ay hadi bakalım hayırlısı. inşallah çift çizgiyi de görürüz artık:Saruboceq:
sen de kendine iyi bak cnaımm...inşallah büyür sağlıkla teyzesiii....:1hugpuyorumnanaktan
kzılar ovulasyon testim belirginleşti yumurtluyorum kaydirigubbakcemile3
ay hamıle gibi sevidnirk oldum valla yumurtladığını görmesi hoş bişey kaydirigubbakcemile3
11 . günüm bugün bal tarçın için tşk ederim sanırım faydası oldu
hele yakının oda ii geldi bence opuyorumnanaktan
ne oldu cicim
çok üzgünüm handan
bu ay hep akıntım oldu az önce baktım baya yoğunlaşmış 2-3gün öncesine kadr umursamadım geçmi yumurtladım acaba die ama yok adetime 2gün var öyle bişi olmamaz iltihap başladı tekrar ben bitirene kadar neler çektim:sinifsinif:
ne fitiller kullandım ama bu ay tekrar başladı işteeeeeeemafoldumben
aferin kıs halletalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3kızlar adetim bittikten sonra hemen maydonoz süt buharını yapıcam kökten halledicem bunu bu seferalsanaalsanasmile
çok üzgünüm handan
bu ay hep akıntım oldu az önce baktım baya yoğunlaşmış 2-3gün öncesine kadr umursamadım geçmi yumurtladım acaba die ama yok adetime 2gün var öyle bişi olmamaz iltihap başladı tekrar ben bitirene kadar neler çektim:sinifsinif:
ne fitiller kullandım ama bu ay tekrar başladı işteeeeeeemafoldumben
kızlar adetim bittikten sonra hemen maydonoz süt buharını yapıcam kökten halledicem bunu bu seferalsanaalsanasmile
canım yaa doktora gitmeden hemen paniğe kapılmasana,ne malum hamileykende akıntı oluyormuş..
diyelimki iltihap oldu o zaman hemen soğan suyuna başlarsın,hiç denedinmi?
bence denemeye değer.çok etkiliymiş..
ama rahatsız edici bir akıntın varsa doktora git bence..
sende soğan kürümü uygulasan acaba canım ya etkili olablir iltihaba
kubi uğradımı bugün. bilginiz varmı ondan. adeti sökülmüşmü kızlarr
slm kızlar
slm kızlar
maydonoz süt buharı yaparsam adetin bitiminden hemen sonra 5gün yapılıyomuş canım bi topikte okumuştum
soğanada 7.gün başlanıyo zaten
onuda yapabilirim yania.s
sen ne yaptın canım sende 6gün geciktin hala yokmu bi belirti
canım ilgilendiğiniçin teşekkür ederim. bugün 7. günüm . hala tık yok. kasık ağrılarım var. 5 gün sonra tekrar idrar testi yapıcam. kimisinde en az 10 gün gecikince çıkıyomuş.. sonra yine negatif çıkarsa ya doktora gdiicem yada adet söktürücü içip adetimi getriticem. doktor sitesinden doktora sordum: KORUNMAYI BIRAKTIĞIN İLK ZAMANLAR ADET DÜZENSİZLİĞİ OLUR DEDİ..benimde hep düzenliydi adetim. bu 2 aydır korunmayı bıraktık.gecikmeler başladı.. canım seninde ilk korunmasız zamanlarında adet düzensizliğin olmuşmuydu???
selam canım hoşgeldin
ne yaptın senin gününde geçti değilmi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?