Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Selam kızlar bugün de mutluyum ki ben, yarım kilo vermişim hehe, 81.50 uyandım düz.

Ben neden kilo veremediğim sorununu çözdüm gerçekten, regl sendromu katkısını bir yana bıraktım ve kraker yüzünden olduğunu fark ettim.

Eskiden öğün arasında tarçınlı ya da bademli yoğurt yerdim bilenler vardır, onun yerine kraker yediğimden beri kilo veremiyorum, güya form krakerleri ha, kelloggs special k' dan falan bahsediyorum.
Aldığım kalori hiçbir sey değil krakeri çıkarınca..
Aralarda iki küçük paket 3o gramlık kraker yiyorum baktım 360 kalori al sana 1 buçuk saat yürüyüş yalan oldu demek bu..

Dün 1 saatin üstüne aksam yarım saat daha yürüdüm anca kilo vermişim, ama düşündüm krakerleri çıkarıcam bundan sonra ve farkı fark edeceğime eminim.

O kollar varya hiç gitmiyo gibi ya gerçi ben masabaşında çalıştığım için galiba. Bi hareket var o çok iyidi youtube da gördüm arada yapıyorum onu birde iki yana açıp dairesel hareketler yapıyorum kuzumm sende dene 2 aya belli olur ha birde soğuk su tut oraya deneyelim bakalım

Ya ben öleceğim günü bi bilmiyorum ne dedim sana kraker dedim dimi

Hem git suyu tuttur hem kalori al sonra bir de yüzsüz yüzsüz bunalıma gir

Onların hiç birini yeme onun yerine çorba yap yada yağsız yemek ye daha mantıklı beybicim. Bak bu hızla temmuz başına 70 i görücen

İstemeyen olcagını sanmıyorum

Aaa bu çok iyi bu kız kedi nin koyduğu video da da var ayy bak sevmedim bu kızı hiç yorulmuyo ya neyse yapıcam bunları rose teşekkürler

Acep nedir o tarif

:)
Çay yapıcaktım kendime hangisini yapayım diye düşünürken burayada yazayım dedim...
Bu yazıcağım tarifi bi kaç kere yaptım tadı biraz garip ama işe yarayacağını düşünürsek içmeye değer:)
2 tatlı kaşığı ısırgan otu
2 tatlı kaşığı rezene
2tatlı kaşığı kekik
2yemek kaşığı yeşil çay
1/2 litre suyu kaynatın ve içine tüm malzemeleri atın 10 dk demleyin içine bir dilim limon atın ve günde 2 bardak için.
Tadı biraz garip hatta kötü gelebilir.. Ama hangi bitki çayının güzel ki :)

Az önce yarım saat yürüdüm geldim, havayı beğenmedim montla çıktım hava da beni beğenmedi pişirdi sıcaktan.

--

Bundan sonrası seyrek yağmur & cecem içindir, okumayabilirsiniz.

Kızlar ya ben sizin profili didikliyorum her gün düzenli olarak(hehe) bir şey gözüme çarpıyo iki gündür, siz kahvaltılık gevrekleri sütsüz mü yiyosunuz kahvaltılık gevrek girişiniz olmuş, süt yok piyasada,

Merak ettim, kuru mu yiyosunuz ki, kuru yiyosanız doyuyo musunuz ki ? :44:

Bundan sonrası seyrek yağmur & cecem içindir, okumayabilirsiniz.

Kızlar ya ben sizin profili didikliyorum her gün düzenli olarak(hehe) bir şey gözüme çarpıyo iki gündür, siz kahvaltılık gevrekleri sütsüz mü yiyosunuz kahvaltılık gevrek girişiniz olmuş, süt yok piyasada,

Merak ettim, kuru mu yiyosunuz ki, kuru yiyosanız doyuyo musunuz ki ? :44:[/QUOTE]

Eneee o sütle beraber hesaplanmış hali değil mi ki 1 kase felan diyo ya o yüzden ben sütle sanıyorum kız hep sütsüz yetmez ki o

Ağzın bal yesin guzumm

Yesin vallaa bayılırımm

bende hiç birini sevmem ama 9 lu fena değil soft bi tadı var. Ben bunu yapamam yalnız rezene yi hiç kokusunu dahi sevemedim :26:

" Eneee o sütle beraber hesaplanmış hali değil mi ki 1 kase felan diyo ya o yüzden ben sütle sanıyorum kız hep sütsüz yetmez ki o "

Yok beybim değil, bazıları sadece sütle beraber o da yanında belirtiyo mesela 125 ml yağsız süt ile yazıyo. Bazılarında da düz hesabı yazıyo, kutu üzerindeki kalori hesabına göre yaptıklarından, bazı kutuların üzerinde süt ile olan kalorisi de yazıyo bazılarında yazmıyor.

Mesela benim tropik müslinin üzerinde 125 ml yağsız süt ile 40 gr tropik müsli 213 kalori olarak belirtilmiş, ama sitede sadece 1 kase tropik müsli yazıyor - 146 kalori.

Son düzenleme:
Bu arada ben siteye üye olduğumdan beri bazen yemeden önce kalori girişi yaparken 'oha, 250 kalori mi alcam iki lokmada, yok ya vazgeçtim, salatalık yiyim ben' diye değiştiriyorum mesela, süper caydırıcı etkisi oluyor yemeden önce giriş yapılırsa, sizde de öyle oldu mu

--

Bu arada kızlar bu seyrek yağmur & cecem ile yaptığımız kalori hesaplama muhabbeti daha önceden duyurduğum bir kalori hesaplama sitesine dair.

Belki geride kaldığı için bazı arkadaşların gözünden kaçmıştır, bana özelden mesaj atmanız yeterli size sitenin adını ve nasıl işlediğini mesaj atarım.
İşe yarıyor hesap kitap yapınca. Daha önce U.S versiyonuna kayıtlıydım, Türkçesini buldum, Türk markaları olunca cok daha rahat oldu kalori hesaplama tabi ki.

Ücretsiz, aklınızda soru kalmasın.

İsteyen varsa bir mesaj yeter.

Son düzenleme:
Kızlaar, 3 gün yokum, kendinize güzel bakın, kalorilerinize veda edersiniz umarım.. (;
Görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…