Popo Meraki

Tabi yukarı doğru, geriye çıkık, topu andıran, oldukça sert, selülitsiz vs. vs...
Onlara önemliyse banada önemli..
Şöle erkek poposı dediğin böle baktığında ellediğinde yavvvrum benim dedirtecek dimi ama..kaydirigubbakcemile3.

reklamlarımı izledik ne:teytey:kaydirigubbakcemile5

Ayrıca Ceniiifırrr ın poposuna bizim burda at k...çı deniliyor ama bu kadının ki kıymetli oldu nedense.... at k....çı haaa:roflol: ömürsün valla çatlıcam gülmekten:roflol::dance:

ama çok büyük görünüyor be .. hem o ne öyle don giymemiş mi?

hayır silikon falan degil
jennifer lopezin öz hakiki poposu kaydirigubbakcemile
nerden biliyon elledin mi? hani Hülya Avşar silikonlarını ilk yaptırdığında her önüne gelen silikonlu memeye elliyordu ya o misalnaniknanik

benim içinde önemli göz zevki denen bir şey var.. benim iş yerim İstanbul \ Aksarayda burda kadın tipli popoya sahip öyle çok erek var ki.. nevrim dönüyor görünce...
hele birde kırıtmıyorlar mı iftir oluyorum arkdaş...
Ayrıca niçün atları beğenmiyorsun ne kadar asil hayvanlardır ve popolarıda çok güzeldir... Cenifırınkinden güzel...

Son düzenleme:
yuh erkekler bilem bu kadar ğüzel anlatamaz ve övemez
bir erkek sitesinde popo hakkında bu kadar konusamazlar heralde ama kadın olarak ve her seye atlamamız sebebiyle bende katılayım durmak olmaz heralde benimkide öyle sivri bende nefret ediyorim hayatım boyunca gizlemek durumunda kaldım
aslında ğüzel olan bir seyi gizlememek lazım ama ğenclik yıllarımda fortcuları ğörmüstüm otobüslerde hep korkarım simdi gizlemek ihtiyacı duyarım hep
yeni nesil fortcu ne diyecek simdi otobüslerde kadını bir köseye sıkıstırıp ha bire sürtmeye calısan kazmalar allahtan basıma öyle bir sey ğelmedi ama hep ğüzel popolu kadın ğörünce o aklıma ğelir yasım cok büyük değil ama benim 80 yıllarda cok mesurdu bu olay

şimdi gidip estetik yaprısasım geldinaniknanik
ne bu erkeklerin işi gücü yok işte böyle sadece popoya bakıp ömür geçiriyolar
hepsinin zevki ayrı hepsine göre şekil verirsek şekilsiz bir şekil olacak hiç işim olmaz kaydirigubbakcemile2
ben bana verilene bayılıyorum evlenirken bakmıştır aynen benim beğendiğim gibi beğenmiştir mutlakayerimseniben

Ben senin yorumuna bayıldım canım bohça gibikaydirigubbakcemile3:roflol:

Bende popo meraklisiyim, kendi popom da güzeldir yani, ama baskalrinin popsuna da bakmaya merakliyimdir kadin erkek fark etmez:))

Lopezin de poposu silikon arkadaslar, gercek degil yani....

benim popomda güzeldir zayıf uzun boyluyum popomda güzel duruyo o yüzden galiba:)

millet popo yarışına girmiş bende yazıyım dedimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

jennifer lopez kendi poposu büyük olduğu yetmiyormuş gibi bir de silikon destekli külotlardan giyiyormuş.bence iğrenç bir vücut tipi var,kısa boylu,kısa bacaklı,kocaman bir popo.hiç estetik değil..

bence bu rasimde ki popo çok çirkin duruyor sanki alttan biri hava basıyor gibi:1rolleyes:
benim ki lopezin poposuna benziyor bende çok severim öle popoları şaplağı vuracaksınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…