Popo Meraki

canım ilk başta çok üzüldüm bu konuda bi yardımım malesef elimden gelmez
hiçbir bilgim yok çünki özür dilerim
ama burdan msn ve telefon numarası gibi şeyler vermek yasak
özelden msj atacaktım ama özelimde kapalı
bence sen bi konu aç sonra birde özelini aç
sana ulaşmak isteyenler ordan ulaşsınlara.s.

hakikaten hiç düşündünüz mü bilmiyorum dikkat edin ülkemizde travesti sayısı bi hayli fazla yani sonradan kadın görünümüne bürünen ve hayatlarını erkeklerele ilişkiye girerek kazanan insanlardın sayısı bi hayli fazla ve onlarala ilişkiye giren erkekler de çok fazla yoksa bu kadar fazla olmazlardı travestiler(bu yoldan para kazananlar)..
Şöyle söyliyeyim erkeklerdeki popo ve anal seks merakı o kadar fazlaki travestiler oldukça iş yapabiliyorbu arada lütfen travestileri kötülemek falan değil amacım..
sevgiler

Latin ülkelerindeki Kadınların popoları harbiden şahane çok yuvarlak ve kıvrık hatlara sahipler.
Bel ince Bacak ince popo yuvarlak kalkık ....
Tam erkekler için görsel şölen...

:roflol:Allah iyiliğini versin senin inşallah...:1hug:a.s.

bnde hiç popo yok nerdeyse dümdüz bişiyim ben
ama şim bugün bayıldığını söyledi valla
eşimde ya bi gariplik var yada yalan söledi galiba

CNM SENİNLE AYNIYIM BENDE.FAKAT ZAYIFLIKTAN KAYNAKLANIYOR BENİMKİSİ..KİLOM NORMALE DÖNÜNCE GAYET FISTIK GİBİ OLUYOR DEVAMLI AYNA KARŞISINDA VÜCUDUMU İZLEMEK BÜYÜK ZEVK:jeyyar:
AYRICA HER ERKEK POPO SEVER AMA KADIN İÇİN BU EKSİKLİK DEĞİL KESİNLİKLE..
FARKLI BİR TARAFIN ONUN YERİNİ KAPATIYORDUR...ÖNEMLİ OLAN EŞLERİMİZE HİTAP EDEBİLMEK:lepi::lepi::enbuyukkk:

Kız Allah iyiliğini versin nerden de çıkarıp buldun bunukaydirigubbakcemile3
Erkekler için kuru olmasında popo, nasıl olursa olsun-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2
erkek oğurduğum iin kalçam yok ama boşuna dememişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye dimi:dance:

erkekler her popoya bakarlar kadın olsunda nasıl olursa olsun.tabii bazıları biraz seçicidir mesela çok şişman kadınlara bakmazlar yada aşırı zayıflara.ama cinsellikte güzelliğin 2.sırada önemli olduğunu söylüyor uzmanlar.

yaa kızlar ramazan gelelı baya zayıfladım..karnım şiş ama popo dümdüz bir şey oldu...sanki slikonluda üstüne yatmaya korkuyorum..ahhh ahhhhhh... jenıfer gibi popom olsa sıgortalatıırırdım..

Aklıma geldi bi arkadaşımın aynı jennifer lopezin poposu gibi poposu vardı rahat üstüne birşey koyardın allam hala öyle mi acaba :icecream:

Demek ki popolarda bizim göremedigimiz ama erkeklerin gördüğü bir cazibe var:)Hakkten hepsinin gözleri bayanların popolarında:)

benmde annemin popoları çok süper ya birazmı çekmez insan annesine..çok seksi..arkadaşlarımla bile aramızda konu geçtiğinde annemi örnek gösteriolar

kızlar bakın bir doktor lopez hakkında ne demiş..

"LOPEZ'İN ÇOK BÜYÜK BASENLERİ VAR, BANA GELSE AMELİYAT EDERİM"
Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Teoman Doğan, "Jennifer Lopez'in çok büyük basenleri var. Bana gelse ameliyat ederim" dedi

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Teoman Doğan, "Jennifer Lopez'in çok büyük basenleri var. Bana gelse ameliyat ederim" dedi.
Estetik operasyon tercihleri sırasında bayanlarda yaygın olarak rastlanan birini örnek gösterme durumuyla ilgili olarak; "'Hanımlar Jennifer Lopez kalçası' diye çok telaffuz ediyorlar. Niye öyle diyorlar bilmiyorum ama bence ameliyatlık bir kalça yapısı var. Bana gelse ameliyat ederim" diyen Teoman Doğan, erkeklerin de en çok Brad Pitt'i beğendiğini, örnek gösterdiğini söyledi.

Jennifer Lopez in kalçaları silikon değil arkadaşlar,kendi kalçası o şekilde...çünkü benim kalçalarımı onunkine benzetirdi arkadaşlar...

benim kalçam da dik ve kalkıktır...

o resimde biraz oynama var gibi geldi bana...

diğer çoğu resminde öyle değil çünkü...

Hatta kendi imkanlarıyla küçültmeye bile çalışıp yorucu egzersizler yapmış...

bu şekilde de oldukça farkedilir şekilde erimiş...

bakınız kalçasının yakından görünüşüne:

bu resimde eski hali...çok hoş çıkmış...

kalçalarından şikayetçi olan arkadaşlarım kalça dikleştirme hareketini yapabilirsiniz...

yüzükoyun uzanın yere ve bacaklarınızı dizlerinizden hiç bükmeden yukarı kaldırıp indirin...bu hareketi diğer bacağa da uygulayın...

yaklaşık 15er kez tekrar edin...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…