Kızlaar, 3 gün yokum, kendinize güzel bakın, kalorilerinize veda edersiniz umarım.. (;
Görüşmek üzere..
Kızlaar, 3 gün yokum, kendinize güzel bakın, kalorilerinize veda edersiniz umarım.. (;
Görüşmek üzere..
Nereye kaçıyosun canımm, sağlık sorunun değildir inşallah
hadi selametle
Selametle gel annam
Anason da öyle, içim kıyılıyor kokusundan, ağzıma değdiremiyorum fincanı
Yaseminli yeşil çay candır :126:
" Eneee o sütle beraber hesaplanmış hali değil mi ki 1 kase felan diyo ya o yüzden ben sütle sanıyorum kız hep sütsüz yetmez ki o"
Yok beybim değil, bazıları sadece sütle beraber o da yanında belirtiyo mesela 125 ml yağsız süt ile yazıyo. Bazılarında da düz hesabı yazıyo, kutu üzerindeki kalori hesabına göre yaptıklarından, bazı kutuların üzerinde süt ile olan kalorisi de yazıyo bazılarında yazmıyor.
Mesela benim tropik müslinin üzerinde 125 ml yağsız süt ile 40 gr tropik müsli 213 kalori olarak belirtilmiş, ama sitede sadece 1 kase tropik müsli yazıyor - 146 kalori.
Bu arada ben siteye üye olduğumdan beri bazen yemeden önce kalori girişi yaparken 'oha, 250 kalori mi alcam iki lokmada, yok ya vazgeçtim, salatalık yiyim ben' diye değiştiriyorum mesela, süper caydırıcı etkisi oluyor yemeden önce giriş yapılırsa, sizde de öyle oldu mu
--
Bu arada kızlar bu seyrek yağmur & cecem ile yaptığımız kalori hesaplama muhabbeti daha önceden duyurduğum bir kalori hesaplama sitesine dair.
Belki geride kaldığı için bazı arkadaşların gözünden kaçmıştır, bana özelden mesaj atmanız yeterli size sitenin adını ve nasıl işlediğini mesaj atarım.
İşe yarıyor hesap kitap yapınca. Daha önce U.S versiyonuna kayıtlıydım, Türkçesini buldum, Türk markaları olunca cok daha rahat oldu kalori hesaplama tabi ki.
Ücretsiz, aklınızda soru kalmasın.
İsteyen varsa bir mesaj yeter.
Dur hemen ekledim kuzumm Ama ben moova süt kullanmıyorum ki ya neyse onu ekledim napayım :26:
Pınar falan da var canımın içii, oraya sadece süt yaz, bir sürü çeşit marka çıkıcak zaten, light sütlerin ortalaması aynı, light süt ya da sadece süt olarak arat, bulursun, baktın olmadı elindeki sütün üzerindeki kalorisine bak, 100 ml için atıyorum 50kalori yazıyor, 1 su bardağı bardağı 200 ml, ne yaptı 100 kalori..
Ordaki süt markalarından 100 kalorilik bir tane bulur ya da ayarlarsın yarımla-çeyrekle, ben elimdeki markayı bulamadım mı denk kalori buluyorum ordan ya da ayarlıyorum.
Sağol kuzucummm düzelttimm
kızlar neden fotograf kopyalamıyorum neden yahu.? kk site yöntemimi değiştii
kediiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bi bana yardim edermisin......
benim belimde yaglanma var,etlerim pirtliyo dar elbise giyince,onu nasil eriticem ben???
kizlar sizin de fikriniz varsa yazarmisiniz lutfen...
Rosee bende bilemiyorum ne olcak ama benm göbek bildiğin şöyle
Yani aslına bakarsan bu kişide benimm
Eki Görüntüle 701510
Böyle iken fazla göbek yok gibi ama oturunca löp yani bir de yanlar var. Bir de iç bacak ve kollarKedi ve diğer arkadaşlar bana da önerin bişiler
merhaba canim,hos geldin aramiza. Insallah sana kedi yardimci olucakdir sarkmalarin icin,merak etme .
benim merak etdiyim nasil zayifladin o kadar kisa surede ??? sakincali olmasin? bi malumatlandirirmisin beni acaba?
bi de kac kiloydun once? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?