Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Doğrumu bu ya.Geceleri yemeyeceğim diye açlıktan ölüyorum.Geçte yatıyorum saat 8 de yiyen bi insnaın gece 2 ye kadar aç bliaç oturması çok zor oluyor

Selam kızlar, kendimi hic iyi hissetmiyorum bu aralar, bi türlü başlamayıp beni çıldırtan ama öncesi sendromlarını yasatan reglim, 100 gram ver ac bile kal kilo almış uyan tartı, bu yüzden resmen düzenli beslenme ve sporu bıraktım dün, tabi ki de sonuç olarak yansıdı, artık durmadan 80 li kilolarda oynayan kilomdan bahsetmek istemiyorum.
Bugün de düzenli bir şey yemicem, moralim yerlerde bu zayıflama isinde artık..

Canımm moralini bozma lütfen
Mevsim değişikliği regli çok etkiliyor ,
annemin günü gününe düzenli regli bile 2buçuk ay ertelendi:26:
şişlik yapıyor tabii
sporda etkilemiş olabilir,
spor yapan insanların regli biraz daha düzensiz olabiliyor
moralini bozma aynen devam et dünü unut ve önüne bak eminim sonunda sen mutlu olacaksın
ne kadar inatlaşabilir ki kilon seninle

Benim yakın arkadaşım yılmadı ve 58 kilo verdi canım..

Çok çok çok şişmandı kızlar ona bakmıyordu

Şimdi o tadar yakışıklı oldu ki filinta gibi delikanlı oldu sevgilisi de oldu :):):)

Yani pes etme derim canımm

Kanalları zapıınglerken Songül Karlıyı gördüm bu kadın ne yiyor ne içiyor da böyle incecik beli yuvarlak hatları var:26: yada doğru soru ne yiyip ne içmiyor Beğendim hatunu
Kız lipo yaptıra yaptıra bu hale geldi ama göbeği buruş bea yazın gördüm ben

Kuzuuuumm

Sıkma canını biz hep böyle oluyoruz.. Ama çokta saldırma yemeğe .. Bende öyle oldum 2 ay geç geldi çıldırdım yemekten.. Sıkma canını mevsimde değişiyor:13:

Güzel günler hepinizee!!
Dün kardiyolojiyedeydim.. Ne yoğun bir gündü Ya Hû!

Canım benim reglimde çok dengesizdir.Geçen sene 6 ay olamadım durumu sen düşün.Anlıyorum seni o olamama ama olacak gibi tüm belirtilerini yaşama sinir stres hali çok kötü oluyor e haliyle insan kendini yemeye ve içmeye verebiliyor.
Ama şimdi kendini koy verme,istersen bi dr git bana reglolamadığım zamanlarda kullanmam için bir hap yazmıştı o hapı kullanınca 10 gün içinde adetimi görüyordum.Başka bir sorun yoksa dr sana o hapı yazar.

Ama dediğim gibi kendini salmamaya çalış çok bunaltymadan

Kız lipo yaptıra yaptıra bu hale geldi ama göbeği buruş bea yazın gördüm ben
Te allam bizde bi tarafımızı yırtalım iki kilo vereccez diye millet yatsın masayaa ohh hoopp kurtulsun yağlardan

Canım geçmiş olsun. Ben de çok fenayım. Neyse ki geçmek üzere. Moralini bozmamaya çalış. Nasılsa düzeleceksin. Ayrıca su topluyorsun biliyorsun değil mi? Reglin bitince hafifleyeceksin.

2 saatlik sporumu yaptım

Ardından 20 dakika yürüyüş

Birazdan da temizlik yapacağım

selam kızlar...
regl benim de gecikti 1 hafta, mevsimden midir nedir :44: iştahım da kesilmek bilmiyor bu yüzden,yoksa ben yemiycem desem yemem akşamdan sonra ama şimdi öyle yapamıyorum çok sinirliyim

Canlarım, hepiniz tek tek cok güzel moraller vermişsiniz bana, teşekkür ederim..

Ya beni az cok tanıyorsunuz artık, hep burda moral yüksek tutmaya calıstım, gaz verdim, mutlu mutlu devam edicez falan dedim yani neşeliydim ama..
Ne bileyim ya, o kadar kötü bir şey ki..

Diyetimi hic kaçamaksız sürdürüyorum bütün gün, aksam mesela 1 bardak yağsız süt içiyorum yatmadan, sabah kalktığımda üstüne kilo almış uyanıyorum nasıl cıldırtıcı bir seydir..
Ya desem ki yatmadan koca bi paket cips indirdim mideye falan normal olur o zaman tartıda fazla çıkmam ama süt hem de yağsız bir bardak, normalde hatta zaten diyetlerde varolan bir sey..

Yürüyüş yapıyorum 1 saat, evde de üstüne workout çalışıyorum, öyle ki saclarımın arasından alnımdan boynumdan terlerin süzüldüğünü hissedene kadar bırakmıyorum ama sanki 'boşuna kızım sen ne yapsan da' der gibi davranıyor bünyem son 1 haftadır..

O yüzden sabah gayet mutsuz bir şekilde tartıya çıktım, ekstra mutsuz sekilde indim, beklediğimden daha fazla kilo almıştım ki dün doğa yürüyüşü yaptım 1 saat, tas toprak arasında debelenerek yürümek ekstra kilo veridir. Güya.

