- 20 Kasım 2018
- 14.988
- 56.621
- 598
- 35
Hangisi diyormusum ahshdHiç çekilmeyen bir burçneyse geçmiş defterleri boşverelim. Şimdi konuştuğun kişi hangi burç peki?
Insallah kahkulleri ellemiyordurNiye kesiyorsun çok mu uzadı? Kahküller ne durumda sjdjdkdkf
Kaç tane varHangisi diyormusum ahshd
Balık.
Valla su ana kadar hic duygusalligini ve romantizmini gormedik. Hatta tanistigimiz gexeyi silmeye karar verdik ahshdKaç tane varbalık burcunu hayalperest, aşırı duygusal, romantik diye biliyorum. Sen de yay burcusun. Yaylar gezmeyi tozmayı sever, özgürlüğüne düşkündür, daha gerçekçidir hayata karşı. Ama kişilik karakter çok önemli. Sadece burçla birini tanımaya çalışmak, ön yargılı davranmak yanlış olur.
Fikfik böyle devam ederse ve tanıştığımız geceyi silmeye karar verdik dediğine göre sanırım pek memnun kalmadınValla su ana kadar hic duygusalligini ve romantizmini gormedik. Hatta tanistigimiz gexeyi silmeye karar verdik ahshd
Bakalim nereye gidecek olay ama fikfik boyle devam ederse iliskiye baslamayi pek dusunmeyecegim gibi.
Haha yok tanistigimiz geceyi silmemizin nedeni şu:Fikfik böyle devam ederse ve tanıştığımız geceyi silmeye karar verdik dediğine göre sanırım pek memnun kalmadınhayırlısı
Niye kesiyorsun çok mu uzadı? Kahküller ne durumda sjdjdkdkf
Insallah kahkulleri ellemiyordur
Tinder bekleyecek deseneYanlardaki uzun perçemleri düzelttim geldimKahküllerim uzadı gibi gibi ama yılların emektarı gözbebeğim düzleştircimin bozulacağı tuttu mecbur bigudiye sarıyorum şekil vermek için, o da alnımın ortasına kadar kaldırıyor kahküllerimi elimlen yarım saat bastırıyorum sönsün diye pofff
Bugün bi giriyim dedim hep kabzımallar doluşmuşTinder bekleyecek desene
Bazı mallar ahhsdBugün bi giriyim dedim hep kabzımallar doluşmuşBurda felicitiye de atıfta bulundum dsfshs
Cinsellikte bencillik olmamalı. Kendi zevkini daha çok düşünen bir erkekle ben de istemezdim açıkçası. (Ki maşallah 5-6 orgazmı bulan kadınım diyorsun, öncelik sırası kadını tatmin etmek olan bir erkekle olsan fazlasıyla zevk alırsın) beğenmedim herifin bu tavrını. İçine sinmiyorsa şutla gitsin.Haha yok tanistigimiz geceyi silmemizin nedeni şu:
Barda tanistik. Ben onu arkadasimin kuzenine benzettim (gercekten). O sekilde tanistik. O cok sarhostu. Cok israr etti ona eslik etmem icin. Ben de defalarca reddedip en sonunda ısrarın cevabimi değiştirmeyecek, ben sana engel olmayayim deyip tersledim.
Ertesi gun ayılınca dogru duzgun konusmaya basladi. Oyle olunca iletisimimiz duzeldi falan derken gorusmeye basladik.
Tanistigimiz geceyi konusurken sen bana yurudun tanidik geldin diye dedi. Ben de yok artık, sen cok ısrarcıydın dedim. Tamam ikimiz de silelim o geceyi dedik ahshdh yoksa tanışmamızda sorun yok.
Fikfik kismi da şöyle, yani kotu diyemem ama kendine dönük. Beni pek düşünmüyor. Ben gecede 5-6 orgazmi bulan kadinim, ikide sifir cektim en sonuncuda ahshd sinirim bozuluyor. Eger yonlendirmeye açıksa ve cabalayacaksa devam ederim. Ama boyle gidecekse hic gerek yok.
Seks dışındaki hali tavrini beğeniyorum. Ahshs bdvde iyiyken iyiyiz diyenler gibi oldumCinsellikte bencillik olmamalı. Kendi zevkini daha çok düşünen bir erkekle ben de istemezdim açıkçası. (Ki maşallah 5-6 orgazmı bulan kadınım diyorsun, öncelik sırası kadını tatmin etmek olan bir erkekle olsan fazlasıyla zevk alırsın) beğenmedim herifin bu tavrını. İçine sinmiyorsa şutla gitsin.
Hiiiiiiç havadan, sudan, ateşten, topraktan konuşuyoruz işte sjdjdkdkfgOlum siz burda ne konuşuyorsunuz len
YakalandikOlum siz burda ne konuşuyorsunuz len
Ulannnn yaaHiiiiiiç havadan, sudan, ateşten, topraktan konuşuyoruz işte sjdjdkdkfg
Kultur sanat, siyaset, spor, gastronomi astroloji falanHiiiiiiç havadan, sudan, ateşten, topraktan konuşuyoruz işte sjdjdkdkfg
Hazır konu sahibide yok burdan yardıralım dedinizYakalandik
Tahtayı unuttunHiiiiiiç havadan, sudan, ateşten, topraktan konuşuyoruz işte sjdjdkdkfg
Temizlik tüyoları da alıyoruz dshdhsKultur sanat, siyaset, spor, gastronomi astroloji falan
O zaman mutlaka açık açık konuş bu durumu. Belki de senin için çabalar ve daha iyi olursunuz. Duruma göre bakarsın artık.Seks dışındaki hali tavrini beğeniyorum. Ahshs bdvde iyiyken iyiyiz diyenler gibi oldum
Onun hatrina iste düzeltme şansı vermek istiyorum cunku uyumsuz degiliz, yani heyecanlandirmiyor degil. İşi sonuna kadar goturse sorun kalmayacak.
Bir dahakine artık ya yonlendiririm ya acik acik soylerim bakalim. Cogzel fikfikler yasadigim icin bu kesmiyor beni denmez tabii de işte, bulacağım bir yolunu
Yoksa iliskiye dönmez bu is.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?