ayy bu koyduğun 2 .ci resimdeki fark şok etti benii yaa cidden bu o kişimi bismillahhhay nasıl farkediyor valla fit olmak yaşıda genç gösteriyor tipide harika gösteriyor çok çekici bir görüntü vermiş diğeri ise fenaa ay diğeri aynı ben bukadar değişim gösterebilirmiyim acepp bu kız esmerleşmiş birde dikkat etmek lazım dikkattt
Canım bende kalori takibi yapıyorum sen kaç kaloriyi baz aldın ? kilo verme oldu mu ?
Canım bende kalori takibi yapıyorum sen kaç kaloriyi baz aldın ? kilo verme oldu mu ?
1200 canım sizin sitedennv 1200 ü geçmemeye çalışıyorum baya farketti sitede yarım kilodan fazla verdiğim yazıyo ama tartıda 1 kilo gitmiş gözüküyo kilo olarak bakmıyorumda olaya vucudumdaki şişlikler gitmeye başladı ona seviniyorum daracık spor atletimle evde artık göbişimi çekmeden dolaşabiliyorum o derece rahat hissediyorum düşün artık inş. pes etmem 1 ay böyle gider dün misafirliğe gittim orda balık vardı mıymıymıy yedim düşün artık normalde saldırırdım heralde
ve şuda var lokmaları küçük küçük ağzınıza atın onu bile baya çiğneyin beyin artık öyle yoruluyorki birsürü şey yemişsiniz gibi doyuyorsunuz yani demem oki sofrada sabırlı olun yavaş hareket edin minik lokmalar ve çok çiğnemeler
Canım bende 1000 i geçmemeye çalışıyorum ama genel de 100 - 200 geçiyorum bazen sporla dengeliyorum du bakam 1 ay geçsin ne olcak anlarız
baktım ben senin sayfana öyle bizler gibi çok fazlan yokşanslısın 1000 i geçme bencede çabuk verirsin inş.canım işte pes etmemek lazım inş. etmeyiz
Tam 10 kilo fazlam var gene de cecem. Bir de şöyle birşey var 15 ve daha fazla kilo vermesi gerekenler daha çabuk veriyor örneği çok.Az sa verceğin sayı zorlaşıyor gittikçe bana spor hocam demişti bunu da. Ben Eylül e kadar 60 ı göreyim de bişey istemiyorum gene
Sus kızz benim 20 kilo fazlam var, yolarımnerde veriyom
Veremezsiiinn tabiii o tuzluları yerkenboyun 1,72 55 olmayı bekleme kuzum 65 ideal sana 16 kilo vericen alttarafıı oo sen temmuz başına 70 i görürsünn ama et proteini almıyorsun alman lazım roxumm biliyorsun dukan bu konuda nasıl zayıflatıyo ama aşırısına da kaçmayalım
Tam 10 kilo fazlam var gene de cecem. Bir de şöyle birşey var 15 ve daha fazla kilo vermesi gerekenler daha çabuk veriyor örneği çok.Az sa verceğin sayı zorlaşıyor gittikçe bana spor hocam demişti bunu da. Ben Eylül e kadar 60 ı göreyim de bişey istemiyorum gene
kızlar bugün sporumu yaptım.
leslie 3 mil 45 dk
50 squats ( ilk gün )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?