- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi yansimasal
-
evet bende böyle bir durum yaşamadan önce tıpkı sizin gibi böyle konular açanları yadırgardım ama insan başına gelince anlıyormuş , doktora gidemeyeceğim için kendimi rahatlatcak bir çözüm bulmaya çalışıyorum ayrıca sürekli burda değilim ders çalışıyorum arada bakıyorum bir fayda sağlıyacak bişey yazılmış mı diye.. yani davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş misali bir cevap vermişsiniz hiç hoş değil.
acile gittim arkadaşlar kırık veya çatlak yokmuş ezilmiş sadece hap ve krem yazdı , medikal simit almamı söyledi ,ilaçları alıp kullandım ama açık medikal bulamadığımız için simidi alamadım oturmak tam işkence olmaya başladısınavımda çok şükür güzel geçti..
acile gittim arkadaşlar kırık veya çatlak yokmuş ezilmiş sadece hap ve krem yazdı , medikal simit almamı söyledi ,ilaçları alıp kullandım ama açık medikal bulamadığımız için simidi alamadım oturmak tam işkence olmaya başladısınavımda çok şükür güzel geçti..
iyi yapmışsın canım sınavında iyi geçmiş gözün aydın yinede ucuz kurtardın
birşeyin yokmuş şükür tekrar geçmiş olsun.
kızlar düşmemin üstünden iki gün geçti ağrım daha da arttı diyebilirim bacaklarım ağırlaştı sanki ne yapacağımı şaşırdım yatsam yatılmıyor yürüsem iki adımda kilitleniyorum
kızlar düşmemin üstünden iki gün geçti ağrım daha da arttı diyebilirim bacaklarım ağırlaştı sanki ne yapacağımı şaşırdım yatsam yatılmıyor yürüsem iki adımda kilitleniyorum
evet film çektiler bişey yok dedi ama şüphelenmeye başladım acaba doktor görmemiş olabilir mi çünkü iyileşmiyor daha da kötüleşiyor gibi geliyor
Dikloron uyutmuyor en şiddetli ağrıyı bile geçirebilen kuvvetli bir iğne..(baş,diş,kas,eklem v.s.)
sağlık ocakları ve acillerde ismini söyleyince yapılıyor.
yoksa şuram ağrıyor buram ağrıyor diyip iğne olmak istediğinizde herhangi başka bir iğneyi alalade yapıp gönderiyorlar
içeriğini araştırabilirsin nettesin nasıl olsa
benden sadece bir öneri
gittim canım ilaç verdi kullanıyorum ama bir gelişme yok sadece medikal simit biraz işe yaradı ama hepte onun üstünde oturunca yürümem daha zorlaşıyor
evet film çektiler bişey yok dedi ama şüphelenmeye başladım acaba doktor görmemiş olabilir mi çünkü iyileşmiyor daha da kötüleşiyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?