- 19 Mayıs 2025
- 478
- 2.466
- 28
- 27
sebzeleri meyveleri rahat bırak artık kadınÇengelköy salatalığı gibi mi
Bir ara bu siteden biri bana oral b diş fırçası önermişti titreşimli olduğu içinÇengelköy salatalığı gibi mi
Karıştırıyosunuz sanırım bağyan daha sonra titreşimli diye Sony Ericssona geçti ya
Karanlik cokunce addigenin libidosu yukselip bizi de yanina cekiyorkız konu sahibi bile bırakmış konuyu sizdeki bu bağlılık
Mantiksiz degil de dogru tarafini kullanmak lazımBir ara bu siteden biri bana oral b diş fırçası önermişti titreşimli olduğu için
Yazııııkkk telefon küçük emraha dönmüş acıların çocuğu olmuşO sırada telefondan çıkan ses
tamam bizde de kıpraşmalar oliyi ama neys... Gideyimde şaplıyım kendimiKaranlik cokunce addigenin libidosu yukselip bizi de yanina cekiyor
Gece kapıyı kilitliyorum neyseki. Düşüncesi bile korkunçYazııııkkk telefon küçük emraha dönmüş acıların çocuğu olmuşmy hope yüzünden Bi de ailesi birden odasına giriyomuş kızım kim arıyor bu saatte diye dhsgsfsh
Şaplıyımı şaapıyım okumam peki? Ahshdtamam bizde de kıpraşmalar oliyi ama neys... Gideyimde şaplıyım kendimi
Ahaha kizim telefon caliyor ama derinden geliyor ses, bulamiyoruz? AhshsYazııııkkk telefon küçük emraha dönmüş acıların çocuğu olmuşmy hope yüzünden Bi de ailesi birden odasına giriyomuş kızım kim arıyor bu saatte diye dhsgsfsh
Allahım acill koca litfennnŞaplıyımı şaapıyım okumam peki? Ahshd
Ahahaah yalnız değilsin, ben de öyle okudumŞaplıyımı şaapıyım okumam peki? Ahshd
Dervisin fikri neyse zikri de odur ahshdAhahaah yalnız değilsin, ben de öyle okudum
Gündüz gözlüğümü takıp Clark Kent modunda takılıyorum, hava kararınca alttan püfür püfür estiren pelerinimi giyip uçuşa geçiyorum ama donsuz giycen bak burası önemliKaranlik cokunce addigenin libidosu yukselip bizi de yanina cekiyor
Sen gitme yawrum ben şaaplarım senitamam bizde de kıpraşmalar oliyi ama neys... Gideyimde şaplıyım kendimi
Ay insallah hatirladigin gibidir ahshd benim ilk sevistigim adamla seneler sonra tekrar sevişmem gibi olmasın daŞunun şurasında 3-4 gün kalmış. Zor duruyorum deli danalar gibiyim gelmeyin üstüme
Fotoğrafını falan da attı son haliyle. Hâlâ çok yakışıklı ve gencecik yiğidim. Performansından şüphe etmiyorumAy insallah hatirladigin gibidir ahshd benim ilk sevistigim adamla seneler sonra tekrar sevişmem gibi olmasın da
Bana böyle şeyler söyleme kızım kaç kere anlattım yükseliyorum diyorumvıyy edebsiz karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?