Popo Meraki

kendi popomun resmini koyacaktım komplexe girmeyin diye vazgeçtim kızlar:lepi:neyse ben üstüne oturunca rahat ediyorum adam da beğeniyor.yeter işte gerisi lazım değil.ama bu adamlar ellerini dolduracak şeylere bayılıyor bence

kızlar jenefır ı eleştirioz ama kıskanıoz bence ben çok isterdim böle olmasını sadece ben değil adım gibi eminim hepiniz çok isterdiniz hepimiz çok kıskandık valla kimse hayır hiç de bile demesin gerçek yüzde yüz bu süper bi popo bence hiç de eleştirmeyelim kadını tabi doğal bir popoysa...

bnde hiç popo yok nerdeyse dümdüz bişiyim ben
ama şim bugün bayıldığını söyledi valla
eşimde ya bi gariplik var yada yalan söledi galiba

Övünmek gibi olcek ama güzeldir popom-tatlicadiarzu-
eşiminde en sevdiği popom sanırım durmadan toktlıyokaydirigubbakcemile3
eğer biraz dikkatini çekerse tuttuğu gibi.............kaydirigubbakcemile

bnde hiç popo yok nerdeyse dümdüz bişiyim ben
ama şim bugün bayıldığını söyledi valla
eşimde ya bi gariplik var yada yalan söledi galiba

Eşler birbirlerini her halleriyle sever canım.Hem her erkek dolgun popodan hoşlanmazki.

beliniz inceyse,poponuz da biraz yuvarlak ve selülitsizse,ele avuca geliyorsa güzel demektir şakkıdıkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Övünmek gibi olcek ama güzeldir popom-tatlicadiarzu-
eşiminde en sevdiği popom sanırım durmadan toktlıyokaydirigubbakcemile3
eğer biraz dikkatini çekerse tuttuğu gibi.............kaydirigubbakcemile

he yaa devamını merak ettim bendekaydirigubbakcemile2noolaki acep.sööle hadiiiii sööle söölehihoyyyt
(demetinkini alıntı yapmışımda yanlışlıkla o yüzden tekrar yazdımklava:

bende eskı popomu ozledım.. :a015:
bı dogurayım zayıflıcam yıneee oyle daha guzell... kötükedihüso
ama erkek olsam bu jenıferın kını hıc tercıh etmezdım kım ne derse desın bence cok ıtıcı ve doğallıktan uzaaakkk..

MERHABA BİŞİ SORABİLİRMİYİM BEN ZİSE KONU İLE LAKASI YOK AMA DOKTOR OLDUĞUNUZU GÖRÜNCE SORMA GEREKSİNİMİ DUYDUM.15 gün öncesi arakadaşımın yeğennine sspe teşhisi hastalığı konuldu şu anda ımunıvir adlı ilaç kullanıo ve her gün ölümü çarezisce beklio gözümüzün önünde erio acaba bize yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim. 0543 565 15 15.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…