Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Yaaa Sultann ağlamaaa ne zaman gelicekmiş?

Üzülme canım vardır bundada bi hayır.Haydi kendi topla hatta gitme kal burda opuyorumnanaktan

:roflol:hperi kullanıcısından alıntı
Yeni doğan sperm gerekli talimatları alıyordu:
Sinyali alır almaz ileri atılacaksın, olanca gücünü harcayarak tünelin
içinden geçeceksin.Sakin durma, vazgeçme, derinlerde kırmızı, top gibi bir
şeyle karsılaşacaksın. Hemen onun yanına gidip kendini tanıtacaksın:
- "Selam, benim adim sperm," diyeceksin. O da sana,
- "Selam,benim adim yumurta," diyecek.
Böylece tanışacaksınız ve birlikte geleceğin bebeğini oluşturmaya başlayacaksınız.

Ve o gün gelir. Sinyali alır almaz ileri fırlar sperm, var gücüyle ilerler, o kadar hızlıdır ki soluk soluğa kalır ama pes etmez.
Tünelin içinde ilerlemektedir. Bir ara arkasına bakar, çevresinde hiçbir arkadaşı kalmamıştır. Onlar için üzgündür ama görevini de yerine getirmek
zorundadır.

ilerlemeye devam eder, derken sözü edilen,top gibi,kırmızı,şeyi görür..
Hemen yanına gidip, kendini tanıtır:
- "Selam benim adim sperm."
Yuvarlak, kırmızı, top gibi şey cevap verir:
- "Selam, benim adim da bademcik."

ahaa çok ayıp
kız hperıı nerden buldun bunu gecmısı okurken gule gule yıkıldım yaa

doktor kullanma dediyse bir bildiği vardır canım yaa,sen bildiğin kendi ilacına dön bence..

canım benim üzülme ya :teselli:

:roflol::roflol::roflol:

Tesadüfen gördüm hemen yazim dedim.. çok komik kaydirigubbakcemile3

kız gelmıyım yanınaklava:bıze uzulme dıyosun sen uzuluyosun ama olmazkı boylee kısmet işi bu kocan gelıncee her anı fırsat bılıp calısmaya baslıcann oldumuu ya tutarsa dıyee

töbe töbee:kedi:

yok canım henüz değiliz,hamile kalmak isteyenlerin listesi bu, beklenmeyen adet tarihini yazıyoruz yanınada..

biraz öne net gitti canım yazamadım
beklenmeyen adet tarihim 12 temmuz
ayyy 13 temmuzda kocamın doğumgunu keşke ona güsel bi hediye verebilsem mafoldumben

dızı ızle kız gercı bu aatde dızıde olmazz kaydirigubbakcemile3

dızı ızle kız gercı bu aatde dızıde olmazz kaydirigubbakcemile3

anam yok ne dızısıkız bu saatte sabah saatlerındekı tv programlarını hıc sevmem
camasır yok utu yok yemek dha yok e cocoukta yok onunla ılgıleneyım e ben ne yapayımboshayallersmile

kızlar ben bazen doğuma hazırlık topiclerini filan okuyorum ne güzel ciciler filan alıyolar bebişlerine
inş en yakın zmnda hepimizin bebişleri olurda cicilerden konuşuruz burda hastane çıkışları tulumlar badyler alt açmalar filan

ayyyy evettttt ya bende okuyorm bakıyorum bayılıyorum ya nası ozenıyorum ımrenıyorum ıcım gıdıyo resmenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…