ne demek istediğini anlayamadım ben canım? :44:
Ya ben buna bayılıyorum, tamamen hayallerimdeki vücut, boyumuz da yakın zaten, saçlar da inanılmaz benziyo(tabi ki benden cok uzun sacları) ten rengimiz bile aynı, inşallah benim 25 yasındaki halim, Allah'ım duy sesimiii
Yok hayatım yemedim zaten bitiriyorum artık 5'te biliyosun..
Yaptım ben bugünkü sporumu, az ondan az bundan derken canım da cıktı yani
yakılan kalori sayısını arttırarak aldığım 1000 üstü kaloriyi 1000'in altına çekmeye çalıştım ve başardım.
Totalde 300 kalori yaktım, 851 kalori almış oldum.
Çok mutluyumKendimle gurur duydum ufak da olsa başarım için
Kızlaaar toplaşıp beni dövebilirsiniz bir haftadır spor yapmadım
Yoğunum, yorgunum derken geçti günler.
Ama iyi de bir haberim var. Kendime tartı aldım, en son birkaç ay öbce tartılmıştım 53 kiloydum şimdi 50 olmuşuuummm
Hatta 49.9
Bir şey soruyorum cevap veren yok o yüzden canım.Yazdığımın üstünden baya yorum geçiyor ama kimse dönüpte cevap verme gereği duymuyor.
Kızlarr gördüm geldim eritiyim dedim
71 kiloyum şuan hedefim 60 olmak boyumda 172,şu an ayça kayanın 1 ayda 8 kilo diyetine başladım ve haftada 2 gün pilates 1 sün step yapıyorum daha çok göbek var bende.Burayada uğrıyım bi dedim ama baktım ilk safaya falan birazcık kafam karıştı:26::44:
Tam olarak ne yapıyorsunuz yada ben ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Kızlar burada sadece sürekli konuşanlar olarak mı birbirinize cevap verme kararı aldınız?
Kızlar selamm :)
Mantar kilo yapar mı
Dünden beri bu saatlerde kendime mantar yapıyorum içinede bi domates doğruyorum :)
Yemek gibi oluyor :)
ama çok kalori yada ne bileyim başka bi şey olduğunu sanmıyorum :) Sizin bi bilginiz var mı :)
kızlar merhaba :) beni unutmuş olabilirsiniz.1 haftadır foruma uğrayamadım.erkek arkadaşım geldi hep onunlaydım.uzun zamandır beni görmemişti.4kilo verdim çok şaşırdı beni görünce.dünde bi arkadaşımla görüştüm oda çok zayıflamışsın dedi.anlayacağınız iyice motive oldum.mayıs sonunda tatile çıkacağım o zamana kadar 1 kilo daha verip sıkılışmayı hedefliyorum.sabah kahvaltıda bol bol domates salatalık yedim ve 1 dilim kızarmış ekmek yedim.arda meyve yiyorum.akşamda özel bi yemeğim yok sadece porsiyonuma dikkat ediomve en geç 7 de yiyorum.herkese kolay gelsin
Son iki üc gündür hasaliktan spor yapamadim.nihayet bugün yaptim ama cok ta yedim valla.ama kendimi spor yaptiktan sonra gercekten iyi hissediyorum.ama üc gün önce sorsalardi dünya gözümde büyüyodu.bir dönem az yiyordum ama zaten hiiic kilo veremedim.ben veremeyecek miyim.sürekli moralim bozuluyor.
Ben perşembe ve bugün spor yapamadım
Bunun ağırlığını hissediyorum.Perşembe günü annem evdeydi.O varken gezdik ettik dışarda yedik derken ipin ucu kaçtı
Bugünde sabahtan akşama sevgilimle beraberdik e haliyle ipin ucu bugünde kaçtı.Diğer kalan 5 gün yaptığım sporu bu iki günle sabote etmiş bulunuyorum
Tebrk ederim olcak beybim bende 940 küsürlerdeyiim
Askıilhaannn daha nereye zayıflıyonn hatun bitmişn işte az sıkışlaş eğer sarkman varsa daha da bişeyin yoktur sanırım
mola da vermek gerek ama canım
Göbeğim var göbeğim
Bir de çok boylu da olmayınca göstermiyo ki...
Kilomu sabitlemem ve sıkılaşmam, eritmem lazım o göbeği. İhmal ettim bu hafta sporu zaten oysa ne güzel yapıyodum
Umarım hepimiz incecik oluruz...
Mevzu spor yapmamam değil ki canım yapmadığım zamanlarda ipin ucunu fena kaçırmam.
Keşke spor yapmadığım zamanlar yediklerime dikkat edebilsem
anladım tatlım o da beslenme alışkanlığı işte ben de durduramıyorum kendimi.
senin kilon 51 mi şimdi elma kardeşim. ben 53 de sabitlendim belim ince değil ama oyuntusu belirginleşti ayva göbeği küçülünce.
bacaklarıma herkes çok ince diyo çalı gibiymiş
Evet bu kadar yemeden önce 51 dim hatta 50 küsür diyeyim ama eminim şimdi 52 gelirim.Sen baya vermişsin kilo maaşallah
Ben o çalı bacağı çok dinlediminceliğinden rahatsızım o yüzden spor yapıp kaslansın bari öyle kalınlasın diyorum.
Belin kaç cm oldu ölçtün mü.
Bende totoda değişiklik hissediyorum sanki kalkmaya başladı bi kavislendi
HoşgeldiiiinnAh madamm o göbek bende de var malesef. ilk sayfa ve 317 ye bak sorununa göre egzersizler var ve son sayfalarda bizlerinde önerdği videolar var bunlardan yararlanabilirsin hafta da 4-5 kere yaptığında başlıyo kendni belli etmeye
Feronia sorunu görmedm bende yalnız bazen girdğmzde resimler vs oluyor arada kaynamış olabilr sorun neydi peki
Kızlar burada sadece sürekli konuşanlar olarak mı birbirinize cevap verme kararı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?