Hamdolsun canım ya, nefes darlığı ile geçinip gitmeye çalışıyorum.. Sen nasılsın bakim?? (;
Dün gittim kardiyolojiye, kapakçıkta ufak bi sıkıntım vardı, epey zararsızmış bendeki, çok küçük bi sarkma var kapakçıkta, ben de gördüm onayladım..
Doktor gibi oldum zaten rahatsızlıklarımın olduğu alanlarda..
Eko çekilirken o kadar soru sordum ki ultrason doktoru `sen iyice doktor gibi olmuşsun, böyle hastaya izah daha kolay oluyor` dedi.. (
Yatınca ultrason aletini kalbe koydu direkt `hasta aşırı taşikardi` dedi sonuç yazdırdığı doktora..
Çarpıntı sebebim filan tamamen tiroide bağlandı.. ): Nefes darlığım çarpıntılarım hep ondan.. );
cok gecmis olsun,ins böyle zararsiz kalmaya devam eder rahatsizliginizHamdolsun canım ya, nefes darlığı ile geçinip gitmeye çalışıyorum.. Sen nasılsın bakim?? (;
Dün gittim kardiyolojiye, kapakçıkta ufak bi sıkıntım vardı, epey zararsızmış bendeki, çok küçük bi sarkma var kapakçıkta, ben de gördüm onayladım..
Doktor gibi oldum zaten rahatsızlıklarımın olduğu alanlarda..
Eko çekilirken o kadar soru sordum ki ultrason doktoru `sen iyice doktor gibi olmuşsun, böyle hastaya izah daha kolay oluyor` dedi.. (
Yatınca ultrason aletini kalbe koydu direkt `hasta aşırı taşikardi` dedi sonuç yazdırdığı doktora..
Çarpıntı sebebim filan tamamen tiroide bağlandı.. ): Nefes darlığım çarpıntılarım hep ondan.. );
Sen hangi bölgelerinden şikayetçisin tatlım? (;
oyyy cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine
cok gecmis olsun,ins böyle zararsiz kalmaya devam eder rahatsizliginiz
aslinda suanda heryerden :) ama yogunluk asagi tarafda bir armut olaraktan :)
Stillex Allah aşkına sana ne yedirip çiriyolar yani merak ettim bu enerjnin kaynağı nereden geliyo bende sabah spor yaptım ama taş çatlasın 1 saat yapabliyorum
Aminn inşAllah canım çok teşekkür ederim.. (;
Ben de armut yapılıyım, bacak ve kalçadan kilo alıyorum aldığım zaman, üst tarafım her dönemimde çok inceydi fakat şuan aşırı ince..
Şimdi sıkılaşmaya çalışıyorum ama disipline oturtup ciddi bir düzen sağlayamadım ne yazık ki.. );
Umarım hepimiz ideal tipimize ulaşabiliriz.. (;
Yapım gereği çok hırslı bi insanım.Hırsımdan yemleniyorum
önemli olan düzen gercekten,düzen olmayinca olmuyor malesef 4 senedir ara sira spor yaparim ama bir türlü düzene sokamadim bende ,spor salonuna yaziliyorum oraya bile gidemiyorum düzenli,her zaman bisey cikiyor 2 kücük cocukta olunca ne yapayim vazgecmek yok ,bizde basarcaz ins
Meyveleri toplamaya başlayabildin mi tatlım? Ne durumdasın? (;
Yapım gereği çok hırslı bi insanım.Hırsımdan yemleniyorum
Evet canım totoyu baya toparladım.Ama belde ağır ilerliyorum ben bir elmayım kalıtsal olarak kalın bi belim var,kalıtsal olunca çok zorluyor.
Maşaallah ya darısı başıma bende de istikrarsızlık diz boyu :)
Haklısın canım, genlerle başa çıkmak zor oluyor ama azmedince kazanılacak bir durum, en kısa zamanda halledebilirsin umarım.. (;
Kızlaaar bugün de sporumu yaptım.
Ya kilo vermek güzel de zaten ufak tefektim daha da küçüldüm ben sanki ya
Bugün üstüme çok güzel olan bir kıyafetim çuval gibi oldu, uzun geldi ona sinirlendim
Normalde sevinmeliydim ama kalçalar da gitmiş gibi sanki:44:
Yani çok da incelmedim nasıl oldu bu fark anlayamadım ki ben 1-2 santim incelmiştim:44::44:
Göbek ve bel aynı valla anlamadım
Artık zayıflama didiler bana arkadaşlar:26:
Uzun mu geldi :26: Boyun kısalmamıştır ki canım
İnceldiğin için bol gelmiş olabilir fakat 1-2 cm de o kadar fark eder mi ya:26::26:
Elbisen yanlış yıkanmış olmasın benim aklıma o geldi valla
Evet canım ya uzun geldi birazcık, yeni yıkamadım ki ama :44:
Zayıflayınca insan çöker mi ki
Boy yok pos yok koybolup gitmeyeyim
Canım benim sen de çok dikkat et, tiroid deyip geçiyoruz ama vücutta A`dan Z`ye heryeri ciddi ciddi etkiliyor..
Allah şifamızı versin inşAllah.. (;
Yok canım ya öyle büyük değişiklikler olmaz 1-2 cm de:26:
Sporun boy kıslatması şöyle dursun boy uzatmaya faydası vardır.
Sıkılaştığın için bol gelmesi tamam da uzun gelmesi şaşırtıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?