarıyo görüyonmu emiyorsa emzir devamlı hem kilo vermeye de iyiymiş
[
Pilates çok etkili bir spor. Ama uzun vadede kilo verdirmez. Daha çok kas yapar ve dengeli bir görünüm sağlar. Yine de bir kere doğru nefes almayı öğretiyor, esnetiyor, sağlıklı ve dirençli oluyorsun hastalıklara karşı.
Yalnız pilates yapacaksan gündüz yapmanı tavsiye ederim. Ben 10dk yorgun oluyordum, sonra bütün gün enerjiktim.
yiyelim ama az yiyelimm kuzum iskender de yiyelim pide hamburger ama vakitlice ve ogün diğer yiyeceklerle orantı kurarak
Cidden yavaşlıyor biliyonmu ben 24 yaşımdayım ter atamamaya başlıyorsun bence iyi akıl etmişin beybicimm
annemmm pardon da sen nasıl kilo aldın 69 dan sonra benim gibi kan ilacı felan mı kullandınn :26:
Pilates çok etkili bir spor. Ama uzun vadede kilo verdirmez. Daha çok kas yapar ve dengeli bir görünüm sağlar. Yine de bir kere doğru nefes almayı öğretiyor, esnetiyor, sağlıklı ve dirençli oluyorsun hastalıklara karşı.
Yalnız pilates yapacaksan gündüz yapmanı tavsiye ederim. Ben 10dk yorgun oluyordum, sonra bütün gün enerjiktim.
Peki bunun için top şartmı sıkılaşsam varya o biçim görünürüm kilo sayım fazla ama dediğim gibi iri biriyim zaten ama sıkı fit görünmek enfes
Şimdi sizlere kahvaltımı yazıyorum:
Aç karnına 1 büyük greyfurttan sıkma 1 bardak greyfurt suyu.
kahvaltı: (10:45)
10 dakika sonra 1 bardak havuç suyu yanına(yeni eğlencem de katı meyve sıkacağı he)
2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yk dolusu ebatta köy peyniri, 2 domates, 2 salatalık(orta boydan az küçükler, anladınız siz)
5 adet diyet zeytin-fora
Öğle: (13:00)
3 y.k tropik müsli + 100 ml yağsız (%0.1) süt, içine 3 adet çiğ badem kırığı, 1 ufak parça bitter çikolata kırığı(%70 kakao, 1 yemek kasığı kadar incecik parçayı ufak ufak kırıcam)
Öğleden sonra (15:00) Tarçınlı yoğurt
Akşama daha karar vermedim ama 17:00 da yapacağım kesin..
Ayrıca kendime 5 tane kuru kayısı atıştırma hakkı tanıyorum.
Sendeki bu azime bişey diyemicem ben kalkıp yeşilçay yapmaya üşeniyorum yahuu
Sen bu öğle yemeğiyle doycan mı beybimm
Bunun dışında meyve ve enerjik atıştırmalıklar yapıcan söz müüü
Sana öğle yemeğimi yazayım mııı:2:
* Sebzeli çorba (kremalı)
*4 adet tekirdağ köfte
*4 yk pilav
* küçük tabak marul kırmızı lahana havuç karışımı salata ( zeytinyağ ve limonlu)
*1 dilim kepek ekmeği
ara öğüne de yoğurt aldım zeytinyağ sosu ve nane ile
dövülesilikmiyim:83::83:
Sana da afiyet olsun tatlım, çok karbonhidrat almışsın, akşama mutlaka c vitamini ekle.. Koyu yeşil biber+domates+limon ile bir salata hazırlamanı tavsiye ederim.Afiyet olsun Roxicim. Ben de şimdi oğlanı uyutup öğle yemeği yedim. 1 kase sarı mercimek çorbasıyla, 1,5 yemek kaşığı makarna.
Sana öğle yemeğimi yazayım mııı:2:
* Sebzeli çorba (kremalı)
*4 adet tekirdağ köfte
*4 yk pilav
* küçük tabak marul kırmızı lahana havuç karışımı salata ( zeytinyağ ve limonlu)
*1 dilim kepek ekmeği
ara öğüne de yoğurt aldım zeytinyağ sosu ve nane ile
dövülesilikmiyim:83::83:
Doyarım ben beybi merak etme, kuru kayısımı, yoğurdumu eksik etmiyorum, hem 1 elma daha ekleyiverdim senin için
Hayır hayır dövülesi değilsin çoğoş bence yediklerin ama şöyle bi durum var ben 80 küsürüm sen sıkılaşmak istiyorsun, yani benim bir diyet programım olmalı öncelikle birkaç kilo vermeli ondan sonra sağlıklı ve düzenli beslenmeliyim, kilo verdiren diyetler sağlıklı olmuyor maalesef, sağlıklı diyetler ise 1-2 kilo fazlası olup sıkılaşmak istiyenler için ideal, yoksa benim gibi 20 kilo vermek isteyen birisi için ayda 1 kilo vermek işkence yani 3 senede anca görücem demek istediğim kiloyu.
