Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

oyyy cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine

cok gecmis olsun,ins böyle zararsiz kalmaya devam eder rahatsizliginiz
Sen hangi bölgelerinden şikayetçisin tatlım? (;

aslinda suanda heryerden :) ama yogunluk asagi tarafda bir armut olaraktan :)

cok gecmis olsun,ins böyle zararsiz kalmaya devam eder rahatsizliginiz

aslinda suanda heryerden :) ama yogunluk asagi tarafda bir armut olaraktan :)

Aminn inşAllah canım çok teşekkür ederim.. (;
Ben de armut yapılıyım, bacak ve kalçadan kilo alıyorum aldığım zaman, üst tarafım her dönemimde çok inceydi fakat şuan aşırı ince..
Şimdi sıkılaşmaya çalışıyorum ama disipline oturtup ciddi bir düzen sağlayamadım ne yazık ki.. );
Umarım hepimiz ideal tipimize ulaşabiliriz.. (;

önemli olan düzen gercekten,düzen olmayinca olmuyor malesef 4 senedir ara sira spor yaparim ama bir türlü düzene sokamadim bende ,spor salonuna yaziliyorum oraya bile gidemiyorum düzenli,her zaman bisey cikiyor 2 kücük cocukta olunca ne yapayim vazgecmek yok ,bizde basarcaz ins

Allah bağışlasın..
Evet öyle hakikaten, düzen çook mühim..
Ben de bazen dışarı bile çıkmaya üşeniyorum, bağlayıcı bi engelim yok esasen ama takılıp kalıyorum işte..
Ama düzene oturtmalıyız bi şekilde, yolu yok başka.. (;

Evet canım totoyu baya toparladım.Ama belde ağır ilerliyorum ben bir elmayım kalıtsal olarak kalın bi belim var,kalıtsal olunca çok zorluyor.

Haklısın canım, genlerle başa çıkmak zor oluyor ama azmedince kazanılacak bir durum, en kısa zamanda halledebilirsin umarım.. (;

Maşaallah ya darısı başıma bende de istikrarsızlık diz boyu :)

Canım ben geçen sene 6 ay boyunca spor yaptım ilk üç ay diyetsiz son üç ay diyetli.İlk üç ayda çok bi değişiklik yakalayamadım ama diyeti ekleyince 75 cm olan belimi 67 cm çektim.Ki benim belim kalıtsal öyle kilo aldım şişti değil annem de öyle.Çok zor düzeliyor.Ama azmedince oluyor.Şimdi ise 60 a çekmeye çalışıyorum diyet yapmıyorum,o yüzden istediğim sonucu tam alamıyorum hoş şunun şurası daha bir aydır devam ediyorum.Olması diyeti de ekliyeceğim

İşin özü istikrar sen de oncan dert yanmışsın.İstikrarı yakalamaya bak canım şu bikinili hatunları düşün.Birde sevdiğin bi program yap seni çok zorlayan ağır bir şey de olamsın hafifte.Programını seversen ve sana göre olursa aşırı yorulmadan zevkle yaparsın

Kızlaaar bugün de sporumu yaptım.
Ya kilo vermek güzel de zaten ufak tefektim daha da küçüldüm ben sanki ya
Bugün üstüme çok güzel olan bir kıyafetim çuval gibi oldu, uzun geldi ona sinirlendim
Normalde sevinmeliydim ama kalçalar da gitmiş gibi sanki:44:
Yani çok da incelmedim nasıl oldu bu fark anlayamadım ki ben 1-2 santim incelmiştim:44::44:
Göbek ve bel aynı valla anlamadım
Artık zayıflama didiler bana arkadaşlar:26:

Son düzenleme:

Uzun mu geldi :26: Boyun kısalmamıştır ki canım
İnceldiğin için bol gelmiş olabilir fakat 1-2 cm de o kadar fark eder mi ya:26::26:
Elbisen yanlış yıkanmış olmasın benim aklıma o geldi valla

Uzun mu geldi :26: Boyun kısalmamıştır ki canım
İnceldiğin için bol gelmiş olabilir fakat 1-2 cm de o kadar fark eder mi ya:26::26:
Elbisen yanlış yıkanmış olmasın benim aklıma o geldi valla

Evet canım ya uzun geldi birazcık, yeni yıkamadım ki ama :44:
Zayıflayınca insan çöker mi ki
Boy yok pos yok koybolup gitmeyeyim

Evet canım ya uzun geldi birazcık, yeni yıkamadım ki ama :44:
Zayıflayınca insan çöker mi ki
Boy yok pos yok koybolup gitmeyeyim

Yok canım ya öyle büyük değişiklikler olmaz 1-2 cm de:26:
Sporun boy kıslatması şöyle dursun boy uzatmaya faydası vardır.
Sıkılaştığın için bol gelmesi tamam da uzun gelmesi şaşırtıcı

Canım benim sen de çok dikkat et, tiroid deyip geçiyoruz ama vücutta A`dan Z`ye heryeri ciddi ciddi etkiliyor..
Allah şifamızı versin inşAllah.. (;

aynen cnaim ben iste ilaca devam ediyorum, saclarimi cok döküyo yaaa ilacin yan etkisiymis kan testi temiz cikti bir de ultrasona gitcem haftaya randevum var, insallah onda da bir sey cikmaz. ilac kullanmaktan felan tamamen kurtulanlar var insallah bizde onlardan oluruz

spor felan yapiyoruz, hareketsiz bi yasamimiz yok, e beslenmemize dikkat ediyoruz, ben mesela abur cuburdan hemen hemen koptum. bir de bu illetten kurtulursak bizden mutlusu olmaz artik

Demek ki kilo toplayıp kaldıryormuş elbiseyi:26:
Çözemedim ben de...
Uzasa keşke boyum ama bu yaştan sonra zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…