Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inş ama sanmıyorum pozitif olcağını

klava: yap sen ne cıkarsa hem sen hem ben hemde kızlar meraklanmaktan kurtuluruz yaaa ınankı kendımden cok senı merak edıyomm yap sımdı nolur kızzzsenağlama

klava: yap sen ne cıkarsa hem sen hem ben hemde kızlar meraklanmaktan kurtuluruz yaaa ınankı kendımden cok senı merak edıyomm yap sımdı nolur kızzzsenağlama

Bence de yaaapp..varsa da yoksada öğrenmiş oluruz... bak ne kadar masum bakıyorum :1rolleyes:

kızlar ben çıkıyom işlerim var belki kendimede kıyafet alırım...şu sıcağa kendimi feda etmişim alıyım bariibayanssulusmile evet sende yap şu testi de çatlatmaa bizi bende seni çatlatacam yapsamda en son sana dicemmlmaz:

kızlarr negatif sonuç çıktı

ya idarrımda siyah kahve bişeyler vardı sanırım adetim sökcek kızlar ya negatif çıktı

düşük yapınca canımın acıması lazım değilmi?

Görüşürüz canımm opuyorumnanaktan

kızlarr negatif sonuç çıktı

ya idarrımda siyah kahve bişeyler vardı sanırım adetim sökcek kızlar ya negatif çıktı

düşük yapınca canımın acıması lazım değilmi?

Canım adetin geliyor galiba..Test negatif olabilir ama biz pozitifiz değil miii :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…