benimde birazdan gelir anlarsınız zaten kaydirigubbakcemile3
ara ara giriyorum çıkıyorum kız ua27 senin korkundan önce buraya yazıyorum heee kaydirigubbakcemile3 sabahtan beri diğer siteye anca uğradım
he ben anlıyom zaten kaydirigubbakcemile3
ah canımm benımm nıye korkuyon kızzz korma bendenn ben senı merak ettıgımden canımopuyorumnanaktan ama ılk oncelık buraya amalmaz:
benimde birazdan gelir anlarsınız zaten kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 amaaann inşallah bugün fazla uğraştırmaz seni yaaa
ayy ya haftasonu regl olcam ne güzel çalışırdım koçişleee kaydirigubbakcemile3 offff hafta içi artık kaydirigubbakcemile3
Durum raporu
16.haziran çarş
regl 10.gün
ovulayon testi gün 2
sonuç negatif
çalışma yok(pozitif çıkana kadar karı koca kudurup bekliyoruz,inat ettim çalışmicam)
sorma ay sonuna iş var yoruluyorum inş tatıl temmuzda :CüvCüv:
Durum raporu
16.haziran çarş
regl 10.gün
ovulayon testi gün 2
sonuç negatif
çalışma yok(pozitif çıkana kadar karı koca kudurup bekliyoruz,inat ettim çalışmicam)
neden kız çok beklemek de ii değilmiş spremlereee çalışşş senn :dance:
pozitifi gördüğün gün sizin evde deprem olacak galiba canım komşulara haber edinde korkmasınlar:roflol::roflol:
pozitifi gördüğün gün sizin evde deprem olacak galiba canım komşulara haber edinde korkmasınlar:roflol::roflol:
kızlar ben çıkıyom daha sonra görüşürüz canım çook sıkın oturup ağlamak istiyom..migrenim tutana kada:gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim kocanın gelmesi uzamışş..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?