Saçları duruyo mu?Fotoğrafını falan da attı son haliyle. Hâlâ çok yakışıklı ve gencecik yiğidim. Performansından şüphe etmiyorum34 yaşında daha
E tabiki saçlarında bir tane beyaz bile yok ve saçları gür. O sırada 25 yaşından beri saçlarına beyaz düşen benSaçları duruyo mu?
NEYIN FOTOĞRAFINIFotoğrafını falan da attı son haliyle.
Her ikisinin dermişimNEYIN FOTOĞRAFINI
Aboo yere bakan yurek yakannnHer ikisinin dermişimboydan foto atar mısın şşşt lolita dedim ona sndkddkfk
Yook yok şeyinin fotosunu istemedim tabiki tövbe estAboo yere bakan yurek yakannn
Zerrin bunu begenmedi ahshdhYook yok şeyinin fotosunu istemedim tabiki tövbe estfotoğrafa ne gerek var zaten görmüşüm
NEYIN FOTOĞRAFINI
Lya kız harbiden daha ponçik bukız ben bu Lolita erkeklere deniliyor diye biliyorum ama nette genç kız yazıyor çözemedim
Tinky Winkyyy
Lya kız harbiden daha ponçik buBize soraydın ya dshdha
Burclardan hic anlamam ama niyeyse başak diyesim geldi. Veya terazi.Şimdi tahmin edin bakalım bu adamın burcu ne olabilirsorumluluk sahibi, temiz titiz, yemek yapmayı seven birisi. Öfkeli halini ben hiç görmedim ama erkek arkadaşlarının yanında çabuk sinirlenip sönen biri. Oldukça bonkör, merhametli, libidosu yüksek vs.
Temiz titiz diyince aklına Başak geldi normaldir. Ama başka burçlarda da var bu özellik. Uzak durduğum burçlardan biridir normaldeBurclardan hic anlamam ama niyeyse başak diyesim geldi. Veya terazi.
Kaldi 10 tane ahshTemiz titiz diyince aklına Başak geldi normaldir. Ama başka burçlarda da var bu özellik. Uzak durduğum burçlardan biridir normalde
Ahahah evet bildin Cemil dkdkdkfkfh ben oğlakKaldi 10 tane ahsh
Yay degil ondan eminim.
Boga degil gibi.
Aslan sanmiyorum.
Cemil olabilir mi, Cemil?
Koç muAhahah evet bildin Cemil dkdkdkfkfh ben oğlako da Koç burcu diyeceklerim bu kadar
Koçlarla ilgili pek iyi anım yoktur ama bu kişi hiç diğer Koçlara benzemiyor. Mesela eski eş de Koçtu sinirli agresif biriydi. Ama bu adamın yüzüne baksan çok sakin, relax. Tabi insan yine de aynı eve girmeden bilemiyor.. sen niye üzüldün bu burçla ilgili kötü anın mı var?Koç mu
Iki eski sevgilim de koçtu :/Koçlarla ilgili pek iyi anım yoktur ama bu kişi hiç diğer Koçlara benzemiyor. Mesela eski eş de Koçtu sinirli agresif biriydi. Ama bu adamın yüzüne baksan çok sakin, relax. Tabi insan yine de aynı eve girmeden bilemiyor.. sen niye üzüldün bu burçla ilgili kötü anın mı var?
Hiç çekilmeyen bir burçIki eski sevgilim de koçtu :/
Siz burayı doldurun ben bi 5 dk saçlarımı kesip gelecem gelince okurum 🕵Hiç çekilmeyen bir burçneyse geçmiş defterleri boşverelim. Şimdi konuştuğun kişi hangi burç peki?
Niye kesiyorsun çok mu uzadı? Kahküller ne durumda sjdjdkdkfSiz burayı doldurun ben bi 5 dk saçlarımı kesip gelecem gelince okurum 🕵
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?