O yüzden diyet yapmıyorum hafif ve az besleniyorum, aç da hissetmiyorum, düşün ki spor yapıcak enerjim var.
Ama ne bileyim şöyle geçen yaz gibi 68-69 falan olsam ben de sağlıklı beslenmeyle gerekirse 1 senede verirdim çünkü gecen yaz 38 bedendim yani.. 36 ya seneler içinde düşsem de olurdu..
Demek istediğim senin menün senin gibilere göre(zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak ya da 2-3 kilo vermek isteyenlere) cok güzel benim menüm benim gibilere(10 kilo ve üzeri fazlası olanlara) çok güzel beybim.
Peki bunun için top şartmı sıkılaşsam varya o biçim görünürüm kilo sayım fazla ama dediğim gibi iri biriyim zaten ama sıkı fit görünmek enfes
Top lazım tabi ki. Duruşu düzeltmek, gerekli yere baskı yapmak, fazla baskıyı emmek için top gerekli. Zaten başlangıçta, mat, top, lastik bant, çember, bir de minik top filan lazım. Tek tek de alabilirsin. Çok ileri seviyeler için setler var.
Tamam hayatım. Güzel bir salata yaparım bol limonlu...Sana da afiyet olsun tatlım, çok karbonhidrat almışsın, akşama mutlaka c vitamini ekle.. Biber+domates+limon ile bir salata hazırlamanı tavsiye ederim.
Doyarım ben beybi merak etme, kuru kayısımı, yoğurdumu eksik etmiyorum, hem 1 elma daha ekleyiverdim senin için
Hayır hayır dövülesi değilsin çoğoş bence yediklerin ama şöyle bi durum var ben 80 küsürüm sen sıkılaşmak istiyorsun, yani benim bir diyet programım olmalı öncelikle birkaç kilo vermeli ondan sonra sağlıklı ve düzenli beslenmeliyim, kilo verdiren diyetler sağlıklı olmuyor maalesef, sağlıklı diyetler ise 1-2 kilo fazlası olup sıkılaşmak istiyenler için ideal, yoksa benim gibi 20 kilo vermek isteyen birisi için ayda 1 kilo vermek işkence yani 3 senede anca görücem demek istediğim kiloyu.
O yüzden diyet yapmıyorum hafif ve az besleniyorum, aç da hissetmiyorum, düşün ki spor yapıcak enerjim var.
Ama ne bileyim şöyle geçen yaz gibi 68-69 falan olsam ben de sağlıklı beslenmeyle gerekirse 1 senede verirdim çünkü gecen yaz 38 bedendim yani.. 36 ya seneler içinde düşsem de olurdu..
Demek istediğim senin menün senin gibilere göre(zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak ya da 2-3 kilo vermek isteyenlere) cok güzel benim menüm benim gibilere(10 kilo ve üzeri fazlası olanlara) çok güzel beybim.
Rox beybicim ne 1-2 kilosu 10 kilo fazlam var sağlık ölüçülerine göre. Boy:1,67 Kilo :67 şu hale bak daha kısmam lazım gel gelelim yapamıyorum üstelik baba tarafım full obezken yani bende çok müsaitim
Boyuma göre 57-58 olmam gerekiyo ve birde bu bölgesel biliyormusun alt bacak ince göğüste küçük ama o orta bölüm almış başını gitmiş
Ama ye yemeden krize gireriz valla ben az kesim daha beter yiyorum sonra kriz şeklinde hem evlenirken emin ol verirsin kafan boş kalmıyo ki
Top lazım tabi ki. Duruşu düzeltmek, gerekli yere baskı yapmak, fazla baskıyı emmek için top gerekli. Zaten başlangıçta, mat, top, lastik bant, çember, bir de minik top filan lazım. Tek tek de alabilirsin. Çok ileri seviyeler için setler var.
Dur bakam bunu iyicene bi araştırıp sonra cumburlop atayım içine kendimi
Dur bakam bunu iyicene bi araştırıp sonra cumburlop atayım içine kendimi
Sonunu düşünen kahraman olamaz, diyecektim de ne alaka şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?