Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
SELAMLARR YAA YAZDIKLARINIZI GÖRDÜMDE 2 SAAT SPOR YAPMIŞSINIZ
BEN AKŞAM 30 DAKİKA YAPIYOUM BİTİYO ÇOKMU TEMBENLİM BİRDE BEN BEL BÖLGESİNİ İNCELTMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM SIRAYLA HANGİ LERİNİ YAPABİLİRİM BANA BİRİSİ YAZSIN LÜTFEN BEN 317 NOLU SAYFADAKİ VİDEOLARIN 3 TANESİNİ YAPIYORUM SADECE

Vaktin var mı bilmiyorum, günde 2 sefer yarım saat yapsan 1 saat eder. Kondisyonun arttıkça süreyi uzatabilirsin.

Motivasyon Saati :

--

--

--

--

Kezzap yetiştirin gaari

:94::94::94: yettim roxum.

ben sabah bi elma, bi hurma biraz çikolata yedim
öğlen bir tost
akşam çorba, piraz patates, çoz az pilav yedim

bugün hiç iyi olmadı.
deli gibi spor yapıp kendimi cezalandıracağım. :122::122::122:

[video=youtube;g48uajRAxGo]http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo[/video]

bel için bunu yapıyoruz canım

Son düzenleme:
Dakikası dakikasına 1 saat orta tempolu yürüdüm geldim.

3 tane de tiffany patlattım yeter bana. Zumba'yı yarına aldım gaaari, titriyo bacaklarım.

Total:

1 saat yürüyüş + 30 dk ev içi karışık workout + 50 squat+ 50 jumping jack ile bugünü kapattım.

Son düzenleme:

canım ya hiç fırsatım olmadı adam gibi yemek yemeye,
unuttum yazmayı yoğurt yedim akşam, çorba da yoğurtluydu.
ama meyve filan yiyeceğim birazdan.
düzgün beslenemiyorum yoğunluktan ötürü.
düzene girerim sınavlar bitince.

Kızlaaaarrr çok mutsuzumm ya ben naptımm yaa konfleks yicektim eve geldm msafir var ve annem zeytinyağlı dolma ile katmer yapmış 1 katmer 10 dolmaa yedimm cidden çok üzüldüm son lokmayı yuttuğum anda ooooofff

Kızlaaaarrr çok mutsuzumm ya ben naptımm yaa konfleks yicektim eve geldm msafir var ve annem zeytinyağlı dolma ile katmer yapmış 1 katmer 10 dolmaa yedimm cidden çok üzüldüm son lokmayı yuttuğum anda ooooofff

üzülme canım ya arada olur öyle,
sporunu biraz fazla yaparsın dengelersin

üzülme canım ya arada olur öyle,
sporunu biraz fazla yaparsın dengelersin

oyyy canim sen süpersin yaaa ne güzel yapiyorsun sporunu düzenli bi sekilde.. ben halen baslayamadim.. 3. haftaya giriyorum sükür kolum tamamen düzeldi de hastaligim bitmedi henüz, ama yarina bi bahanem kalmaz artik

oyyy canim sen süpersin yaaa ne güzel yapiyorsun sporunu düzenli bi sekilde.. ben halen baslayamadim.. 3. haftaya giriyorum sükür kolum tamamen düzeldi de hastaligim bitmedi henüz, ama yarina bi bahanem kalmaz artik

canım sporumu yapıyorum da boğaz?
çok kızıyorum kendime
geçmiş olsuuun, sonunda geçti kolun.
yarın bekliyorum seni gelmemişsen mesaj atar taciz ederim rahatsız ederim sürekli.
ben akşam yediden sonra girerim anca randevum var da

vuuuuuuuuu randevu derken??

insallah canim yarin yürüyüs yapcam zaten, carsida islerim var.. hazir vücut acilmisken videolari da yaparim insallah, gerci bi tembellik avrki üstümde sorma allahtan cm ölcüleim oldugu gibi duruyor, varya artmis olsaydi acayip depresyona girerdim

hem at canim mesaj tacizden saymam ben snein mesajlarini

bak iste sana diyorum ki beyaz peynir ye böyle kriz zamaninda... allah bilir sen halen peynir almamissindir bak yogurt da oluyormus yeni kesfettim, insülin dengesini de bozmuyormus, ama normal dogal yogurt, meyveli felan degil

Son düzenleme:

10 tane mi ? Tencereyi çekeydin önüne.

bildiğin randevu böyle iki sevgili
tembelliği filan bırakıyoruz ama
bek ben de yapıyorum sporumu bu kadar sınavın arasında.
sen iyice kaytardın hastalıktı şuydu buydu
almadım yaa, ama aklımda

bildiğin randevu böyle iki sevgili
tembelliği filan bırakıyoruz ama
bek ben de yapıyorum sporumu bu kadar sınavın arasında.
sen iyice kaytardın hastalıktı şuydu buydu
almadım yaa, ama aklımda

kisss ne zaman baristiniz, yoksa bu baska mi ben mi bisey kacirdim??? tebrik ederim coook sevindim

cok haklisin ya tembellestim ben spor konusunda, bugün cok isim vardi ama yaa... makine geldi montaji vs derken temizlik alisveris iste onlari yerlestir derken epeyce spor yapmis oldum

ehehehe bi hafta oldu barışalı
çok mutluyum çok, yanıma geliyo yarın da.
iyi bari bi sürü kalori yakmışsındır

ehehehe bi hafta oldu barışalı
çok mutluyum çok, yanıma geliyo yarın da.
iyi bari bi sürü kalori yakmışsındır

vuuuuuuuuuuuuuuuuu bakti hatun tassssss vazgecemedi tabi anam benim hemen tekrar spora baslamam laaaaziimmmm bebaaaa belki benim koca da farkeder

vuuuuuuuuuuuuuuuuu bakti hatun tassssss vazgecemedi tabi anam benim hemen tekrar spora baslamam laaaaziimmmm bebaaaa belki benim koca da farkeder

ay güldürdün beni yaaa
başla başla, bakarsın başkaları farkeder de kocana bi ders olur
süper taş hatunlar olalım yaza.

ay güldürdün beni yaaa
başla başla, bakarsın başkaları farkeder de kocana bi ders olur
süper taş hatunlar olalım yaza.

eveeeetttt böyle fistik olalim fistik... kuzum slinda ben tas gidiyimdir yaavvv birazcuk balik etliyim onlardan kurtulmaya calisiyorum, bir de karin cizgilerim olsa varya ooofff hic fena olmaz cooooookk seksi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…