Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Bugün yaptım sporumu vicdanım rahat
Ayy bana da bugün arkadaşlarım zayıflamışsın sen dediler çok mutlu olduuum
İnsan daha bir gaza geliyor böyle değil mi?
Sevgiliden alınan iltifatlar hele paha biçilemez
Göbeği nasıl küçülttün canım,hangi videoları yapıyodun sen?

Selam kızlar yüzünüze bakacak durumda değiilim

Dün sabah 66.7 dim bu sabah 66.3 u gördüm gayet süperdi herşey gaza geldim derken bir telefon zorla mangala çağrıldım

Orada 2 dilim kepek ekmeği,yarm porsiyon çoban salata ve 4 et ızgara yedm 3 bardak fanta içtimm

Sizce bu öğünden aldığım kalori nedir ?

Spor olarakta 15 dakka voleybol oynadım

Dövebilirsiniz :104::104:

Son düzenleme:

tebrik ederim canım
hem de nasıl gaza geldim bugün abarttım sporu.
ben tiffany videoları yapıyorum canım göbek gitmedi tamamen ama küçüldü kilo da verince.

SELAMMM

:80::80::80::80::80::80:

Mapustaydım geldim

hoooşgeldin
nasılsın bakalım, gitme bi daha özledik

SELAMMM

:80::80::80::80::80::80:

Mapustaydım geldim

Hoşgeldiiinnn. Şükür kavuşturana

Günaydın kızlar... Bu sabah ağrım sızım yoktu pek. O yüzden şöyle form çayımı içtikten sonra 25dk kardiyo ve squats yaptım. Ardından metabolizma yavaşlamadan ½ kase gevreğimi yedim. Hemen duşa girdim. Az sonra 2 tane de yumurta haşlayacağım birazdan. Bu arada size bir haberim var. Bundan sonra akşam yemeği yemiyorum karar verdim. Akşamları sadece 1 küçük kase yoğurt, 1 elma ve 1 bardak yeşil çay. Olay budur bundan sonra. Sabah- öğlen karnımı doyurayım hareket ediyorum sonuçta. Hem öğlen az yersem, akşam deli gibi aç oluyorum, doyduğumu anlamıyorum.
Haydi Allah utandırmasın...

Günaydın fıstık ötelerii

Sabah müsli+süt yaptım yine klasik. Vücudum azimle gram vermiyo, dün o kadar dikkatli yemeye çalıştım, üstüne spor da yürüyüş de yaptım ama normalde bu sabaha 200-300 gram vermesi gereken vücut üstüne bana kilo aldığımı söylüyor tartıda, yüzde yüzzzzz su topluyo ancak bile bile hafif moralimi bozmadı da değil.
Tırnağım da kırıldı zaten

Yine de azim ettim, bugün de gayet normal sürdürücem kilo almamışım gibi.

İnternetten diyeti destekleyici telkin mp3 buldum. Umarım bu şekilde gırtlağımı tutabilirim. Yoksa direkt beton dökeceğim mideme

56,5'da dondum kaldım. Boyum da yok.

Sana da merhaba canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…