hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
evet değilmi ne komik bende pozitifi görünce sevindirik oluyorum,ama buda güzel birşey en azından yumurtluyoruz çok şükür..
iş şimdi nazlı yarini kovalamaya kaldı kaydirigubbakcemile
bencede btç süper bir karışım,inşalla vesile olacak bizlere
slm kızlar
kızlar maydonoz süt buharında tereddütlerim var buhara oturuyosunya yumurtalarıma zarar verirmi acaba yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kubi uğradımı bugün. bilginiz varmı ondan. adeti sökülmüşmü kızlarr
hoşbuldık canım evet günüm geçeli 2 gün aoluyo ama olucam büyük ihtimalle göğüslerim açıyo ve arada karnım ağrıyo. zaten pek umudum yok bu ay
kan testi neden yaptırmıyosun canım ben 4aylık evliyim ve hiç korunmadım
ama duymuştum 3-4ay sonra düzene girdiğini ve 3-4ay hamilelik olmamasıda normalmişa.s
bi test yapsaydın ya canım belki hamişsindir
canım geçen ay çok belirtim vardı. hemen idrar+kan testi yaptırdım. sonuç negatifti. hevesim kaçtı. her ay her gecikmede kan aldırmak istemiyorum..
şarkışla neresi ki? kayseri değilmi?kızlar ya akşama kaynanamlarla eşimin şarkışladaki ablasıgil geliyorlarmış bu saattemi haber verilir ya 6da eve gidiyorum 7,30 da top atıyor ben ne yemek yapacam şimdi ne kadar lüzumsuz insanlar ya offf kötükedihüsoklava: klava:
kızlar ya akşama kaynanamlarla eşimin şarkışladaki ablasıgil geliyorlarmış bu saattemi haber verilir ya 6da eve gidiyorum 7,30 da top atıyor ben ne yemek yapacam şimdi ne kadar lüzumsuz insanlar ya offf kötükedihüsoklava: klava:
çok saçma. evin temiz olur olmaz, başkasına söz vermiş olabilirsin, malzemen olur olmaz, çok büyük bi sorumsuzluk emrivaki ve bencillik bence:umursamaz:kızlar ya akşama kaynanamlarla eşimin şarkışladaki ablasıgil geliyorlarmış bu saattemi haber verilir ya 6da eve gidiyorum 7,30 da top atıyor ben ne yemek yapacam şimdi ne kadar lüzumsuz insanlar ya offf kötükedihüsoklava: klava:
şarkışla neresi ki? kayseri değilmi?
canım geçen ay çok belirtim vardı. hemen idrar+kan testi yaptırdım. sonuç negatifti. hevesim kaçtı. her ay her gecikmede kan aldırmak istemiyorum..
kızlar ya akşama kaynanamlarla eşimin şarkışladaki ablasıgil geliyorlarmış bu saattemi haber verilir ya 6da eve gidiyorum 7,30 da top atıyor ben ne yemek yapacam şimdi ne kadar lüzumsuz insanlar ya offf kötükedihüsoklava: klava:
kızlar ben çıkıyrum bi gelişme olursa yazarım görüşürüz
makça msj attım sana. bikarmısın...:)
çok düşüncesiz davranmışlar. hem çalışıyorsun hemde hamilesin.. son saatlerde haber ediyorlar..boşver dert etme. erken haberim olsaydı yapardım bişiler dersin:)
çok saçma. evin temiz olur olmaz, başkasına söz vermiş olabilirsin, malzemen olur olmaz, çok büyük bi sorumsuzluk emrivaki ve bencillik bence:umursamaz:lmaz:
benim eşiminde akarabaları varmış şarkışlada ama eşim kayserili olunca ben direk orası da kayseride bi yerdir diye hayal etmiştimkaydirigubbakcemile3sivasın ilçesi 1 saat uzaklıktaki canım
ayy canım yaa bende hiç hoşlanmam böyle emrivaki işlerden.
Neyse sıkıntı yapma olan olmuş,bence hiç abartmada sen hamilesin ve herkes çalıştığını biliyor kimse kusura bakmasın.
hazır çorba al paket onu yaparsın
kahvaltılık çıkarırsın biraz
bi salata
bi pilav
bide hazır tavuk köfte al yap işte daha ne olsun
yada hiç uğraşma çorba mantı turşu menüsü yap mesela
sıkma üzme kendini bunun için boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?