- Konu Sahibi yansimasal
-
Dikloron duymuştum çok iyi diyorlar bizim sağlık ocağımız isim söyleyince igne yapmıyorlar hele elinde reçeten yoksa önce doktora görün eger o igne yazarsa yaparız diyorlar 5 günlük bir iğne için bile hergün reçeteni götürüyorsun yanında onu kontrol ediyorlar öyle yapıyorlar.
çok sağolun kızlar ilginiz için bengay diye bir ilaç sürdüm daha da yanmaya başladı dua edin sınavı geçirene kadar dayanabiliyim sinirlerim bozuldu ağlayıp duruyorum:2:
anam sen naptın bengay onu mahfeder
yıkasanda geçmiyoki onun o etkisi
ayy cnm yaa geçmiş olsun hemen gidip sabunlaman lazım bengaylı yeri yoksa pişikten tut yaraya kadar gider
Zorda olsa yürüyebiliyorsanız, şiş ve morluk yoksa önemli birşey yok gibi duruyor.
Fakat sınavdan sonra muhakkak gidip röntgen çektirmelisiniz. Kuyruk sokumu kemiği önemsenmeli özellikle bayanlarda.
Çok geçmiş olsun.
çok sağolun kızlar ilginiz için bengay diye bir ilaç sürdüm daha da yanmaya başladı dua edin sınavı geçirene kadar dayanabiliyim sinirlerim bozuldu ağlayıp duruyorum:2:
Ağlayıp durmayın. Olan olmuş. Madem sınav kaçırılmayacak kadar önemli, madem ayağa kalkabilecek kadar iyiyseniz, olabilecek en iyi durumu yaşıyorsunuzdur demektir. Çok daha kötü birşey olabilirdi Allah korusun.
Toparlanın ki, sınavınız iyi geçsin. Çalıştıysanız emeğiniz boşa gitmesin.. Sınav ne zaman ?
gerçekten mi ama kas gevşetici ve darbelerde kullanılıyormuş bu ilaç
haklısınız ama böyle önemli bir günde bunun başıma gelmiş olması canımı sıktı. Çalıştım tabiki umarım boşa gitmez sınavım 2 de
ilaç ismi öneren arkadaşları tebrik ediyorum
kızın o ilaca allerjisi varsa ve anafilaksi olsa sorumluluk alırsınız heralde.
acile gitsen direkt grafi çekerler muhtemelen.
ya da tedavi red imzalarsın çünkü kemikle ilgili bir sorun var mı görmek lazım.
yapacağın şey ağlanmak yerine sınava girip sonrasında acile gitmen.
ya sınav 2deyse bu konuyu ilk açtığında 9muş bin kere acile gider işini hallederdin
Geçmiş olsun da hala niye nettesiniz ?Saat 12 bucuk.
Düşmüşsünüz,ağrınız var, çok önemli sınavınız var.Tamam ilk hemen başlığı açmıssınız da çare burda değil ki artık.
Bana mantıksız geliyor şu anda bu topıcte cevap yetiştiriyor olmanız acılar içinde ve sınav telaşıyla üzgünüm.
Tekrar geçmiş olsun.Umarım ciddi bir şey değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?