• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

popomun üstüne düştüm :(

yansimasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
494
4
118
Amasya
kızlar başlık biraz açık oldu kusuruma bakmayın ama tabir edecek başka bir kelime bulamadım.
biraz önce merdivenlerden inerken ayağım kaydı ve tam popomun üstüne düştüm şuan affedersiniz kuyruk sokumum çok ağrıyor ve saat 2 de sınavım olduğu için doktora gidemiyorum gerçi sınava nasıl gircem hiç bilemiyorum çünkü otururkende yürürkende ağrı var yürürken daha da artıyor. başına gelmiş olan varsa bilgilendirebilirmi hemen acile gitmem gerekir mi?

acıle gıt hemen agrı kesıcı ıgne fılan yaparlar en azından bıraz rahatlarsın gıt hemen vakıt kaybetme

canım sınavım çok önemli giremezsem okulum uzar o sebeple hemen gidemiyorum buz falan koysam iyi gelirmi yada daha mı kötü yapar , hep sınav dönemleri böyle şeyler başıma geliyor ya :50:

sınava daha tam 4 saat var yetısemezmısın
hastahane cokmu uzak

uzak değil ama şimdi film falan çekerler muhtemelen o saate yetişemem:18: ve şuan gidebileceğim kimse yok yalnız gitmeye güvenemiyorum

canım hemen doktora baktırmalısın benimde kuzenim o şekilde düştü kuyruk sokumundaki kemik çatlamıştı sanırım
bencede hemen doktora git şimdilik ağrı kesici yapsınlar sınvada yetişirsin ehliyet sınavınmı vardı

Fılm cektırme sende ...
Doktora durumu anlat sınava gırecegını sadece agrı kesıcı ıgne ıstedgını soyle ...
Gerekırse sınavdan sonra tekrar gıdersın hastaneye

ehliyet sınavı değil canım bütünleme sınavım vardı riske atamıyorum mezunun olamam yoksa 1 sene uzar okul :5: kuzenin yürüyebiliyor muydu peki ben zorda olsa yürüyorum kırık falan yoktur diye düşünüyorum ama bilemem tabi

Ya canım yetısırsın her sekılde bı ıgne vurdurmak ne kadar zamanını alacakkı ...
Ayrıca bısey olmamıstır dıye dusunuyorum bende cok dustum ama sımdı kuyruk sokumu kemıgım agrıyo fılmlerde de bırsey cıkmadı hıc

ehliyet sınavı değil canım bütünleme sınavım vardı riske atamıyorum mezunun olamam yoksa 1 sene uzar okul :5: kuzenin yürüyebiliyor muydu peki ben zorda olsa yürüyorum kırık falan yoktur diye düşünüyorum ama bilemem tabi

canım o an ben yanında değildim
ama sen burada yazarak gerçekten zamnını boşa harcıyorsun hemen koş hastaneye doktora anlat bir iğne yaparlar doktordan bir rapor falan al , sonrada okulda hocalarına raporu gisterir durumunu anlatırsın , olmazsa sınavı ayakta yaptırırlar lütfen vakit harcama 1 senen boşamı gitsin istiyorsun

haklısınız kızlar ama şuan gitcek kimsem yok tek başıma gitmeye korkuyorum :14: bugün haftasonu oldğu için rapor yazılır mı?

hemen en yakınındaki sağlık ocağı veya acile gidip Dikloron iğne yaptır..10 dk ya kalmaz hiç bişeyin kalmaz
geçmiş olsun

iğne yaptır diyorsunuz da bazı ağrı kesiciler uyuşukluk ve uyku hali yapar sınavını riske atmayı göze alabilirmisin ??

onun yerine kremle ovala masaj yap sınavdan sonra da hemen git doktora.

canım bencede ağrı kesici ve kas gevşetici al iğnbe vurdurmaya vaktin yoksa bile hap olarak al ben her zaman evde bulundururum onlarıı :)

Dikloron uyutmuyor en şiddetli ağrıyı bile geçirebilen kuvvetli bir iğne..(baş,diş,kas,eklem v.s.)
sağlık ocakları ve acillerde ismini söyleyince yapılıyor.
yoksa şuram ağrıyor buram ağrıyor diyip iğne olmak istediğinizde herhangi başka bir iğneyi alalade yapıp gönderiyorlar
içeriğini araştırabilirsin nettesin nasıl olsa
benden sadece bir öneri

Dikloron uyutmuyor en şiddetli ağrıyı bile geçirebilen kuvvetli bir iğne..(baş,diş,kas,eklem v.s.)
sağlık ocakları ve acillerde ismini söyleyince yapılıyor.
yoksa şuram ağrıyor buram ağrıyor diyip iğne olmak istediğinizde herhangi başka bir iğneyi alalade yapıp gönderiyorlar
içeriğini araştırabilirsin nettesin nasıl olsa
benden sadece bir öneri

Dikloron duymuştum çok iyi diyorlar bizim sağlık ocağımız isim söyleyince igne yapmıyorlar hele elinde reçeten yoksa önce doktora görün eger o igne yazarsa yaparız diyorlar 5 günlük bir iğne için bile hergün reçeteni götürüyorsun yanında onu kontrol ediyorlar öyle yapıyorlar.

kızlar başlık biraz açık oldu kusuruma bakmayın ama tabir edecek başka bir kelime bulamadım.
biraz önce merdivenlerden inerken ayağım kaydı ve tam popomun üstüne düştüm şuan affedersiniz kuyruk sokumum çok ağrıyor ve saat 2 de sınavım olduğu için doktora gidemiyorum gerçi sınava nasıl gircem hiç bilemiyorum çünkü otururkende yürürkende ağrı var yürürken daha da artıyor. başına gelmiş olan varsa bilgilendirebilirmi hemen acile gitmem gerekir mi?

Geçmiş olsun arkadaşım düştügün an buz tedavisi uygulasaydın ama doktora gitmeyi ihmal etme sen bişeyim yok dersin ama belli olmaz haftasonu rapor yazabiliyorlar diye biliyorum devlet has. acil bölümlerinde.

Back
X