- Konu Sahibi FirtinaninKizcesi
-
erkeklere gore guzel popo budur kaydirigubbakcemile
bi kere popo yuvarlak olacak, biri aya biri marsa bakmayacak, dik ve hafif yukarı doğru durucak. sıkı olması tercih sebebidir kaydirigubbakcemile3
bu kısaca benim popomun da tarifidir kaydirigubbakcemile3 ama neden severler bilemiycem
ama çok büyük görünüyor be .. hem o ne öyle don giymemiş mi?
nerden biliyon elledin mi? hani Hülya Avşar silikonlarını ilk yaptırdığında her önüne gelen silikonlu memeye elliyordu ya o misalnaniknanikhayır silikon falan degil
jennifer lopezin öz hakiki poposu kaydirigubbakcemile
benim içinde önemli göz zevki denen bir şey var.. benim iş yerim İstanbul \ Aksarayda burda kadın tipli popoya sahip öyle çok erek var ki.. nevrim dönüyor görünce...Popo kadın poposu gibi olan bi adam istemem ben mesela...
Yani sadece erkekler için değil, kadınlar için de en azından Elendra için de önemli popo...
Ayrıca Ceniiifırrr ın poposuna bizim burda at k...çı deniliyor ama bu kadının ki kıymetli oldu nedense....
Jenifer lopezin poposunda silikon var hatta bu yüzden yırtıklar bile oluşmuş bi yerde okumuştum çünkü zencilerde bile bu kadar kalkık yusyuvarlaak popo yok kaldıki jenifer zenci değil melez.Brezilyadaki kadınların popoları çok güzel oluyor ama orda bile kalça estetiği çok gelişmiş çoğu silikon taktırıyormuş
Erkeklerinde poposu önemli bence zenci erkeklerin falan kalçaları çok güzel oluyor :jeyyar:
bizim Türk erkeklerininkide bohça gibii :roflol:
kafamçokkarıştı o ne yaaa erkekler bununu begenıyormuş ustune saksı koysan duracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?