hahahaha
ben göbeğimden popoma indirebilmeyi de çok isterdim
Ahahah bu ara büyük popo hoşuma gitmeye başladı, motivasyon fotoğraflarından sonra :))
Sadece bacakları inceltip popoyu kaldırmak istiyorum. :))
yok canım yaa vakltim olmuyo çalışıyorum akşamları saat 10 11 bazen 12 civarı fırsat buluyorum birde bilip bilmeden heer gördüğüm hareketi yapmayayım diyorum ALLAH korusun sağımı solumu incitirim
Vaktin var mı bilmiyorum, günde 2 sefer yarım saat yapsan 1 saat eder. Kondisyonun arttıkça süreyi uzatabilirsin.
evet bu bayanın vi,deolarında 1-2 tanesini yapıyorum bu simit bölgesi hamlamış şuanda bu da tam istediğim yerlerin çalıştığını gösteriyo:94::94::94: yettim roxum.
ben sabah bi elma, bi hurma biraz çikolata yedim
öğlen bir tost
akşam çorba, piraz patates, çoz az pilav yedim
bugün hiç iyi olmadı.
deli gibi spor yapıp kendimi cezalandıracağım. :122::122::122:
[video=youtube;g48uajRAxGo]http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo[/video]
bel için bunu yapıyoruz canım
Öhhöömm öhhöömm
vuuuhuuu
o zaman taşlığına taşlık katmak sana farz oldu.
yarın spora başlanacak hanım, bu kadar
nabıyon gız
nasılsın tatlım?
yok canım yaa vakltim olmuyo çalışıyorum akşamları saat 10 11 bazen 12 civarı fırsat buluyorum birde bilip bilmeden heer gördüğüm hareketi yapmayayım diyorum ALLAH korusun sağımı solumu incitirim
evet bu bayanın vi,deolarında 1-2 tanesini yapıyorum bu simit bölgesi hamlamış şuanda bu da tam istediğim yerlerin çalıştığını gösteriyo
karsilasamadik yaa tühh... aksam tavuk gubu erkenden yattim
evet yaa cok haklisin, zaten kilo vermem de durdu gibim bise yoldu, metabolizma yavasladi galiba, hizlandirmanin tek yolu da sporo zaman yürüyüsten sonra gelince videolarimi yapayim ben
günaydın kızlaaar
ben kahvaltımı yaptım şimdi,
bütün gün dışarda olacağım yürüyüş yapmış olacağım
bugün de molam olsun canım
evet ben de yapıyorum videolarını belimi inceltmeye çalışıyorum çok işe yarıyor
yap tabi canım yaa metabolizmanı hızlandıracak çaylar da içebilirsin
ama günde sadece bir kupa. max iki çünkü biliyorsun ki kanser yapma riski var
Ne yediğimi yazmıcam çünkü sabah 9 dan şu an akşam 17:00 a dek , 8 saattir irili ufaklı çok şey yedim çünkü, bir tanesi haricinde pişmanım, biraz bekleseydim geçicekti açlığım çünkü salata yicektim. Salatadan önce 3 dilim kepek ekmeğini çifte kızarttım yağ sürdüm peynirle tost gibi bişy yaptım yani durduk yere 215 kalori.
Toplamda bugün 8 saatte aldığım kalori: 1319,
yaktığım kalori: 168
total kalori:1151
Şu an yeşil çayımı içiyorum, yemek faslını 5 te kapatıyorum artık biliyorsunuz. :126:
Biraz halsiz gibiyim ancak belki iki saat sonra falan kalkar yediğim tostun acısını çıkarmaya çalışıım, çünkü baya pişmanım yani
Evde 200 kalori yakabilmek için:
-80 jumping jack
-60 mekik
-40 squat
-20 şınav
yapmak gerekiyor. Bundan sonra atıştırmalık diye küçümsediğim şeyleri bunlarla kıyaslıcam. Nolcak yaa demeye gelmicek kadar ağırlaşıyor her lokmada çünkü.
yeterli bu kadar daha sakın yeme bebeğim dün bende böle oldum işte hatta daha fazlası.
Ben beş çayımla beraber aldığım kalori 495 felan. Akşam yemeğini de 300 le kapatıcam birazdan. Bu arada gene gram vermişim 66.7 oldum. Oluyooo Rox yapınca oluyo hadi kalk bakem spora gaza geldmm
Ben bu 2 videonun faydasını gördüm Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube bir de Ender Saractan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube bunların sayısını çoğaltarak yapalım benm göbüşümün deliği ble küçüldü inanamadım
Kızlar burada sadece sürekli konuşanlar olarak mı birbirinize cevap verme kararı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?