Bu da gençliği, farkı bulanlar sevabına yazsın
sanki azıcık rengi solmuş
Öyle umuyoruz, çekim ışığından değil yani
Kııııızzzzzzz o irmik tatlısı neeeeeeeeeeeeeeegebertirim seni 400 den fazla kalori almışın bi lokmada,
Daha saat 2 buçuk kalori toplamına bakkkkk..
Ya bi kerem o aslında irmik tatlısı değil Çikolatalı Şarlot:2::2::2: ama bulamadım onu ama şarlot ta bu civardadır dedim
ama akşam aç kalıp spor yaparsam düzelir belkimm :18:
hosbulduk canım valla dukan diyeti yaptım
115 kiloyla başladım ve 80 e indim yedili rakamları bir türlü göremeyince sıkıldım ve diyeti bıraktım
şimdide toparlamaya çalışıyorum vücudumu ama sanırım baya zor olacak
inşallah becerebilirim
Şarlot şurlut anlamam ben
akşama aç kalmak da yok çökertmeden çıkçak sonra metabolizma iyicene , 1 bardak çorba, 2 kasık yoğurttan başka bir sey yok sana, yatana kadar da iki fincan bitki çayı içiceksin
Şarlot Holmes olurum peşine düşerim bak.
İki katım yaşında nerdeyse, ama benden ufak duruyo
Kim demiş ilgilenmiyoruuumm
ay neden bende smillier sayısı çıkıyor büyük resim ekleyemiyorumm biride banaaaa yardım etsiiiinnn
canım bende de aynı sorun var ne olduki:26::26:
Allah allah sitenin yöntemimi değişti ki ya.. Ama ro ekledi büyük.. öff yaa
kızlaar şu arkası dönük beyaz bikinili kadın varya vücudumuz çok benziyor.hatta en çok popo diyebilirim.ama ben kalçamın biraz daha çıkık ve kalkık olmasını istiyorum.umudum kalmadı popo egzersizlerini yapıom ama çok bi fark yok
--
Welcome to Russia
--
--
--
Bu kadın tam 41 yaşında, evet bu resimde de 41 yaşında, gençliği falan değil. İnanmayan aratsın denişe richards 41 yaşında diye (denişe değil denise , bu otomatik düzeltmenin zırt pırt c'lerimi ç, s'lerimi ş yapmasından bıktım gari haaa )
İki katım yaşında nerdeyse, ama benden ufak duruyo
kızlarr nasılsınızz ya bu kalori hesaplama olayı ne süpermiş ya varya bugün elimden sırf bunun için kaç yiyecek bıraktım eşim bile şok olduhoş bugün çok sağlıksız beslendim aşmadı mtabi aynı kaloride gidiyorum ama lahmacunu öğlen akşamda yarım porsiyon makarnayı küplettimm tabi spor yaptım inş. defolup gitmiştir kaloriciklerim
tatlım naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?