Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benimde birazdan gelir anlarsınız zaten kaydirigubbakcemile3

he ben anlıyom zaten kaydirigubbakcemile3

ara ara giriyorum çıkıyorum kız ua27 senin korkundan önce buraya yazıyorum heee kaydirigubbakcemile3 sabahtan beri diğer siteye anca uğradım

ah canımm benımm nıye korkuyon kızzz korma bendenn ben senı merak ettıgımden canımopuyorumnanaktan ama ılk oncelık buraya amalmaz:

he ben anlıyom zaten kaydirigubbakcemile3

ah canımm benımm nıye korkuyon kızzz korma bendenn ben senı merak ettıgımden canımopuyorumnanaktan ama ılk oncelık buraya amalmaz:

ayy ya haftasonu regl olcam ne güzel çalışırdım koçişleee kaydirigubbakcemile3 offff hafta içi artık kaydirigubbakcemile3

ayy ya haftasonu regl olcam ne güzel çalışırdım koçişleee kaydirigubbakcemile3 offff hafta içi artık kaydirigubbakcemile3

olsun bıtınce yakasına yapıss gel bakıyım işimiz var dee:kedi:kaydirigubbakcemile3

Durum raporu
16.haziran çarş
regl 10.gün
ovulayon testi gün 2
sonuç negatif
çalışma yok(pozitif çıkana kadar karı koca kudurup bekliyoruz,inat ettim çalışmicam)

Durum raporu
16.haziran çarş
regl 10.gün
ovulayon testi gün 2
sonuç negatif
çalışma yok(pozitif çıkana kadar karı koca kudurup bekliyoruz,inat ettim çalışmicam)

neden kız çok beklemek de ii değilmiş spremlereee çalışşş senn :dance:

10 gün regl mi ayyyyyyyy canım ben 5 gün oluyorumda bıkıyorum allah yardımcın olsun

Durum raporu
16.haziran çarş
regl 10.gün
ovulayon testi gün 2
sonuç negatif

pozitifi gördüğün gün sizin evde deprem olacak galiba canım komşulara haber edinde korkmasınlar:roflol::roflol:

geldi patron :jeyyar:

kızlar ben cyclo progynova kullanıyorum ya bu ay içmedim bitkisel içtim acaba kendi ilacıma mı dönsem ya?
bitkisel ilacı başka dr sorduk kullanmayın oyle bilmediğiniz şeyleri diyo ne koydukları belli değil içindkeiler yazıyo dedim inanmayın diyo kadın doğumcu cyclo yu kullan dedi ne yapsam=????

kızlar ben çıkıyom daha sonra görüşürüz canım çook sıkın oturup ağlamak istiyom..migrenim tutana kada:gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim kocanın gelmesi uzamışş..:1no2:

kıyamam canımmmm pozitif düşünce dedik hanı bak ben regl oldum gene bu ay yattı herşeyim hüsran ama ağladım mı ne olurrrrrrrrrrr ağlama

günaydın ben geldim çok yoğunum geçmişi okuyamadım. önce sorayom busecan gelen giden var mı? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…