Yediklerim de neydi sanki.. Akşam üstü çilekten sonra(4 gibi) hiçbir sey bile yemedim.. Çileğin 100 gramı da 27 kalori biliyosunuz, ne yaptım sanki ya, isyan edicem artık..
Ona rağmen babalar gibi kilo almışım..

Böyle uyandım böyle mutsuz geçti bugün işte.
Yarın diyetisyen bir tanıdığımla görüşeceğim, bakalım ne diyecek bu duruma, regl sıkıntın yüzünden diycek büyük ihtimal, bittiğinde basla diyete dicek gibime geliyor, ben de öyle hissediyorum görüldüğü üzere ..

Bir süre sabretmeliyim.. Buraya bol bol girip moral bulucam..

Son düzenleme:

Ben de aynı durumdayım bu hafta yavrum ya bir hafta kaldı reglime tüm gün yoğurt ve çorbayla geçio ama gram gitmiyor hiç evde durmuyorum devamlı dışardayım ama bana mısın demiyor insanın hevesini kırıyor bu bünye ama bitince düzelcek biliyorsun sen yine de bozma hiç regl bitince yine farkı görürüz eminim ben tabi birde regl öncesi sendromu var üzerimizde ama geçicek hiç bozma moralini ben tartılmamaya çalışıyorum moralim bozulmasın diye sende birkaç gün tartılma derim :87:

Canımsınn..

hepimiz de oluyo böyle dalgalanmalar canım yaa,
ne diye sıkıyorsun canını.
regl zamanı fazla abartmadan izin veriyoruz kendimize biliyorsun.
ye gönlünden geçeni az az, kendini de üzme. :13::13:
amaaan madem şimdi böyle oldu regl biter,
yepyeni bi rox gelir deli gibi spor yapar kilolar gider.

Güzel günler hepinizee!!
Dün kardiyolojiyedeydim.. Ne yoğun bir gündü Ya Hû!

nasılsın canım, kontrole mi gittin?

bir kac gün proteine yüklensen,tartina kipirdama olur kanaatindeyim..

iyi aksamlar kizlar,hareketli birgün gecirdim,simdide spor yapmaya kalkicam 2 gündür karatay diyeti yapiyorum gayte güzelgidiyor hem ac kalmiyorum hem zayifliyorum daha ne olsun :)

nasılsın canım, kontrole mi gittin?

Hamdolsun canım ya, nefes darlığı ile geçinip gitmeye çalışıyorum.. Sen nasılsın bakim?? (;
Dün gittim kardiyolojiye, kapakçıkta ufak bi sıkıntım vardı, epey zararsızmış bendeki, çok küçük bi sarkma var kapakçıkta, ben de gördüm onayladım..
Doktor gibi oldum zaten rahatsızlıklarımın olduğu alanlarda..
Eko çekilirken o kadar soru sordum ki ultrason doktoru `sen iyice doktor gibi olmuşsun, böyle hastaya izah daha kolay oluyor` dedi.. (
Yatınca ultrason aletini kalbe koydu direkt `hasta aşırı taşikardi` dedi sonuç yazdırdığı doktora..
Çarpıntı sebebim filan tamamen tiroide bağlandı.. ): Nefes darlığım çarpıntılarım hep ondan.. );

Son düzenleme:
videolari yaptim kizlar,yaparkende aklima ebru sallinin selülit savar cdsi aklima geldi :) 21 günde selülitlere veda sözü veriyor ,yapan bi arkadsimin resimlerini görmüstm gercekten eser yoktu,ben onu yapmaya karar verdim,yarindan itibaren size rapor vercem hergün yapip yapmadigimi,hergün yapilmasi gerekiyor cünkü..

kedicim senin icin bi sakincasi olurmu?

Sen hangi bölgelerinden şikayetçisin tatlım? (;

canım ben çalışıyorum hmde gelice yapıorum duş almıyofrum hep terlemek bende çok olmaz 2 saatte yapsam.. yoruluorum evet ama olsn

Benim çok zorluyo ya çok yorgun hissediyorum kendimi gerçekten sen ne kdar yapabliyorsun sporu burdaki videoları yapabiliyormuusn rose

Roooxxx bu ne hal ! Yakışıyo mu sana hiç Sen blmyor musun bazen vücudumuz su toplar bazen boşaltır bazen kilo vermek durur ne bu isyannn

2 saatlik sporumu yaptım

Ardından 20 dakika yürüyüş

Birazdan da temizlik yapacağım

Stillex Allah aşkına sana ne yedirip çiriyolar yani merak ettim bu enerjnin kaynağı nereden geliyo bende sabah spor yaptım ama taş çatlasın 1 saat yapabliyorum

Yapablirsinnn sen tiroidi olan bi hasta yani metobolzması düşük olan hasta 5 yılda da olsa tam 40 kilo verdiyse sen neden yapamayasınn. hafif te olsa tuzlu birşey yiyosan yeme su tutar. Kraker tarzı şeyler yani. Bol bol yeşilçay tamam mı canım daha da böyle görmicem seni beybicim

Ben hep inancım şudur hatta eminim. Bi ara sık yürüyüş yapıyordum o günlerde tartıldığımda düşmüyodu ama 3-4 gün sonra düşüyordu yani bugünün gramı kendni bikaç gün sonra düşürüyo gibi gelyo bana hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…