Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kııııızzzzzzz o irmik tatlısı neeeeeeeeeeeeeee gebertirim seni 400 den fazla kalori almışın bi lokmada,

Daha saat 2 buçuk kalori toplamına bakkkkk..

Ya bi kerem o aslında irmik tatlısı değil Çikolatalı Şarlot :2::2::2: ama bulamadım onu ama şarlot ta bu civardadır dedim

ama akşam aç kalıp spor yaparsam düzelir belkimm :18:

Ya bi kerem o aslında irmik tatlısı değil Çikolatalı Şarlot :2::2::2: ama bulamadım onu ama şarlot ta bu civardadır dedim

ama akşam aç kalıp spor yaparsam düzelir belkimm :18:

Şarlot şurlut anlamam ben

akşama aç kalmak da yok çökertmeden çıkçak sonra metabolizma iyicene , 1 bardak çorba, 2 kasık yoğurttan başka bir sey yok sana, yatana kadar da iki fincan bitki çayı içiceksin

Şarlot Holmes olurum peşine düşerim bak.

Insallah canim kedi geldi gitdi ama bize cevap yazmadi yaaaa....

hemi de şarlot holmes

Çökertmeden çıktım da halilim aman başım selameeett die mırıldandım iki dakikaa

Tamam yahuu haşlanmış protein alırım olur biter kanumca

Bu kadının vücudu o yaşta dinç ve fit anlarım ama yüzüde 20-30 yaş arasında bi yaşı gösteriyor :)Sırrı ne acaba :)

Kim demiş ilgilenmiyoruuumm

ay neden bende smillier sayısı çıkıyor büyük resim ekleyemiyorumm biride banaaaa yardım etsiiiinnn

selam kızlar spor sever biri olarak size özellikle de uzun süre squat yapanlara sorum olacak popo kalkıyo biliyorum fakat daha büyük gözüküyor mu ben yapmaya başladım ama daha küçük kalçam olsun istiyorum

kızlaar şu arkası dönük beyaz bikinili kadın varya vücudumuz çok benziyor.hatta en çok popo diyebilirim.ama ben kalçamın biraz daha çıkık ve kalkık olmasını istiyorum.umudum kalmadı popo egzersizlerini yapıom ama çok bi fark yok

kızlarr nasılsınızz ya bu kalori hesaplama olayı ne süpermiş ya varya bugün elimden sırf bunun için kaç yiyecek bıraktım eşim bile şok oldu hoş bugün çok sağlıksız beslendim aşmadı mtabi aynı kaloride gidiyorum ama lahmacunu öğlen akşamda yarım porsiyon makarnayı küplettimm tabi spor yaptım inş. defolup gitmiştir kaloriciklerim

tatlım naber?

Fit kızlar gunaydın Çarşamba gunü piknikte ayağımı sakatladım voleybol oynarken 3 gündür ancak gecti ağrısı 220 yapmıştım en son kahvaltıdan sonra spora devam. Kahvaltısını yapmamış olan varsa beklerim. Kalorisi az güzel bir sofra kurarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…