- 20 Kasım 2018
- 14.988
- 56.621
- 598
- 35
Tellak fantezisi.Önce bi duşa sokup kese atmayı düşünüyorumBen sürekli keselenip üstüne sert liflerle liflenip sonra kremlenip parfüm sıkıyorken tenimin değeceği ten de pamuk gibin olmalı
O kurnadan bu kurnayaaa yaprak sarmaaa fırtttlaamışşşTellak fantezisi.
Istersen pestemal baglayip takunya da giydir tam olsun.
Fonda da romantik bir şarkı:
O kurnaadan bu kurnayaa çirkef sıçramıışş
Şu an gorustugum bey bana sarma yapacakmis. Tamam dedim ama bünyeye bir korku doldu. Ya ben sarmalari yerken "Ada ben ayrilmak istiyorum" derse?O kurnadan bu kurnayaaa yaprak sarmaaa fırtttlaamışşşValla yemekleri görünce temizliği falan unuttum amaaan karnım dolsun yeter dsdsha Bi gurultu duydum sanki
Yok ya niye ayrılmak istesin belki de masayı süsleyecek evlilik teklifi edecek ne biliyorsunŞu an gorustugum bey bana sarma yapacakmis. Tamam dedim ama bünyeye bir korku doldu. Ya ben sarmalari yerken "Ada ben ayrilmak istiyorum" derse?
Sarma fobisi oldu. Allah cezani versin Alper.
Yok değilim kuzu o da cinsellik ve yemekle ilgiliBöyle boynuzlu bişi
Bende boğaya akrebim aşkım tam istediğin gibiBoğa burçları ile iyi anlaşıyorum. Hem kadınları hem de erkekleri biraz evcimen yapıda ve yemeğe, sekse düşkün oluyorlar. Umarım akrep ya da boğa burcu olan merhametli bir eşim olur
Issız Adam travmasiYok ya niye ayrılmak istesin belki de masayı süsleyecek evlilik teklifi edecek ne biliyorsun
Tam degil. Eksik parçan var ahshdBende boğaya akrebim aşkım tam istediğin gibi
Kiz tanisali daha 3 hafta olmadi, ne evlilik teklifiYok ya niye ayrılmak istesin belki de masayı süsleyecek evlilik teklifi edecek ne biliyorsun
vay canına mükemmel bir ikili burçBende boğaya akrebim aşkım tam istediğin gibi
Alet edevat eksik ama ben yine yükseldimmTam degil. Eksik parçan var ahshd
Strapon ne güne duruyor ayolAlet edevat eksik ama ben yine yükseldimm
Yeniymiş baya ama güzel şeyler düşün. Senden neden ayrılmak istesinki? Hayatımda hiçbir erkek bana sarma sarmadı gideyim de yastığıma kafamı gömüp ağlayayımKiz tanisali daha 3 hafta olmadi, ne evlilik teklifi
Oğkkk zihnimde canlandırmak dahi istemiyomStrapon ne güne duruyor ayol(Nerden bildiğimi sormayın) dshsa
Yok kuşum ya filme atifta bulundum ayrılmak istiyorum muhabbetiyle. Ayrilacak adam sarma mi sarar. Artik direkt ghostluyorlar, ayrıldığını bile zor anliyorsunYeniymiş baya ama güzel şeyler düşün. Senden neden ayrılmak istesinki? Hayatımda hiçbir erkek bana sarma sarmadı gideyim de yastığıma kafamı gömüp ağlayayım
Hem güneş hem yükselen burçlarınızı bekliyorum ona göre izleyip gülecem dshsBurçlarınızı yazın hele bi sizi hayal etmek istiyorum dshdhs
Ayyy gerçekten tam olarak dediğin gibi sevgili olup olmadığımızı anlamak epey zorlaştı . Çıkma teklifi geri gelsinnn acilll. Şimdiki bazı prenses erkekler başta çok ilgi gösterip sonra bir anda ortadan kayboluyor.Yok kuşum ya filme atifta bulundum ayrılmak istiyorum muhabbetiyle. Ayrilacak adam sarma mi sarar. Artik direkt ghostluyorlar, ayrıldığını bile zor anliyorsun
Ben artik biriyle sevgili oldugumuzdan bile emin olamiyorum açıkça konuşmadiysakdevir cok degisti, acilen resmi çıkma teklifinin geri gelmesi lazım
Bende hiçbiri belli değil aşko. Evde firtlatmis annem beni. Ama 96 yılın Şaban ayında doğdun, yılbaşındaydık kar yağıyordu diyor banaHem güneş hem yükselen burçlarınızı bekliyorum ona göre izleyip gülecem dshs
Mesela biz yaklaşık uc haftadir gorusuyoruz. Her gun benden cok o yaziyor, her gun ariyor. Gununun nasil gectigini vs anlatiyor. Ben ona gore daha mesafeli duruyorum. Gorusme konusunu o ortaya atiyor, ben gun seciyorum falan.Ayyy gerçekten tam olarak dediğin gibi sevgili olup olmadığımızı anlamak epey zorlaştı . Çıkma teklifi geri gelsinnn acilll. Şimdiki bazı prenses erkekler başta çok ilgi gösterip sonra bir anda ortadan kayboluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?