Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Gel yavruş, hoş geldin

Squat programı bildiğin gibi devamlılık isteyen bir şey, senin popo cinsine göre zamanı belirlenicek mesela cok büyük ama sekilsiz, cok küçük ama şekilli biraz büyüsün, dümdüz ya da var ama toparlansın şeklinde bir sürü daha popo çeşidi var

Mutlaka değişimi fark ediceksin, başından beri yapanlar sonuçları almaya başladılar, kedinin squat programını takip et, sen de alırsın ancak en azından yaz sonuna kadar her gün düzenli dene kendi hırsını kendi içinde bulacaksın

Merhaba hanımlar..
Sayfalara göz attım da kedicik hala yok sanırsam.. :/
Nasıl gidiyor sporunuz?? (;

Ölüyüyorummm açlıktannnn

Sabah 9 da yedim saat olmuş 3 aradan geçmiş 6 saat hiç bir şey yemedim bu arada sporumda şimdi bitti bir saatte öyle bekleyeceğim.Gözümün önünde yiyecekler uçuşuyor

sağol canım, bel bi cm bacaklar iki cm inceldi ya belim 68 bacaklarım 50 şimdi
toto da bi cm gitti 88 oldu. ama toparlanmış gibi gibi geliyo bana.
bacaklarım baya sıkılaştı.

Bizim de yapımızın azizliği bu belden bir veriyorsak totadan bacaktan iki veriyoruz.

Ama şuna inanıyorum bizim bu bacak toto artık gitmeyecek heralde kastan kaybetcek halimiz yok şimdi artık yapacağımız sporla şekillenecek ve sıkılaşacak çok güzel oalcak.Ben hisediyorum bunu

Belimizde artık inadı bırakacak.Eh bizimde biraz boğazımızı tutmamız lazım.Olcak bebam olacak biz çok fit olacağız

hoşgeldin, ben yapıyorum hafif toparlanmaya başladı.

demi canım ya gidecek yağ kalmadı artık
umarım bir ay içinde oluruz taş gibi, tiffanynin dilinden anlıyo benim belim.
acıyo filan ama hiç durmuyorum, ohh olsun.
insan kendi beliyle kavga eder mi, ben ediyorum

Eder kendimden biliyorum bende ediyorum o kavgaları hele bir şey giyince o üsten taşmıyor mu arkadaş testere ile kesesim geliyor

Tiffanynin 7 dakikalık yine yan yağlar için bir videosu var onuda yap canım peşine

Eder kendimden biliyorum bende ediyorum o kavgaları hele bir şey giyince o üsten taşmıyor mu arkadaş testere ile kesesim geliyor

Tiffanynin 7 dakikalık yine yan yağlar için bir videosu var onuda yap canım peşine

ayyynen aynen, popo olmayınca mecburen dar giyiyorum diğerleri düşüyo.
dar giyince de kağıtlı kek gibi oluyorum üstten şişmiş böyle
canım 5 tane videosunu yapıyorum tiffanynin, senin dediğin bikinili olan mı? yapıyorum onu.

Ben ağzım kraker doluyken paylaştım

İnsan bu resimden sonra ağzındakileri zor yutar Benim iştahımı kaçırmaya yetti Bu hatunların hepsini kazana atıp yakmalı ya da bu boğazı tutmalı

Evet canım bikinili.Tiffany bu konuda iyi ben bir iki başka hatunda serptim yapıyoruz bakalım

tamam canım toplamda bir buçuk saat sürdü benim bugün, videolar ve 100 squats yaptım.
iki video daha ekledim biri bel için biri sırt, yanlar, bel için. bakalım sonuçlarınızı ne zaman alacağız

Merhabaaaa. Bugün hava çoookk guzeldi. Esimle deniz kenarina gittik badminton oynadik. Bugun ku sporum buydu he he cok terledim. Vucudum guzellesiyor giyemedigim seyleri giyiyorum ve bu beni coookk mutlu ediyor

Selam kızlar...

Ay bugün çok kötüyüm. Hastalandım ama belim koptu. Yerimden kıpraşamadım. Diyetin de bugün sezon finalini yaptım, misafirlikte kaçırdım fazla. Ama yarın eşek gibi çalışacağım artık. Ayy belimmmm

tamam canım toplamda bir buçuk saat sürdü benim bugün, videolar ve 100 squats yaptım.
iki video daha ekledim biri bel için biri sırt, yanlar, bel için. bakalım sonuçlarınızı ne zaman alacağız

Çok güzel canım.Hemen olmayacaktır biliyorsun bizim belimiz kalıtsal uğraştıracak ama yılmayacağız 2-3 aya güzel sonuçlar alacağız

Merhabaaaa. Bugün hava çoookk guzeldi. Esimle deniz kenarina gittik badminton oynadik. Bugun ku sporum buydu he he cok terledim. Vucudum guzellesiyor giyemedigim seyleri giyiyorum ve bu beni coookk mutlu ediyor

Ne güzel canım sonuçlarını görmek insanı daha da teşvik ediyor

Geçmiş olsun.:26:

Arada sırada bozulur.Ben ne kadar bozuyorum bi bilsen

2-3 aydan daha önce olsuuun
yılmak yok tabi ki, taş gibi olana kadar devam.

gecmis olsun cnaim dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…