merhaba kızlar bende squats yapıyorum bugün 3.günüm benide alır mısınız aranıza :26:
bir de squatsı yapanlar etkisini gördü mü o kızlar gibi poposu güzel oldu mu acaba ? ben öyle olmasını çok istiyorum bi teselli hırs lazım etkisini gören olduysa bırakmıcam
sağol canım, bel bi cm bacaklar iki cm inceldi ya belim 68 bacaklarım 50 şimdi
toto da bi cm gitti 88 oldu. ama toparlanmış gibi gibi geliyo bana.
bacaklarım baya sıkılaştı.
merhaba kızlar bende squats yapıyorum bugün 3.günüm benide alır mısınız aranıza :26:
bir de squatsı yapanlar etkisini gördü mü o kızlar gibi poposu güzel oldu mu acaba ? ben öyle olmasını çok istiyorum bi teselli hırs lazım etkisini gören olduysa bırakmıcam
Bizim de yapımızın azizliği bu belden bir veriyorsak totadan bacaktan iki veriyoruz.
Ama şuna inanıyorum bizim bu bacak toto artık gitmeyecek heralde kastan kaybetcek halimiz yok şimdi artık yapacağımız sporla şekillenecek ve sıkılaşacak çok güzel oalcak.Ben hisediyorum bunu
Belimizde artık inadı bırakacak.Eh bizimde biraz boğazımızı tutmamız lazım.Olcak bebam olacak biz çok fit olacağız
hoşgeldin, ben yapıyorum hafif toparlanmaya başladı.
demi canım ya gidecek yağ kalmadı artık
umarım bir ay içinde oluruz taş gibi, tiffanynin dilinden anlıyo benim belim.
acıyo filan ama hiç durmuyorum, ohh olsun.
insan kendi beliyle kavga eder mi, ben ediyorum
Eder kendimden biliyorum bende ediyorum o kavgaları hele bir şey giyince o üsten taşmıyor mu arkadaş testere ile kesesim geliyor
Tiffanynin 7 dakikalık yine yan yağlar için bir videosu var onuda yap canım peşine
Ben ağzım kraker doluyken paylaştım
ayyynen aynen, popo olmayınca mecburen dar giyiyorum diğerleri düşüyo.
dar giyince de kağıtlı kek gibi oluyorum üstten şişmiş böyle
canım 5 tane videosunu yapıyorum tiffanynin, senin dediğin bikinili olan mı? yapıyorum onu.
İnsan bu resimden sonra ağzındakileri zor yutarBenim iştahımı kaçırmaya yetti Bu hatunların hepsini kazana atıp yakmalı ya da bu boğazı tutmalı
Evet canım bikinili.Tiffany bu konuda iyi ben bir iki başka hatunda serptim yapıyoruz bakalım
tamam canım toplamda bir buçuk saat sürdü benim bugün, videolar ve 100 squats yaptım.
iki video daha ekledim biri bel için biri sırt, yanlar, bel için. bakalım sonuçlarınızı ne zaman alacağız
Merhabaaaa. Bugün hava çoookk guzeldi. Esimle deniz kenarina gittik badminton oynadik. Bugun ku sporum buydu he he cok terledim. Vucudum guzellesiyor giyemedigim seyleri giyiyorum ve bu beni coookk mutlu ediyor
Selam kızlar...
Ay bugün çok kötüyüm. Hastalandım ama belim koptu. Yerimden kıpraşamadım. Diyetin de bugün sezon finalini yaptım, misafirlikte kaçırdım fazla. Ama yarın eşek gibi çalışacağım artık. Ayy belimmmm
Çok güzel canım.Hemen olmayacaktır biliyorsun bizim belimiz kalıtsal uğraştıracak ama yılmayacağız 2-3 aya güzel sonuçlar alacağız
Ne güzel canım sonuçlarını görmek insanı daha da teşvik ediyor
Geçmiş olsun.:26:
Arada sırada bozulur.Ben ne kadar bozuyorum bi bilsen
2-3 aydan daha önce olsuuun
yılmak yok tabi ki, taş gibi olana kadar devam.
Selam kızlar...
Ay bugün çok kötüyüm. Hastalandım ama belim koptu. Yerimden kıpraşamadım. Diyetin de bugün sezon finalini yaptım, misafirlikte kaçırdım fazla. Ama yarın eşek gibi çalışacağım artık. Ayy belimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?