Popo Meraki

ya arkadaşlar benim de popo dik ve belde ince hatta nişanlımda çok beğenir. ama napim selülit var napsamda gitmio

hatun 40 yaşında, onda olmıcakda selülit ben de mi olcak. gerçi bende de var ya.
ya bence cenifırınki de çok iğrenç yaa, her erkeğin ölesini beğeneceğini sanmıyorum.

bencede lopezin kalçaları çok çirkin:dilcikar:kadın sırf popodan ibaret gibi sevmem ben eşime de sormuştum ona görede çirkin olduğunu söylemişti daha yuvarlak ve sıkı kalçalar güzel bence kocaman olanlar değilyerimseniben

ben de hiç beğenmedim o ilk fotodaki lopezin fotosunu....ne o öyle,sonradan çıkma gibikaydirigubbakcemile2

hatunda abartmıs yalnız..o ne bıcım popo ole..bence cok cırkın duruyo uzaktan baktığında guzel bı bayan gıbı dııl de seks objesı gıbı duruyo..erkekler yuzune dııl poposuna bakıyo..popoma bakacaklarına yuzumun guzellıgıne bakmalarını tercıh ederım bı seks objesı gıbı dııl de guzel bı bayan olmayı tercıh ederım cok buyuk balon gıbı ucacak yakında kızlar herseyın azı karar cogu zarar..orta hallı bı popo hem kadın hemde erkek ıcın ıyıdır

kızlar benım bı kız arkadasım var o da popoya cok bakardısırnaşık şey bırı bı erkek ıcın yakısıklı dese arkadan bakmam lazım derdı. çok dalga gecerdım onunla:roflol: bana da övgüler yagdırırdı bu konuda ama ben aynaya bakınca hıcbısey anlamıyomkafamçokkarıştı

erkeklere gore guzel popo budur kaydirigubbakcemile

bu ne yaaa
bole popom olacagina hiç olmasin yaaa
zaten cok buyuk degil cok kuru zayifta degil benim popom ole kibar birsey yaaa
bana buyukmus gibi gorunuyordu cevremde hem guzel popon var diyorlar :d
ark yorum yapmis anal seksi cagristiriyor diye sanmiyorum ben
evet sex'i cagristiriyor ama jenital sex'i arkadanda yapanlar var
yani illa anal diye çirkinlestirmeyelim olayi...

benimkide jenifer gibi olmasada yuvarlak ve kalkık tam ideal yani,eşimde en çok popomdan hoşlandığını söylüyor.ben bi bayan olmama rağmen güzel kalçaları görünce bakmadan edmiyorum doğrusu

benimkide jenifer gibi olmasada yuvarlak ve kalkık tam ideal yani,eşimde en çok popomdan hoşlandığını söylüyor.ben bi bayan olmama rağmen güzel kalçaları görünce bakmadan edmiyorum doğrusu

valla benim popomda kalitedir jeniferle tokusturucam iyi olan kazansin artiklaelaelaelaelae

fotodaki popoya hayransa erkek yuhh yanii :roflol:
benim popom güzeL yaa arkadaşLar öLe dio yani :hooray:
benim bi şikayetim yok popodan yana yaww heLeki baksınLar etsinLer diyede hiiiiiçç uğraşamamm :dilcikar:

Kadın poposu erkek bilinçaltında doğurganlığı simgeliyormuş.Onların popoya merakı bilinçaltlarının bir yönlendirmesiymiş.Jennifferin poposu bence de iğrenç yani...

jeniffer'ın poposu nedeniyle, vucudunun altı başkasına, üstü başkasına aitmiş gibi duruyo bence :)) çok kötü.. erkekler her zaman orantı arar ayrıca.

kızlar siz bakmayın resimde böle durduğuna jenneferin poposunu bide pantolon giydiinde görün siz berbat görünüyor bacaklarıda kalın ya filmlerde falan görmüşsünüzdüz illaki .benim hafif basenlerim var popomda yuvarlak valla dar pantolon giydiğimde millet gözlerini alamaz çaktırmadan da olsa bakar (yanlış anlamayın erkeklerden bahsetmiyorum bilakis kadınlar)valla demin arkadaş dedi ya (resmini çeker koyarım) ama işte aile faciası almasın!!...(benim kızımın da vücudu benim minyatürüm gibi bel ince kalça yuvarlak bacaklar ince çok can yakacak zilli)!!!...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

benimkide maalesefki seda sayan tarzi sinir oluyorum esim bayiliyo ama ben sevmiyorum ufak ama cok yuvarlak ve dik aslinda kot giyincede fena durmuyo hani

jeniffer'ın poposu nedeniyle, vucudunun altı başkasına, üstü başkasına aitmiş gibi duruyo bence :)) çok kötü.. erkekler her zaman orantı arar ayrıca.

tam bunu yazcaktm ki mesajını gördm cnm.
erkekler her zman orantı arar arkadşlar.jennifer de popo almış başını gdyo ama göğüs yok dencek gbi küçük kalmş.büyük göğüs,küçük popo da güzel durmaz.
orta bi kararda olması lazım bence......

sarıböceq doğru demiş..bence de sex i çağrıştırdığı için hoşlarına gidiyor..ben mi garibim acaba jeniffer lopez popoyu hiç beğenmem yaaa...kocaman bacak oluyor ona görede..şahsen öyle popom olsa indircem diye canım çıkar..çünkü leğen kemiklerim geniş,bide popo öyle olursa gülazer gibi olurum tekerlek misali....kemikleri yontamayacağıma göre popoyu indirmenin derdine düşerdim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…