Yani çok yok gibi ama anlayabiliyorum seni, benim kollar da var ya bildiğin obez kolu nefret geldi, kollarımı havaya kaldırsam sallanıyo altları bıngıl bıngıl, koca karı kolu resmen ne yaptıysam care olmadı, dumbell falan geciyo aklımdan o da üst kasları calısrtırır iyicene bodyci gibi olurum diye korkuyorum
Selam kızlar bugün de mutluyum ki ben, yarım kilo vermişim hehe, 81.50 uyandım düz.
Ben neden kilo veremediğim sorununu çözdüm gerçekten, regl sendromu katkısını bir yana bıraktım ve kraker yüzünden olduğunu fark ettim.
Eskiden öğün arasında tarçınlı ya da bademli yoğurt yerdim bilenler vardır, onun yerine kraker yediğimden beri kilo veremiyorum, güya form krakerleri ha, kelloggs special k' dan falan bahsediyorum.
Aldığım kalori hiçbir sey değil krakeri çıkarınca..
Aralarda iki küçük paket 3o gramlık kraker yiyorum baktım 360 kalorial sana 1 buçuk saat yürüyüş yalan oldu demek bu..
Dün 1 saatin üstüne aksam yarım saat daha yürüdüm anca kilo vermişim, ama düşündüm krakerleri çıkarıcam bundan sonra ve farkı fark edeceğime eminim.
Rosee bende bilemiyorum ne olcak ama benm göbek bildiğin şöyle
Yani aslına bakarsan bu kişide benimm
Eki Görüntüle 701510
Böyle iken fazla göbek yok gibi ama oturunca löp yani bir de yanlar var. Bir de iç bacak ve kollarKedi ve diğer arkadaşlar bana da önerin bişiler
Kızlar size yağ yakan bi çay tarifi vereyim mi istermisiniz? :))
Aaa bu çok iyi bu kız kedi nin koyduğu video da da var ayy bak sevmedim bu kızı hiç yorulmuyo yaneyse yapıcam bunları rose teşekkürler
Acep nedir o tarif
İstemeyen olcagını sanmıyorum
Aaa bu çok iyi bu kız kedi nin koyduğu video da da var ayy bak sevmedim bu kızı hiç yorulmuyo yaneyse yapıcam bunları rose teşekkürler
Acep nedir o tarif
isteriiizzz...acep biberiyeli tarif midir o ?
Bak bu hızla temmuz başına 70 i görücen
Biberiyeli tarif nasıl :)
Ağzın bal yesin guzumm
:)
Çay yapıcaktım kendime hangisini yapayım diye düşünürken burayada yazayım dedim...
Bu yazıcağım tarifi bi kaç kere yaptım tadı biraz garip ama işe yarayacağını düşünürsek içmeye değer:)
2 tatlı kaşığı ısırgan otu
2 tatlı kaşığı rezene
2tatlı kaşığı kekik
2yemek kaşığı yeşil çay
1/2 litre suyu kaynatın ve içine tüm malzemeleri atın 10 dk demleyin içine bir dilim limon atın ve günde 2 bardak için.
Tadı biraz garip hatta kötü gelebilir.. Ama hangi bitki çayının güzel ki :)
bende hiç birini sevmem ama 9 lu fena değil soft bi tadı var. Ben bunu yapamam yalnız rezene yi hiç kokusunu dahi sevemedim :26:
Rezene rakı gibi kokuyor :26:
Bende hiç sevmem bitki çaylarını ama içiyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?