Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

allah tamamına erdirsin inşallah..
evet yeterki ol desin her şartta oluyor o yüzden fazla kafa yormamak lazım bu işe..gerekeni yapmak ama asla stres yapmamak gerek..

eyup sultanda ve bir çok zaatın mezarında hepinize ağlayarak dua ettim rabbim kabul etsinnn.

slm kızlar nasılsınızzzz:)))))))))))))
merhaba tugbacım naber???
çok sinir şeyler oluyor kuzum yaaa
nolcak bu sitenin hali yaaa(
canımm benim darısı isteyen herkese inşallahh..

çok sinir şeyler oluyor kuzum yaaa

bakalım sonu nereye varacak

kesinlikleeee hep pozitif tam pozitif

minikkuzu bende iyiyim cnm saolasınn.sabahleyn kalktım yasin amenerasulu okudumm hepimiz için.onun için içim huzur dolu bugün

allah kabul etsin tubacım, güzel bir gün olsun... ağrıların için de üzme kendini, yeni operasyon geçirdin, biraz bekle, doktoruna danış.
stres senin en son yapman gereken şey :) hatta hiç yapmaman gerek.

ye ben bunu beğendim ama beğendim diye işaretleyemiyoruz artık

iyiyim babucummmmmm.sen nasılsınnnn

kızlar benim bugün sınavımm varrr.okula gidicem birazdann.bana dua edinnn.grşmk dileğiyle.mutlu kalınnnn:)çıkıyrmmmm biraz dersime bakım.grşrz

Son düzenleme:

ohh ne güzel darısı başımıza :) allah tamamına erdirsin inşallah.

eyup sultanda ve bir çok zaatın mezarında hepinize ağlayarak dua ettim rabbim kabul etsinnn.

allah kabul etsin.

kızlar bana biraz müsadee işim bitsin geleceğim

tamam canım, ben de biraz müsade istiyorum hatta şu an, makinam çalışmıyordu, ona bakmaya gelecekler. gene gelirim. öpüldünüz

aşk meleğiii cnmmmm nasılsınnn napıosunnnn

cnm kusura bakma ya sana zamnında cvp yazamadım site beni çıldırtınca kalktım bari biraz daha ütü yapiim dedim bu arada gelmiş ve gitmişsin cnm neyse akşama grş k.i.b grşz byeee.........

kızlar birde bu site beni ikidebir atıyor her sayfaya baktığımda kullanıcı adı istiyor yeniden

neyse kızzlar kendinize ii bakın grş bende işlere devam ediiim bari byeee.......

selam kzlarr..ben tatilden döndüm,sonrada kpss nin birsürü ıvır zıvırıyla uğraştm.nihayet siteye kavuştum ama değişmiş ben görmeyeli
maalesef bayramda hastalandım umarım sizlerden güzel haberler vardır..şimdi bakamıyorum foruma hem sitede yavaşlık var hem vaktim yok..hepinizi öpüyorum kızlar..yeni adet tarihimi yazmayın beni bir süre çıkarın listeden.. görüşürüz..

tamam canım herşeyin hayırlısı artık umarım sende güzel haberlerle dönersin bi süre yokum demişsinya çokta arayı uzatma kendinden haberler ver

kızlar ben yemekten geldim.

sol ayak bileğimde dün akşam başlayan bi ağrı var, sanırım zorlamışım :/ ben biraz izninizi alayım, hepinize iyi bir gün olsun dilerim :)
görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…