Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Allah zihin acikligi versin canim
canim ben 3 gündür karatay yapiyorum 75.5 kilodan 74 e düstüm ,tabiki cogu ödem ama cok büyük moral oldu bana,bugün kurabiyelere ve pastaya hayir dedirtti bana mesela :) ac kalmiyosun yedigin seyler seni cok güzel tok tutuyor ve zayifliyorsun,denemek ister misin?
ben 52,5 kilo oldum

kilomu aldin ki ?

hayır canım vermişim, artık sabitlemeye çalışıyorum.
ama düzenli beslenemediğim için kilo vermeye devam ediyorum.

hayır canım vermişim, artık sabitlemeye çalışıyorum.
ama düzenli beslenemediğim için kilo vermeye devam ediyorum.

him anladim canim,daha vermek istemiyorsun ne güzel :)

valla canim sanada karatay beslenme tarizni öneririm hocanin cok güzel tavsiyelri var kilo korumak icnde

him anladim canim,daha vermek istemiyorsun ne güzel :)

valla canim sanada karatay beslenme tarizni öneririm hocanin cok güzel tavsiyelri var kilo korumak icnde

sağol canım ama ben pek uyamıyorum o tarz şeylere, malum öğrencilik yurt hayatı

Ben bugün spor yapmadım kii.Yediklerimede dikkat etmedim börek de yedim,kızartmada ve çookk uzun aylar sonrası ilk defa beyaz ekmek yedim.Vurun bana toprak etın üstüme

Amaaa 3 günden sonra bugün rest günümdü napim lakinnnn 3 saatt yürüdüm ayaklarım çok acıdı birde giymişmiyim topukluları,eve sürünerek döndüm

Rox ben karadenizliyumdur daa Balığa bayılırımmm hangisi gelirse fark etmez.. Amaaa birşey var k tavuk hastasıyımm Kırmızı et de yerm ama tavuk aşktır benm için. Bir de kansızım etn her türlüsünü yemek zorundayım. ve seninde bi gıdımcık olsa da bi şekilde azcık yemen gerekiyo çünkü bilimsel gerçek et kilo vermede bi numara.

Mesela Ciğerdennn nefret ederim pişen yerde duramam o derece.Ama burnumu tutup çiğnemeden 2 lokma< yemeye çalışıyorum kansızlıktan dolayı. Yemeyencende napcann meecbuuuurr

ben 52,5 kilo oldum

Oyy oyy sana iyi dileklerimi sunuyorum bebaa 67 kilo olan biri olarak

İşte sen busunn devammm beybiiii

Ayy bu ne güzel topik böyle açanın elleri dert görmesin ben niye daha once gormedım tam bana göre

Bende katılmak istiyorum benim gibi bir spor manyağı eksik kalmasınn.
Haftada 3 gün fitness çalışıyorum kalan günler 1 saat tempolü yürüyüş ve ayrıca pilates yapıyorum.
Ama böyle sımsıkı daha da sıkı taş gibi olmak istiyorum ben yaa
Burası benim için harikaa! Benide alıııınnnn

Hoşgeldnnnn aramıza burası enfesdir Kedimiz antrenörümüz hemen yardımcı olur sanaa

LEPTİN VE GHRELİN

Leptin hormonu, iştah, metabolizma ve kalori yakışını düzenlemede gerekli bir hormondur. Leptin beyninize tok olduğunuzu anlatan kimyasaldır. Yağ kaybettikçe veya kilo verdikçe kanımızdaki leptin hormonu düşüyor. Düşük leptin düzeyleri beyni uyararak yemek yemeyi artırır. Hormon, hipotalamusta başlayan ve tiroid bezinde biten bir dizi mesaj ve cevapları tetikler. Tiroid bezi enerji kullanımını ve depolanmasını kontrol ediyor.

Uyurken leptin seviyesi yükselir, beyne şimdilik enerjiyle dolu olduğu ve açlık duygusunu tetiklemeye ya da kalori yakmaya gerek olmadığını iletir. Yeterince uyumadığınızda, vücudunuzdaki leptin seviyesi düşüyor. Bu nedenle yemeğe ihtiyacınız olmasa bile beyniniz size aç olduğunuzu söylüyor. Uykusuzluk nedeniyle oluşan leptindeki düşüş, devamlı bir açlık duygusu oluşturuyor ve metabolizmanızda yavaşlamaya neden oluyor.

Diğer hormon olan ghrelinin de uyku ve kiloyla ilişkisi bulundu. Ghrelin hormonunun amacı temel olarak leptinin tam tersidir. Beyne yemek yemeye ihtiyacınız olduğunu, kalori yakmayı durdurması gerektiğini ve enerjiyi yağ olarak depolaması gerektiğini söylüyor. Uykudayken, ghrelin seviyesi düşer, çünkü uykudayken daha az enerji gerekiyor. Yeterince uyuyamayan insanların metabolizmasında çok fazla ghrelin birikiyor. Bu nedenle, vücudunuz aç olduğunu ve daha fazla kaloriye ihtiyacı olduğunu düşünüp kalori yakışını durduruyor.

