Hamdolsun canım ya, nefes darlığı ile geçinip gitmeye çalışıyorum.. Sen nasılsın bakim?? (;
Dün gittim kardiyolojiye, kapakçıkta ufak bi sıkıntım vardı, epey zararsızmış bendeki, çok küçük bi sarkma var kapakçıkta, ben de gördüm onayladım..
Doktor gibi oldum zaten rahatsızlıklarımın olduğu alanlarda..
Eko çekilirken o kadar soru sordum ki ultrason doktoru `sen iyice doktor gibi olmuşsun, böyle hastaya izah daha kolay oluyor` dedi.. (
Yatınca ultrason aletini kalbe koydu direkt `hasta aşırı taşikardi` dedi sonuç yazdırdığı doktora..
Çarpıntı sebebim filan tamamen tiroide bağlandı.. ): Nefes darlığım çarpıntılarım hep ondan.. );
Demek ki kilo toplayıp kaldıryormuş elbiseyi:26:
Çözemedim ben de...
Uzasa keşke boyum ama bu yaştan sonra zor
Roooxxx bu ne hal ! Yakışıyo mu sana hiçSen blmyor musun bazen vücudumuz su toplar bazen boşaltır bazen kilo vermek durur ne bu isyannn
Yapablirsinnn sen tiroidi olan bi hasta yani metobolzması düşük olan hasta 5 yılda da olsa tam 40 kilo verdiyse sen neden yapamayasınn. hafif te olsa tuzlu birşey yiyosan yeme su tutar. Kraker tarzı şeyler yani. Bol bol yeşilçay tamam mı canım daha da böyle görmicem seni beybicim
Canım ben geçen sene 6 ay boyunca spor yaptım ilk üç ay diyetsiz son üç ay diyetli.İlk üç ayda çok bi değişiklik yakalayamadım ama diyeti ekleyince 75 cm olan belimi 67 cm çektim.Ki benim belim kalıtsal öyle kilo aldım şişti değil annem de öyle.Çok zor düzeliyor.Ama azmedince oluyor.Şimdi ise 60 a çekmeye çalışıyorum diyet yapmıyorum,o yüzden istediğim sonucu tam alamıyorum hoş şunun şurası daha bir aydır devam ediyorum.Olması diyeti de ekliyeceğim
İşin özü istikrar sen de oncan dert yanmışsın.İstikrarı yakalamaya bak canım şu bikinili hatunları düşün.Birde sevdiğin bi program yap seni çok zorlayan ağır bir şey de olamsın hafifte.Programını seversen ve sana göre olursa aşırı yorulmadan zevkle yaparsın
kızzzz güldürdün beni yine, seni aradı zaten gözlerim yoktun ortalıkta ama ne yiyip ne içtin diye girdim sırf egzersiz girmiştin bugün, sonra ben de girmedim .
gördün di mi neler yiyip içtiğimi
tuzlu da olmazsa öliyim ben zaten, bi tuzlum var, içkim sigaram kumarım tatlım nutellam çikolatam bir seyim yoktuzlumu ver bağaaaaa
aynen cnaimben iste ilaca devam ediyorum, saclarimi cok döküyo yaaa ilacin yan etkisiymis kan testi temiz cikti bir de ultrasona gitcem haftaya randevum var, insallah onda da bir sey cikmaz. ilac kullanmaktan felan tamamen kurtulanlar var insallah bizde onlardan oluruz
spor felan yapiyoruz, hareketsiz bi yasamimiz yok, e beslenmemize dikkat ediyoruz, ben mesela abur cuburdan hemen hemen koptum. bir de bu illetten kurtulursak bizden mutlusu olmaz artik
çok geçmiş olsun canım, ben de çok hasta oluyorum ve hep farklı bölümlerin hastası olarak gidiyorum doktor gibi oldum ben de
evet daha kolay anlıyor insan gerçekten, sürekli hayatında olunca biliyor doğal olarak
dikkat et tansiyonuna tamam mı, kardiyo çalışma pek hani abartma en azından
Vallahi süpersin eğer ben istikrarı sağlarsam vücudum çabuk sonuç veriyor ama ben bugün spor yaptıysam yarın canım istemiyor. Bugün diyetteysem yarınn az buçuk kaçamakla başlıyorum sonra ooooBen burdaki videoların yanında youtube da 8 dakika da karın egzewrsizi var onu yapıyorum çok zorluyo beni ama sırf karın egzersizi löp göbüşüm için iyi diye yapıyorum ne bilim :26:
Aslında kendini çok kasmassan diyetteyim diye sorunsuz rahat yaparsın.Aslında diyet yaparken bile çok güzel beslenebilirsin mevzu denge.Makarnanı da ye etinide
Ne güzel vucudun hemen yanıt veriyorsa egzersize şanslı kısımdasın
Günaydın kızlar...
Ay kıyamam size yaa Allah acele şifa versin.
Sabah erkenden uyandım. Oğlumu yedirdim. Sonra kendime kahvaltı hazırladım. 1,5 dilim tam tahıl ekmeğine çook ince bir kat kahvaltılık yağ+reçel sürdüm. Biraz da zeytin yedim ve tabi şekersiz çay.
Sonra spora başladım: Tiffany'nin 3 videosunu yaptım. Squat filan hepsi 40dk sürdü, yaklaşık olarak. Kendimi çok iyi hissediyorum. Akşam da kalça ve eliptik bisikletle çalışacağım.
Şimdi de yeşil çay yaptım şekersiz, keyif çayı içiyorum.
Günaydın kızlar...
Ay kıyamam size yaa Allah acele şifa versin.
Sabah erkenden uyandım. Oğlumu yedirdim. Sonra kendime kahvaltı hazırladım. 1,5 dilim tam tahıl ekmeğine çook ince bir kat kahvaltılık yağ+reçel sürdüm. Biraz da zeytin yedim ve tabi şekersiz çay.
Sonra spora başladım: Tiffany'nin 3 videosunu yaptım. Squat filan hepsi 40dk sürdü, yaklaşık olarak. Kendimi çok iyi hissediyorum. Akşam da kalça ve eliptik bisikletle çalışacağım.
Şimdi de yeşil çay yaptım şekersiz, keyif çayı içiyorum.
egzersiz ve yemek düzeni çok önemliymiş ya ilkez bukadar dikkat ettim ve inanılmaz değişim görüyorum kendimde vucudum şişmişti resmen şişlikler gitmeye başladı ay kızlarr kalori takibi yapın bu çok işe yarıyor beyninizi belirli bir kaloriye kitleyin ve onu geçmeyin inanılmaz işe yarıyor bunun yanında birde egzersiz ohhhh süper birşey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?