kızlar sabah sabah çok güzel bi haber duyduuummm.bi arkadaşım vardı kk dan.sol tüpü alınmıştı dış gebelik yaşamıştı.tek tüple hamileymiş şimdi.nasıl sevindim anlatamam.allahım ol desin yeterrrr:))))))))))))))
merhaba tugbacım naber???slm kızlar nasılsınızzzz:)))))))))))))
nolcak bu sitenin hali yaaaçok sinir şeyler oluyor kuzum yaaa
canımm benim darısı isteyen herkese inşallahh..kızlar sabah sabah çok güzel bi haber duyduuummm.bi arkadaşım vardı kk dan.sol tüpü alınmıştı dış gebelik yaşamıştı.tek tüple hamileymiş şimdi.nasıl sevindim anlatamam.allahım ol desin yeterrrr:))))))))))))))
çok sinir şeyler oluyor kuzum yaaa
kesinlikleeee hep pozitif tam pozitif
minikkuzu bende iyiyim cnm saolasınn.sabahleyn kalktım yasin amenerasulu okudumm hepimiz için.onun için içim huzur dolu bugün
ne yazık ki yazılan çoğu şey silinmiş canım yaa..bende bir sürü şey yazmıştım hiçbiri yok..
korkma niye korkuyorsun durduk yere..kolay değil bir operasyon geçirdin ilk birkaç ay böyle etkilerinin olması normal bence.ama eğer aklında şüphe duyuyorsan bence doktorunu aramalısın ona anlat hissettiğin ağrıları belki muayene etmek ister..en doğru cevabı ondan alırsın,sende boş yere evham yapıp kendini strese sokma lütfen.
kızlar sabah sabah çok güzel bi haber duyduuummm.bi arkadaşım vardı kk dan.sol tüpü alınmıştı dış gebelik yaşamıştı.tek tüple hamileymiş şimdi.nasıl sevindim anlatamam.allahım ol desin yeterrrr:))))))))))))))
eyup sultanda ve bir çok zaatın mezarında hepinize ağlayarak dua ettim rabbim kabul etsinnn.
kızlar bana biraz müsadee işim bitsin geleceğim
iyiyim babucummmmmm.sen nasılsınnnn
kızlar benim bugün sınavımm varrr.okula gidicem birazdann.bana dua edinnn.grşmk dileğiyle.mutlu kalınnnn:)çıkıyrmmmm biraz dersime bakım.grşrz
aşk meleğiii cnmmmm nasılsınnn napıosunnnn
kızzzz sevggiiii özlemedinmi anacım beniiii.
sen yenisin galibaaa:))))))))))))9
kızlar birde bu site beni ikidebir atıyor her sayfaya baktığımda kullanıcı adı istiyor yeniden
kızlar birde bu site beni ikidebir atıyor her sayfaya baktığımda kullanıcı adı istiyor yeniden
selam kzlarr..ben tatilden döndüm,sonrada kpss nin birsürü ıvır zıvırıyla uğraştm.nihayet siteye kavuştum ama değişmiş ben görmeyeli
maalesef bayramda hastalandımumarım sizlerden güzel haberler vardır..şimdi bakamıyorum foruma hem sitede yavaşlık var hem vaktim yok..hepinizi öpüyorum kızlar..yeni adet tarihimi yazmayın beni bir süre çıkarın listeden.. görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?