SELAMLARR YAA YAZDIKLARINIZI GÖRDÜMDE 2 SAAT SPOR YAPMIŞSINIZ
BEN AKŞAM 30 DAKİKA YAPIYOUM BİTİYO ÇOKMU TEMBENLİM BİRDE BEN BEL BÖLGESİNİ İNCELTMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM SIRAYLA HANGİ LERİNİ YAPABİLİRİM BANA BİRİSİ YAZSIN LÜTFENBEN 317 NOLU SAYFADAKİ VİDEOLARIN 3 TANESİNİ YAPIYORUM SADECE
Motivasyon Saati :
--
--
--
--
Kezzap yetiştirin gaari
SELAMLARR YAA YAZDIKLARINIZI GÖRDÜMDE 2 SAAT SPOR YAPMIŞSINIZ
BEN AKŞAM 30 DAKİKA YAPIYOUM BİTİYO ÇOKMU TEMBENLİM BİRDE BEN BEL BÖLGESİNİ İNCELTMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM SIRAYLA HANGİ LERİNİ YAPABİLİRİM BANA BİRİSİ YAZSIN LÜTFENBEN 317 NOLU SAYFADAKİ VİDEOLARIN 3 TANESİNİ YAPIYORUM SADECE
:94::94::94: yettim roxum.
ben sabah bi elma, bi hurma biraz çikolata yedim
öğlen bir tost
akşam çorba, piraz patates, çoz az pilav yedim
bugün hiç iyi olmadı.
deli gibi spor yapıp kendimi cezalandıracağım. :122::122::122:
beba'm sen niye bu kadar şeker ve glikoza yüklendin be hayatım :26: tadı şekerli olmayan gıdarlada da şeker var biliyosun.. Sabah zaten sırf şeker almışsın , ara öğünde dahi protein yok, kalsiyum yok, c vitamini yok, sırf karbonhidrat - şeker almışsın, sporunu fazla ağırlaştırma, 15 dk daha uzun yap, ancak bugün yatmadan mutlaka ya bir bardak süt iç ya 3 kaşık yoğurt ye tarçınlı.
:94::94::94: yettim roxum.
ben sabah bi elma, bi hurma biraz çikolata yedim
öğlen bir tost
akşam çorba, piraz patates, çoz az pilav yedim
bugün hiç iyi olmadı.
deli gibi spor yapıp kendimi cezalandıracağım. :122::122::122:
beba'm sen niye bu kadar şeker ve glikoza yüklendin be hayatım :26: tadı şekerli olmayan gıdarlada da şeker var biliyosun.. Sabah zaten sırf şeker almışsın , ara öğünde dahi protein yok, kalsiyum yok, c vitamini yok, sırf karbonhidrat - şeker almışsın, sporunu fazla ağırlaştırma, 15 dk daha uzun yap, ancak bugün yatmadan mutlaka ya bir bardak süt iç ya 3 kaşık yoğurt ye tarçınlı.
Kızlaaaarrr çok mutsuzumm ya ben naptımm yaa konfleks yicektim eve geldm msafir var ve annem zeytinyağlı dolma ile katmer yapmış 1 katmer 10 dolmaa yedimm cidden çok üzüldüm son lokmayı yuttuğum anda ooooofff
üzülme canım ya arada olur öyle,
sporunu biraz fazla yaparsın dengelersin
oyyy canim sen süpersin yaaa ne güzel yapiyorsun sporunu düzenli bi sekilde.. ben halen baslayamadim.. 3. haftaya giriyorumsükür kolum tamamen düzeldi de hastaligim bitmedi henüz, ama yarina bi bahanem kalmaz artik
canım sporumu yapıyorum da boğaz?
çok kızıyorum kendime
geçmiş olsuuun, sonunda geçti kolun.
yarın bekliyorum senigelmemişsen mesaj atar taciz ederim rahatsız ederim sürekli.
ben akşam yediden sonra girerim anca randevum var da
Kızlaaaarrr çok mutsuzumm ya ben naptımm yaa konfleks yicektim eve geldm msafir var ve annem zeytinyağlı dolma ile katmer yapmış 1 katmer 10 dolmaa yedimm cidden çok üzüldüm son lokmayı yuttuğum anda ooooofff
vuuuuuuuuu randevu derken??
insallah canim yarin yürüyüs yapcam zaten, carsida islerim var.. hazir vücut acilmisken videolari da yaparim insallah, gerci bi tembellik avrki üstümde sormaallahtan cm ölcüleim oldugu gibi duruyor, varya artmis olsaydi acayip depresyona girerdim
hem at canim mesaj tacizden saymam ben snein mesajlarini
bak iste sana diyorum ki beyaz peynir ye böyle kriz zamaninda... allah bilir sen halen peynir almamissindirbak yogurt da oluyormus yeni kesfettim, insülin dengesini de bozmuyormus, ama normal dogal yogurt, meyveli felan degil
bildiğin randevu böyle iki sevgili
tembelliği filan bırakıyoruz ama
bek ben de yapıyorum sporumu bu kadar sınavın arasında.
sen iyice kaytardın hastalıktı şuydu buydu
almadım yaa, ama aklımda
kisss ne zaman baristiniz, yoksa bu baska mi ben mi bisey kacirdim???tebrik ederim coook sevindim
cok haklisin ya tembellestim ben spor konusunda, bugün cok isim vardi ama yaa... makine geldi montaji vs derken temizlik alisveris iste onlari yerlestir derken epeyce spor yapmis oldum
10 tane mi ? Tencereyi çekeydin önüne.
ehehehe bi hafta oldu barışalı
çok mutluyum çok, yanıma geliyo yarın da.
iyi bari bi sürü kalori yakmışsındır
vuuuuuuuuuuuuuuuuubakti hatun tassssss vazgecemedi tabi anam benim hemen tekrar spora baslamam laaaaziimmmm bebaaaa belki benim koca da farkeder
ay güldürdün beni yaaa
başla başla, bakarsın başkaları farkeder de kocana bi ders olur
süper taş hatunlar olalım yaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?