- 20 Kasım 2018
- 14.996
- 56.631
- 598
- 35
Lya bunu begendi
Sonucta bu da bir sarma yani
Çok güzel sarıyor adam baya bir yetenekliSonucta bu da bir sarma yani
Benimki de işten gelir gelmez kendine yemek yapıyor. Yemek yapmaktan zevk alan biri. Dur bakim sorayım sarma yapmayı biliyor muydu unutmuşum o kısmıSonucta bu da bir sarma yani
Yaprak saramam ama Adıyaman bizden sorulurÇok güzel sarıyor adam baya bir yeteneklien sevdiğim yemek sarma ve sarma yapmayı bilen birini bulursam nikahı kıyıcamm hemen
Gercekten yaprak sarmasindan mi bahsediyorsun emin olamadim su an absbÇok güzel sarıyor adam baya bir yeteneklien sevdiğim yemek sarma ve sarma yapmayı bilen birini bulursam nikahı kıyıcamm hemen
Yaprak guzel sararim ama sadece yaprak sarabilirimYaprak saramam ama Adıyaman bizden sorulur
Sarma sevenler düşüyor ahshdhŞifalı sarma
Evet YAPRAK başka ne olabilir ki skdkddmkchGercekten yaprak sarmasindan mi bahsediyorsun emin olamadim su an absb
orası belli olmaz belki aşık olursun zamanlaToplanın gelin kızçeler, mevzu derin.bu bahsettiğim exim sabahları günaydın mesajı atıyor gün içinde de yazıyor ne yapıyorsun nasılsın diye. Bir saat önce de bana yakın zamanda ev aldığından ve araba almak için de para biriktirdiğinden bahsetti. Bana beni özledin mi , tekrar eskisi gibi sevgilim olur musun diye sordu. Ben duygularımdan eminim ona karşı. Dün kendisine amacımın sevgililik ya da ciddi ilişki olmadığını, evlilikten de korktuğumu söyledim. FB gibi takılmak istiyorum yani. Eski sevgilimi de öyle kullanıp atar gibi olucam sanki. Normalde bu tam tersi olmuyor muydu Lyanna Mormont Addige
orası belli olmaz belki aşık olursun zamanla
Hele de etli YAPRAK yemeğine bayılırım hmmmm deliciousEvet YAPRAK başka ne olabilir ki skdkddmkch
Dayılar tutmayın beni deyip üye olacak dur kızHele de etli YAPRAK yemeğine bayılırım hmmmm delicious
Hele de etli YAPRAK yemeğine bayılırım hmmmm delicious
adamı beğenmiyor musun neden olmayasın başkasıyla görsen kıskanmazsın yaniYok aşık olmam ya. Kendimi biliyorum eminim bu konuda. Sonuçta daha önce tanıdığım birisi
Yavrum benim, icinin temizligine saglikEvet YAPRAK başka ne olabilir ki skdkddmkch
Patlican ve kabak seviyorsun demek tatli qısBen sarmayı etli yemiyorum ama patlıcan,kabak ve kırmızı biber içinde et efsoo oluyor immmayyy görüşmeye gittiğim gün sarma sarıp götüresim var ama işte onu saklamak zor
Fuckbuddy olacagin adama ilk gunden sarma goturulmez. En azindan yaprak sarma goturulmez ahshdhBen sarmayı etli yemiyorum ama patlıcan,kabak ve kırmızı biber içinde et efsoo oluyor immmayyy görüşmeye gittiğim gün sarma sarıp götüresim var ama işte onu saklamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?