Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kııızzzzzllllaaaarr ben geldim ilgilenemiyorum topikle ama yaz geldi ya iş güç naparsınız kimlerde ne değişiklik var

Kızlaar, 3 gün yokum, kendinize güzel bakın, kalorilerinize veda edersiniz umarım.. (;
Görüşmek üzere..

Selametle gel annam

Dur hemen ekledim kuzumm Ama ben moova süt kullanmıyorum ki ya neyse onu ekledim napayım :26:

Ben 3 gündür öyle yapıyorum en iyisi beybim ne yediğini yemeden görüyorsun

Dur hemen ekledim kuzumm Ama ben moova süt kullanmıyorum ki ya neyse onu ekledim napayım :26:

Pınar falan da var canımın içii, oraya sadece süt yaz, bir sürü çeşit marka çıkıcak zaten, light sütlerin ortalaması aynı, light süt ya da sadece süt olarak arat, bulursun, baktın olmadı elindeki sütün üzerindeki kalorisine bak, 100 ml için atıyorum 50kalori yazıyor, 1 su bardağı bardağı 200 ml, ne yaptı 100 kalori..

Ordaki süt markalarından 100 kalorilik bir tane bulur ya da ayarlarsın yarımla-çeyrekle, ben elimdeki markayı bulamadım mı denk kalori buluyorum ordan ya da ayarlıyorum.

Sağol kuzucummm düzelttimm

2 saatlik sporum bitti.220 sguartım kaldı onuda akşama doğru yapacağım

kediiiiiiiiiiiiiiiiiiii​

bi bana yardim edermisin......

benim belimde yaglanma var,etlerim pirtliyo dar elbise giyince,onu nasil eriticem ben???

kizlar sizin de fikriniz varsa yazarmisiniz lutfen...

bel videolarına başlayın kızlar :122::122:
sporla şekil alana kadar da o elbiselerin altına korse gibi zıbınlar var, onlardan giyin.
hem korse gibi sıkıştırmıyo hem de toparlıyo her yeri.

hosbulduk canım valla dukan diyeti yaptım
115 kiloyla başladım ve 80 e indim yedili rakamları bir türlü göremeyince sıkıldım ve diyeti bıraktım
şimdide toparlamaya çalışıyorum vücudumu ama sanırım baya zor olacak
inşallah becerebilirim

hosbulduk canım valla dukan diyeti yaptım
115 kiloyla başladım ve 80 e indim yedili rakamları bir türlü göremeyince sıkıldım ve diyeti bıraktım
şimdide toparlamaya çalışıyorum vücudumu ama sanırım baya zor olacak
inşallah becerebilirim

Welcome to Russia

--

--

--

--

Bu kadın tam 41 yaşında, evet bu resimde de 41 yaşında, gençliği falan değil. İnanmayan aratsın denişe richards 41 yaşında diye (denişe değil denise , bu otomatik düzeltmenin zırt pırt c'lerimi ç, s'lerimi ş yapmasından bıktım gari haaa )

İki katım yaşında nerdeyse, ama benden ufak duruyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…