Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

saçları süper bu modelleri nsı yapıolar cok begeniorm sac modellerini

Tebrk ederim olcak beybim bende 940 küsürlerdeyiim

Askıilhaannn daha nereye zayıflıyonn hatun bitmişn işte az sıkışlaş eğer sarkman varsa daha da bişeyin yoktur sanırım

Bir şey soruyorum cevap veren yok o yüzden canım.Yazdığımın üstünden baya yorum geçiyor ama kimse dönüpte cevap verme gereği duymuyor.

görmemişizdir canım yoksa kimse kimseyi ayırmaz hani
ben görmedim açıkçası, kendi adıma kusura bakma diyorum

Hoşgeldiiiinn Ah madamm o göbek bende de var malesef. ilk sayfa ve 317 ye bak sorununa göre egzersizler var ve son sayfalarda bizlerinde önerdği videolar var bunlardan yararlanabilirsin hafta da 4-5 kere yaptığında başlıyo kendni belli etmeye

Kızlar burada sadece sürekli konuşanlar olarak mı birbirinize cevap verme kararı aldınız?

Feronia sorunu görmedm bende yalnız bazen girdğmzde resimler vs oluyor arada kaynamış olabilr sorun neydi peki

Ben perşembe ve bugün spor yapamadım

Bunun ağırlığını hissediyorum.Perşembe günü annem evdeydi.O varken gezdik ettik dışarda yedik derken ipin ucu kaçtı

Bugünde sabahtan akşama sevgilimle beraberdik e haliyle ipin ucu bugünde kaçtı.Diğer kalan 5 gün yaptığım sporu bu iki günle sabote etmiş bulunuyorum

Mantarın kalorisi az 100 gr mantar 14 kaloriymiş su oranı da yüksek bir zararı olmaz kanımca mesajın cevaplanmadığı için rahatsız olmuşsun ama arada bazen mesajlar yoğunlaşınca görülmeyebiliyor

merhaba tatlım
gözün aydın erkek arkadaşına kavuşmuşsun çok sevindim kilo vermişsin demiş olmasına ayrıca sevindim bu motivasyonla mayıs sonuna kadar çok daha iyi bir görünüme kavuşursun bence

Son iki üc gündür hasaliktan spor yapamadim.nihayet bugün yaptim ama cok ta yedim valla.ama kendimi spor yaptiktan sonra gercekten iyi hissediyorum.ama üc gün önce sorsalardi dünya gözümde büyüyodu.bir dönem az yiyordum ama zaten hiiic kilo veremedim.ben veremeyecek miyim.sürekli moralim bozuluyor.

canım ama niye moralini bozuyorsun,
hastaymışsın spor yapamazsın ki daha kötü olursun.
yemezsen iyileşemezsin
canını sıkacak birşey yok iyileşir yaparsın düzenlice. :13:

mola da vermek gerek ama canım

Tebrk ederim olcak beybim bende 940 küsürlerdeyiim

Askıilhaannn daha nereye zayıflıyonn hatun bitmişn işte az sıkışlaş eğer sarkman varsa daha da bişeyin yoktur sanırım

Göbeğim var göbeğim
Bir de çok boylu da olmayınca göstermiyo ki...
Kilomu sabitlemem ve sıkılaşmam, eritmem lazım o göbeği. İhmal ettim bu hafta sporu zaten oysa ne güzel yapıyodum
Umarım hepimiz incecik oluruz...

bugün başlarsın güzelcene
benim de göbek var, ama küçüldü seviniyorum o yüzden.
dün sevgilim çok zayıflamışsın dedi bana.
kilom sabitlendi artık hani rahatım ondan sıkılaşmaya uğraşıyorum.

Mevzu spor yapmamam değil ki canım yapmadığım zamanlarda ipin ucunu fena kaçırmam.
Keşke spor yapmadığım zamanlar yediklerime dikkat edebilsem

anladım tatlım o da beslenme alışkanlığı işte ben de durduramıyorum kendimi.
senin kilon 51 mi şimdi elma kardeşim. ben 53 de sabitlendim belim ince değil ama oyuntusu belirginleşti ayva göbeği küçülünce.
bacaklarıma herkes çok ince diyo çalı gibiymiş

Evet bu kadar yemeden önce 51 dim hatta 50 küsür diyeyim ama eminim şimdi 52 gelirim.Sen baya vermişsin kilo maaşallah

Ben o çalı bacağı çok dinledim inceliğinden rahatsızım o yüzden spor yapıp kaslansın bari öyle kalınlasın diyorum.

Belin kaç cm oldu ölçtün mü.

Bende totoda değişiklik hissediyorum sanki kalkmaya başladı bi kavislendi

Son düzenleme:

sağol canım, bel bi cm bacaklar iki cm inceldi ya belim 68 bacaklarım 50 şimdi
toto da bi cm gitti 88 oldu. ama toparlanmış gibi gibi geliyo bana.
bacaklarım baya sıkılaştı.

Hoşbuldumm Tamam canım çok teşekkür ederim bakıyorum hemmen

merhaba kızlar bende squats yapıyorum bugün 3.günüm benide alır mısınız aranıza :26:

bir de squatsı yapanlar etkisini gördü mü o kızlar gibi poposu güzel oldu mu acaba ? ben öyle olmasını çok istiyorum bi teselli hırs lazım etkisini gören olduysa bırakmıcam

Kızlar burada sadece sürekli konuşanlar olarak mı birbirinize cevap verme kararı aldınız?

Hangi mantıkla bu yargıya vardın bilmiyorum ama burada öyle bir şey yok.

Burası görüldüğü üzere genel bir topik, herkes birbirine gördüğünce elinden geldiğince cevap veriyor.

Kimse yazını görmemiş, belki resim saatidir, ya da arada kaynamıştır, cok sayfa atlanıyor.

Burada herkes yeni arkadaş edindi, birbirinin hayatından diğerlerine göre daha yakından ilgilenen, kendisine yakın kiloda, vücutta insanlarla yapılan diyaloglarla yakınlaşıldı ancak, sen gel sen gel sen gelme yapmıyoruz burda kimseye.

Herkes özgürce yazabilir ve mutlaka cevap da alır.

Ha, soruna gelince, burada daha önce video paylaştığımda konu sahibi kedidirkedi burada belli programlar uyguladığını herkesin bölümüne göre video ve egzersiz programı ayarlayacağını harici video ya da spor paylaşımı yapmamamı rica etti.

Diceğim o ki eğer bir soru sorduysan sporla, egzersizle ilgili buna kediden başkası cevap vermez burda.
Çünkü var olan programlar belli, harici bir derdin varsa işe yaramıyorsa ya da ekstra tavsiye istiyorsan da bunu konu sahibi yanıtlar.

Umarım yardımcı olmuştur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…