Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben oturdum ne yemek yapsam dıye duusnuyorum valla hergun hergun dusunmek cok zor bulamıyorum ne yapsam-tatlicadiarzu-

calısan bayanlar eve gelıp nasıl hemen yemek yapıyolar yetıstrıyolar ben anlamıyorumşakkıdı

calısan bayanlar eve gelıp nasıl hemen yemek yapıyolar yetıstrıyolar ben anlamıyorumşakkıdı

anlatıyım canımm bır calısan olarak 5 de cıkıyorum 6 da evımde oluyorum ortalıgı topluyorumm..sonra mutfaga gecıyorum pratık seyler yapıcaksam yaparımm yoksa aksamdan yemegımı yapıyorum ertesı gun eve gelıncede hazır oluyo ısıtıp yıyoruzz cok zor ama alıstımm bennnohaoldumsmile

bende 6 da çıkıyorum 7 buçukta evde oluyorum,o saatten sonrada işkence gibi oluyor yemek yapmak.zaten genelde yapamıyorum.Zaten haftada 3 gün falan balık yiyoruz çok kolayıma geliyor.Onun dışında da bende 1 gün önceden yapıyorum mesela bugün gidince zeytinyağlı fasulye yapıcam,birde bezelye almıştım onu ayıklar yaparım.Yanınada pilav.2 gün idare eder bizi.

benımde de aynı haftada 3 gun yapıyom canımm 3 gun esımın futbol macı oluyo yemek yemıyor oynıyamadıgı ıcın bende kendıme ayrıyeten yemek yapmıyorum dıger gunlerde bır gun onceden yaparım hazır olur

Kızlar ben sıcaktan mayıştım kaydirigubbakcemile3 ben içeri kaçıyorum..yarında yola gidicem..fırsat buldukça girerim..görüşürüz..kendinize iyi bakınn opuyorumnanaktan

kızlar bende kacıyorum bıraz sonra benım sacma dızım baslıycak sacma ama napıyım vakıt gecıyo bısekıldekaydirigubbakcemile3 sonrada yemek falan derken cıkmam lazım yanı yarın gorusuruz kendınıze ıyı bakın yarın ınsallah guzel haberler alırız:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…