Uykusuzluğun aynı zamanda stres hormonlarının seviyesini, insülin direncini de artırdığı bulundu. Bunların ikisi de kilo alımını destekliyor. İnsülin direnci ayrıca tip 2 şeker hastalığına yol açıyor.

Ulusal Uyku Kurumu, yeterince uyumak için şu önerilere uymanız gerektiğini açıkladı:

- Her gece 7 ile 9 saat uyumaya çalışın.

- Egzersiz seviyenizi arttırın, ancak yatmadan önceki 3 saat içerisinde egzersiz yapmayın.
- Yatmaya yakın saatlerde kafein veya alkol almayın. Kafein, uyanık kalmanızı sağlarken, alkol de uykunuzun normal aşamalarını bozar

uy ha bulidum ciğerum yarisini

demiyom mu kızım ben sana kayıp ikizim diye, bende de kansızlık var ne maltoferi kaldı ne ferrosu paslı demir gibi tadı var bi de öğhkk

ciğer olmadı bak işte ciğere hastayım, ikinci üniversitesini edirnede okuyan biri olarak çıtır ciğer çıldırtır beni yanına da soğan domates oyyyhşşşş

neyse senin tavuk benim ciğer aralara renk atmış olduk

Son düzenleme:
selam kızlar altı yedi ayın içinde 35 kilo verdim ve haliyle sarkmalar oldu
buna çözüm ararken
altı gün önce keşfettim bu başlığı ve hemen başladım tek unuttuğum ölçülmek oldu
75 squattayım bugün
ilk gün 50 yapınca bacaklarım başka, ben başka yere gidiyordum
ikinci gün yürüyemez oldum ama artık alıştım acısı hoşuma gidiyor
inşallah işe yarar bakalım
bide karnım için çözüm arıyorum tavsiye edebileceğiniz birşey varmı acaba

merhaba canim,hos geldin aramiza . Insallah sana kedi yardimci olucakdir sarkmalarin icin,merak etme .

benim merak etdiyim nasil zayifladin o kadar kisa surede ??? sakincali olmasin? bi malumatlandirirmisin beni acaba?

bi de kac kiloydun once? :44:

Son düzenleme:
kediiiiiiiiiiiiiiiiiiii​

bi bana yardim edermisin......

benim belimde yaglanma var,etlerim pirtliyo dar elbise giyince,onu nasil eriticem ben???

kizlar sizin de fikriniz varsa yazarmisiniz lutfen...

iste boyle gibi bisey...

bundan az tabii ama goz onunde canlansin diye bunu buldum internetden.

Son düzenleme:
Selam kızlar bi kaç gündür spor yapmıyorum ceza vericem kendime

Toprak atıcaz üstünee

Allah seni napmasınn evet biz bence de ikiziz kuzucumm Ya banaa ferrosanol deme lanet giresice ilaç benii bugünlere o getirdiii 57 ile başladım hiç kilo alamayan ben 65 e çıktım bi daha da veremedimm

Ciğer miii Tavuk bi tanedir hiddet ve şiddetle

kediiiiiiiiiiiiiiiiiiii​

bi bana yardim edermisin......

benim belimde yaglanma var,etlerim pirtliyo dar elbise giyince,onu nasil eriticem ben???

kizlar sizin de fikriniz varsa yazarmisiniz lutfen...

iste boyle gibi bisey...

Eki Görüntüle 701423

bundan az tabii ama goz onunde canlansin diye bunu buldum internetden.

ayna aynı senin gibiyim bu kadar olmasa da kalıplaşmış yan yağlarım var çıplakken bile o şekilde kalıyolar. Göbeğim çok çıkık. Kediiii gel ilgilen bizle

ay bu yağlar bendede var şişman olmasamda var ne olursam var yani

ay bu yağlar bendede var şişman olmasamda var ne olursam var yani

Rosee bende bilemiyorum ne olcak ama benm göbek bildiğin şöyle

Yani aslına bakarsan bu kişide benimm

Böyle iken fazla göbek yok gibi ama oturunca löp yani bir de yanlar var. Bir de iç bacak ve kollar Kedi ve diğer arkadaşlar bana da önerin bişiler

Yani çok yok gibi ama anlayabiliyorum seni, benim kollar da var ya bildiğin obez kolu nefret geldi, kollarımı havaya kaldırsam sallanıyo altları bıngıl bıngıl, koca karı kolu resmen ne yaptıysam care olmadı, dumbell falan geciyo aklımdan o da üst kasları calısrtırır iyicene bodyci gibi olurum diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…