Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

eder tabi canm sende olursunn zayıf olunca hem genç hem güzel oluo insan

Canım bende kalori takibi yapıyorum sen kaç kaloriyi baz aldın ? kilo verme oldu mu ?

1200 canım sizin sitedennv 1200 ü geçmemeye çalışıyorum baya farketti sitede yarım kilodan fazla verdiğim yazıyo ama tartıda 1 kilo gitmiş gözüküyo kilo olarak bakmıyorumda olaya vucudumdaki şişlikler gitmeye başladı ona seviniyorum daracık spor atletimle evde artık göbişimi çekmeden dolaşabiliyorum o derece rahat hissediyorum düşün artık inş. pes etmem 1 ay böyle gider dün misafirliğe gittim orda balık vardı mıymıymıy yedim düşün artık normalde saldırırdım heralde

ve şuda var lokmaları küçük küçük ağzınıza atın onu bile baya çiğneyin beyin artık öyle yoruluyorki birsürü şey yemişsiniz gibi doyuyorsunuz yani demem oki sofrada sabırlı olun yavaş hareket edin minik lokmalar ve çok çiğnemeler

bu arada ilk gün acaip zorlandım aç aç yattım mutfağa gitmemek için kendimle çok savaştım o nasıl bir histi öyle açlıktan ölüyordum halbuki 1200 kaloriyi almıştım yine berbat bir andı ama işte o hep olmuyor mesela dünde inanılmaz tok yattım çok az bile açlık hissetmedim vucut alışıyor 10 15 günde bir kaloriyi geri çekmeyi planlıyorum bakalım hayırlısı şimdilik 1200 1250 1300 de olabilir dedim kendi kendime

Canım bende 1000 i geçmemeye çalışıyorum ama genel de 100 - 200 geçiyorum bazen sporla dengeliyorum du bakam 1 ay geçsin ne olcak anlarız

Canım bende 1000 i geçmemeye çalışıyorum ama genel de 100 - 200 geçiyorum bazen sporla dengeliyorum du bakam 1 ay geçsin ne olcak anlarız

baktım ben senin sayfana öyle bizler gibi çok fazlan yok şanslısın 1000 i geçme bencede çabuk verirsin inş.canım işte pes etmemek lazım inş. etmeyiz

baktım ben senin sayfana öyle bizler gibi çok fazlan yok şanslısın 1000 i geçme bencede çabuk verirsin inş.canım işte pes etmemek lazım inş. etmeyiz

Tam 10 kilo fazlam var gene de cecem. Bir de şöyle birşey var 15 ve daha fazla kilo vermesi gerekenler daha çabuk veriyor örneği çok.Az sa verceğin sayı zorlaşıyor gittikçe bana spor hocam demişti bunu da. Ben Eylül e kadar 60 ı göreyim de bişey istemiyorum gene

Sus kızz benim 20 kilo fazlam var, yolarım nerde veriyom

Ben de günde 1000 kaloriyi geçirmemeye çalışıyorum, zaten kilo vermem durdu şu sıralar, daha da yiyip şiş şiş oturursam ağlarım arık

Yürüyüşe gitçektim biraz sarktı ama kalkıyorum şimdi sacımı basımı ayarlayıp cıkıcam yürüyüşe, hazır çıkmışken güzel uzuun bir yürüyüş yapmak istiyorum en az 1 saat..

Sus kızz benim 20 kilo fazlam var, yolarım nerde veriyom

Veremezsiiinn tabiii o tuzluları yerken boyun 1,72 55 olmayı bekleme kuzum 65 ideal sana 16 kilo vericen alttarafıı oo sen temmuz başına 70 i görürsünn ama et proteini almıyorsun alman lazım roxumm biliyorsun dukan bu konuda nasıl zayıflatıyo ama aşırısına da kaçmayalım

Son düzenleme:

Ben et sevmiyorum ki ya :83: tavuk falan hic sevmiyorum, fast food halini bile sevmiyorum, kırmızı et zaten sindiremiyorum hem kan grubum hem midem hem burcum her seyim kırmızı eti sindirememe üzerine kurulu resmen ve bu bir gerçek, aşırı rahatsız hissediyorum kırmızı et yiyince, benim için varsa yoksa balık, balığın kızarmışı buğulaması ekmek arası ton konservesi her seyini severim (Sülalecenek İzmir'liyim de he Karadenizli falan değil) annem bana hamileyken çok barbun balığı yermiş ordan sanırsam balığa hastayım işte..

Bugünlerde pek yemiyorum balık gecen yedim ekmek arası tekrar askım kabardı

Protein konusunda haklısın, yumurta da yemiyorum pek bugünlerde kırmızı/beyaz et de.. Nedendir bilmiyorum aksatmazdım da.. Neyse aksama protein shake içiyim bi tane de açığı kapatayım.

--

Bugün tam 1 saat yürüyüş yaptım, eve dönünce de çilek-elma karışık büyük bir bardak meyve suyu sıktım kendime. (330 ml tahmin ediyorum)
Şimdi uzattım koltuğa ayaklarımı, yeşilçay fincanımı da ayarladım baş ucuma, kitabımı okucam..

selaam herkese
bugün sabah erkenden hastaneye gittim annemle öğlen gelip kahvaltı yaptım akşam çorba içerim regl yaklaştı haftasonu sınavlarım var o yüzden keyifsizim bugün sporsuz geçmesin diye hafif egzersizler yaptım şimdi gidip ders çalışcam

Saat tam 18:00 itibariyle katı ve sıvı girişini kapattım canlar (su, yeşilçay harici elbette).

1116 kalori brüt ile bitiridim bugün, net için bir şey söyleyemicem henüz erken, çünkü 1 saat tempolu yürüdüm 300 kalori ama saat 8 gibi spor yapıcam, ona göre bakıcaz, bana kalırsa 750 nette bitirmek isterim. 100 kalori daha yakmalıyım.

slm kızlar yeniden geldiim valla sınav haftam fln girdi araya diyet fln hikaye oldu çünkü açken hayatta derse konsantre olamıyordum şimdi de malum dönemdeyim nolcak bilmiyorum ama ben yinede yapcam diyeti:26:

inşallah canım haklısın orasıda var çok olunca çok gider az olunca az az gideer ee bizede sabretmek düşer pes etmek yokkk

kızlar bugün sporumu yaptım.
leslie 3 mil 45 dk
50 squats ( ilk gün )

aferin kızz böyle devam işte başarıcaz inşallah....

kızlar beni bilen bilir kendi uyguladığım programım vardı. squat haretini haftada her gün yapıyorum bazen 1gün mola veriyorum. şu 3 gündür 250 yapmaya başladım 8 mayısta 2 aydır yapıyor olacağım ben değilde çevremden farkeden oldu brezilyalı gibi olmuşsun diyenler acayip kalkmış diyenler falan filan :))) dahada gaza geldim istediğim şekle kavuşana kadar yapıcam ama bırakırsak o kalkıklık iner diye düsünüyorum ömrümüz boyunca yapmamız gerekecek galibaa herkese kolay gelsin

iyi aksamlar kizlar,bugün bütün gün disardaydim ama sabah b fite gidip sorumu yaptim sükür yarin ve ctesi bisey yapamiycam pazar yeniden devam ins

cok yprgunum bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…