Ahahahah bu sahneyi hatırlıyorum sjdkdkfkf bu diziyi hep izlerdim çok güzel komik bir diziBenim aklımın almadığı yerleri silme kısmı. Lan geçen bi deney yapıyım dedim bi sabah bi akşam sildim, hatta büyük odaları 3 kısma ayırdım suyu tazeledim, diğer odaların her birini ayrı suyla 2 şer defa sildim hala temiz su elde edemedimBu aralar yeni takıntım bu dsdhs
Ben de kova ve suyun gönlünü yapıp ayaklanıp evi silmelerini beklemiyorum ya kız, ben de viledayla siliyorumya ben kova ve su ile uğraşamam. Viledayla siler geçerim o kadar.
Çamaşır suyu döküp çizilmiycek yüzeyse Allah ne verdiyse telliyorum ben anamBen de yağlı yüzeyleri silsem de yağdan arınmamış gibi hissediyorum tekrar tekrar silerim. Yağlı bulaşıkları aynı şekilde birkaç kere yıkarım
Bildirim tuşuna basıp prn yi görünce bi heycanlanıyorum içeri bi giriyorum vileda klorak dshshs Dışardan gördüm estağfurullah tövbe içine girdim yeşil türbe oldu+ Sen nasıl konularda takılıyorsun öyle ya
- Temizlik konuşuyorduk ne oldu ki
Konuyu dışarıdan okuyan dayıların iç sesiBildirim tuşuna basıp prn yi görünce bi heycanlanıyorum içeri bi giriyorum vileda klorak dshshs Dışardan gördüm estağfurullah tövbe içine girdim yeşil türbe oldu
Dudağın için mi boynun için mi soruyorsun kuşumO değil de kızlar bir şey sorucam bu eximle daha önce fanfinifon yaptığımızda dudağımı sömürmüştü kenarı mor olmuştu. Krem falan sürerek kapatmaya çalışıyordum. Yeni yeni makyaj malzemeleri almaya başladım kendime. Normalde hiç makyaj yapmıyordum. Ne olur ne olmaz her ihtimale karşı, dudağım yine morarırsa nasıl gizleyebilirim ?Lyanna Mormont Addige
Dudak için soruyorum ya, boyun kısmını kapatmak kolay. Temiz diye biliyorum. "Senden sonra da kimseyle ilişki kurmadım sevgili olmadım, beni aynı bıraktığın gibiyim " dedi. Bilmiyorum belki sallıyor da olabilir. Başkasıyla birliktelik yaşamış olsa bile sorun değil. Korunucam sonuçta. Kendisi sürekli gece hayatı olan, kadınlarla takılan biri değil zaten.Dudağın için mi boynun için mi soruyorsun kuşumCilt makyajı yapmıyorum ama mor rengin karşıtı sarı, mavininki turuncu belki bu şekilde nötrleyebilirsin O hırta da söyle iz bırakmasın sende, bide aşı karnesine baktın mı kız
Böyle okuyunca bir an kuduz falan mı bu adam diye düşündüm skdkdkfkfkfhbide aşı karnesine baktın mı kız
Valla ben boyun morlugunu bile kapatabilen biri degilim. Hic makyaj da yapmam. Boynum kocaman morardiginda kirmizi ruju hafifce yayip sonra bb krem tarzi bir sey surdurmustu arkadasim eger yamulmuyorsam. En sonunda eeh yigidin mali meydandadir deyip boynuma fular takip gizleyebildigim kadar gizlemistim.O değil de kızlar bir şey sorucam bu eximle daha önce fanfinifon yaptığımızda dudağımı sömürmüştü kenarı mor olmuştu. Krem falan sürerek kapatmaya çalışıyordum. Yeni yeni makyaj malzemeleri almaya başladım kendime. Normalde hiç makyaj yapmıyordum. Ne olur ne olmaz her ihtimale karşı, dudağım yine morarırsa nasıl gizleyebilirim ?Lyanna Mormont Addige
Dudağını vakumlatma rica ediciiim hayvan gibi şiyyapmasınDudak için soruyorum ya, boyun kısmını kapatmak kolay. Temiz diye biliyorum. "Senden sonra da kimseyle ilişki kurmadım sevgili olmadım, beni aynı bıraktığın gibiyim " dedi. Bilmiyorum belki sallıyor da olabilir. Başkasıyla birliktelik yaşamış olsa bile sorun değil. Korunucam sonuçta. Kendisi sürekli gece hayatı olan, kadınlarla takılan biri değil zaten.
Adami da yatirip viledayla silme de ahshdDudağını vakumlatma rica ediciiim hayvan gibi şiyyapmasınİz konularında biraz hassasım kalıcısını sevmem. Korunsak da geçiyormuş, götü kollayıp alemlere akmadan önce bunu bi araştıralım, adamların lafına inanmam ben temiz belgesi istiycem tam teşekküllü bi hastaneden Evde vileda yapmaktan balataları sıyırdım iyice
Aslında adama unutulmaz bir gece yaşatırAdami da yatirip viledayla silme de ahshd
Önce bi duşa sokup kese atmayı düşünüyorumAdami da yatirip viledayla silme de ahshd
Dudaklarım da ince ya sjdjdjfjf neyse bakarım artık duruma göre. Ben o gün dudağımı otelin banyosunda aynada hafif mor görünce hem şaşırdım hem de hoşuma gitmişti. Ondan güzel bir eser gibi sjdkdkfkf manyak manyak fantezilerim var benim de. Etinden kemiğinden tamamen faydalancamValla ben boyun morlugunu bile kapatabilen biri degilim. Hic makyaj da yapmam. Boynum kocaman morardiginda kirmizi ruju hafifce yayip sonra bb krem tarzi bir sey surdurmustu arkadasim eger yamulmuyorsam. En sonunda eeh yigidin mali meydandadir deyip boynuma fular takip gizleyebildigim kadar gizlemistim.
Dudaklarina yavas yapissin ahshd cilek dudaklarina yapışıp kalicamm
Adami da yatirip viledayla silme de ahshd
Sen başak burcu falan mısın zerro , cidden viledayla adamı siler her şeyi beklerim dkdkdfkfkghÖnce bi duşa sokup kese atmayı düşünüyorumBen sürekli keselenip üstüne sert liflerle liflenip sonra kremlenip parfüm sıkıyorken tenimin değeceği ten de pamuk gibin olmalı
Yok değilim kuzu o da cinsellik ve yemekle ilgiliSen başak burcu falan mısın zerro , cidden viledayla adamı siler her şeyi beklerim dkdkdfkfkgh
Boğaaaa mısınnYok değilim kuzu o da cinsellik ve yemekle ilgiliBöyle boynuzlu bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?