kızlar ben bazen doğuma hazırlık topiclerini filan okuyorum ne güzel ciciler filan alıyolar bebişlerine
inş en yakın zmnda hepimizin bebişleri olurda cicilerden konuşuruz burda hastane çıkışları tulumlar badyler alt açmalar filan
kızlar ben bazen doğuma hazırlık topiclerini filan okuyorum ne güzel ciciler filan alıyolar bebişlerine
inş en yakın zmnda hepimizin bebişleri olurda cicilerden konuşuruz burda hastane çıkışları tulumlar badyler alt açmalar filan
bnmde okurken bebek odalarının resimlerine filan bakarken içim gidiyo ya
allahım bizede nasip et yarabbim........
:çok üzgünüm:
umutsuz olmak yokk burdaklava: yakında hepimiz bebişlerimize kavuşacağız inşallah,ama olmuyorsada hayırlısının bu olduğunu biliyoruz. Olması gerekiyorsa zamanı geldiğinde olacak. :lepi:
umutsuz olmak yokk burdaklava: yakında hepimiz bebişlerimize kavuşacağız inşallah,ama olmuyorsada hayırlısının bu olduğunu biliyoruz. Olması gerekiyorsa zamanı geldiğinde olacak. :lepi:
bende dün eşime dedimki bebeğimizin olduğunu öğrenir öğrenmez gidip bi tulum alalım nolur diye:))
hperım haklıı ok ınsan hevesle bakar eder ama boyle umutsuz olmayın zamanı gelınce hepımızın bebıslerı olcakk :Saruboceq::lepi:
inş hepimizin beişleri olcak kızlar
popolarına popolarına vururuz niye gelmedin bakim sen diye:))))
benım ılk ısım o olcak hele bı gelsın poposuna hem vurcam hem ısırcam:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?