Allah zihin acikligi versin canimselaam herkese
bugün sabah erkenden hastaneye gittim annemle öğlen gelip kahvaltı yaptım akşam çorba içerim regl yaklaştı haftasonu sınavlarım var o yüzden keyifsizim bugün sporsuz geçmesin diye hafif egzersizler yaptım şimdi gidip ders çalışcam
canim ben 3 gündür karatay yapiyorum 75.5 kilodan 74 e düstüm ,tabiki cogu ödem ama cok büyük moral oldu bana,bugün kurabiyelere ve pastaya hayir dedirtti bana mesela :) ac kalmiyosun yedigin seyler seni cok güzel tok tutuyor ve zayifliyorsun,denemek ister misin?Saat tam 18:00 itibariyle katı ve sıvı girişini kapattım canlar (su, yeşilçay harici elbette).
1116 kalori brüt ile bitiridim bugün, net için bir şey söyleyemicem henüz erken, çünkü 1 saat tempolu yürüdüm 300 kalori ama saat 8 gibi spor yapıcam, ona göre bakıcaz, bana kalırsa 750 nette bitirmek isterim. 100 kalori daha yakmalıyım.
ben 52,5 kilo oldum
Allah zihin acikligi versin canim
canim ben 3 gündür karatay yapiyorum 75.5 kilodan 74 e düstüm ,tabiki cogu ödem ama cok büyük moral oldu bana,bugün kurabiyelere ve pastaya hayir dedirtti bana mesela :) ac kalmiyosun yedigin seyler seni cok güzel tok tutuyor ve zayifliyorsun,denemek ister misin?
kilomu aldin ki ?
hayır canım vermişim, artık sabitlemeye çalışıyorum.
ama düzenli beslenemediğim için kilo vermeye devam ediyorum.
him anladim canim,daha vermek istemiyorsun ne güzel :)
valla canim sanada karatay beslenme tarizni öneririm hocanin cok güzel tavsiyelri var kilo korumak icnde
Ben et sevmiyorum ki ya :83: tavuk falan hic sevmiyorum, fast food halini bile sevmiyorum, kırmızı et zaten sindiremiyorum hem kan grubum hem midem hem burcum her seyim kırmızı eti sindirememe üzerine kurulu resmen ve bu bir gerçek, aşırı rahatsız hissediyorum kırmızı et yiyince, benim için varsa yoksa balık, balığın kızarmışı buğulaması ekmek arası ton konservesi her seyini severim (Sülalecenek İzmir'liyim de he Karadenizli falan değil) annem bana hamileyken çok barbun balığı yermiş ordan sanırsam balığa hastayım işte..
Bugünlerde pek yemiyorum balık gecen yedim ekmek arası tekrar askım kabardı
Protein konusunda haklısın, yumurta da yemiyorum pek bugünlerde kırmızı/beyaz et de.. Nedendir bilmiyorum aksatmazdım da.. Neyse aksama protein shake içiyim bi tane de açığı kapatayım.
--
Bugün tam 1 saat yürüyüş yaptım, eve dönünce de çilek-elma karışık büyük bir bardak meyve suyu sıktım kendime. (330 ml tahmin ediyorum)
Şimdi uzattım koltuğa ayaklarımı, yeşilçay fincanımı da ayarladım baş ucuma, kitabımı okucam..
ben 52,5 kilo oldum
Saat tam 18:00 itibariyle katı ve sıvı girişini kapattım canlar (su, yeşilçay harici elbette).
1116 kalori brüt ile bitiridim bugün, net için bir şey söyleyemicem henüz erken, çünkü 1 saat tempolu yürüdüm 300 kalori ama saat 8 gibi spor yapıcam, ona göre bakıcaz, bana kalırsa 750 nette bitirmek isterim. 100 kalori daha yakmalıyım.
Ayy bu ne güzel topik böyle açanın elleri dert görmesin ben niye daha once gormedım tam bana göre
Bende katılmak istiyorum benim gibi bir spor manyağı eksik kalmasınn.
Haftada 3 gün fitness çalışıyorum kalan günler 1 saat tempolü yürüyüş ve ayrıca pilates yapıyorum.
Ama böyle sımsıkı daha da sıkı taş gibi olmak istiyorum ben yaa
Burası benim için harikaa! Benide alıııınnnn
Rox ben karadenizliyumdur daaBalığa bayılırımmm hangisi gelirse fark etmez.. Amaaa birşey var k tavuk hastasıyımm Kırmızı et de yerm ama tavuk aşktır benm için. Bir de kansızım etn her türlüsünü yemek zorundayım. ve seninde bi gıdımcık olsa da bi şekilde azcık yemen gerekiyo çünkü bilimsel gerçek et kilo vermede bi numara.
Mesela Ciğerdennn nefret ederim pişen yerde duramam o derece.Ama burnumu tutup çiğnemeden 2 lokma< yemeye çalışıyorum kansızlıktan dolayı. Yemeyencende napcann meecbuuuurr
selam kızlar altı yedi ayın içinde 35 kilo verdim ve haliyle sarkmalar oldu
buna çözüm ararken
altı gün önce keşfettim bu başlığı ve hemen başladım tek unuttuğum ölçülmek oldu
75 squattayım bugün
ilk gün 50 yapınca bacaklarım başka, ben başka yere gidiyordum
ikinci gün yürüyemez oldum ama artık alıştım acısı hoşuma gidiyor
inşallah işe yarar bakalım
bide karnım için çözüm arıyorum tavsiye edebileceğiniz birşey varmı acaba
Selam kızlar bi kaç gündür spor yapmıyorum ceza vericem kendime
uy ha bulidum ciğerum yarisini
demiyom mu kızım ben sana kayıp ikizim diye, bende de kansızlık var ne maltoferi kaldı ne ferrosu paslı demir gibi tadı var bi de öğhkk
ciğer olmadı bak işteciğere hastayım, ikinci üniversitesini edirnede okuyan biri olarak çıtır ciğer çıldırtır beni yanına da soğan domates oyyyhşşşş
neyse senin tavuk benim ciğer aralara renk atmış olduk
kediiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bi bana yardim edermisin......
benim belimde yaglanma var,etlerim pirtliyo dar elbise giyince,onu nasil eriticem ben???
kizlar sizin de fikriniz varsa yazarmisiniz lutfen...
iste boyle gibi bisey...
Eki Görüntüle 701423
bundan az tabii ama goz onunde canlansin diye bunu buldum internetden.
Toprak atıcaz üstünee
Allah seni napmasınn evet biz bence de ikiziz kuzucumm Ya banaa ferrosanol deme lanet giresice ilaç benii bugünlere o getirdiii 57 ile başladım hiç kilo alamayan ben 65 e çıktım bi daha da veremedimm
Ciğer miiiTavuk bi tanedir hiddet ve şiddetle
ayna aynı senin gibiyim bu kadar olmasa da kalıplaşmış yan yağlarım var çıplakken bile o şekilde kalıyolar. Göbeğim çok çıkık. Kediiii gel ilgilen bizle
ay bu yağlar bendede var şişman olmasamda var ne olursam var yani
Yani aslına bakarsan bu kişide benimm
Eki Görüntüle 701510
Böyle iken fazla göbek yok gibi ama oturunca löp yani bir de yanlar var. Bir de iç bacak ve kollarKedi ve diğer arkadaşlar bana da önerin bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?