kızlar ben yemekten geldim.
sol ayak bileğimde dün akşam başlayan bi ağrı var, sanırım zorlamışım :/ ben biraz izninizi alayım, hepinize iyi bir gün olsun dilerim :)
görüşmek üzere.
selam kzlarr..ben tatilden döndüm,sonrada kpss nin birsürü ıvır zıvırıyla uğraştm.nihayet siteye kavuştum ama değişmiş ben görmeyeli
maalesef bayramda hastalandımumarım sizlerden güzel haberler vardır..şimdi bakamıyorum foruma hem sitede yavaşlık var hem vaktim yok..hepinizi öpüyorum kızlar..yeni adet tarihimi yazmayın beni bir süre çıkarın listeden.. görüşürüz..
merhaba kızlar. biz dün gece döndük tatilden. sabah erken kalktım pek dinlenemedim hala çok yorgunum. umarım herkes iyidir. bu süre zarfında hamile olan falan var mı merak ettim. bu arada sitenin yeni hali hiç hoş olmamış. hatta ödüm koptu eskiden girdiğim yerlere giremeyeceğim diye uğraştım bi sürü.
merhaba canım hoşgeldin..sitenin yeni hali cok kötü cok yavas sinir oldum:44:
hoşbuldum canım. evet aynen bende sinir oldum. nasılsın bebiş nasıl?
iyiyiz teyzesii aksam kontrolümüz var heyecanlıyım:)) efecik nasıll keyfi yerinde mi?
hadi bakalım inşallah iyi geçer kontrolünüz annesine çok güzel pozlar verir. benim oğluşumda iyi teyzesi tepinip duruyo içerde artık hiç durmuyor maşallah.
selam kızlar ben geldim ama hepiniz çıktınızmı yahuuu..
bende pazara gittim geldim ve hastalandım gerçi hafif leke gibi ama olsun en azından kırmızı oldu rengi :) yarın randevu aldım doktordan 11 de gideceğim..öbür gün ilaca başlarım inşallah temizse herşey...
çarşamba günü evde işler başlıyor pencereler değişecek,yarın etraftaki incik cıncıkları toplamam lazım akşamda heryerin üzerini örteceğiz,sonra boya badana var bir iki odada bütün evi yapamayız sanırım halim yok çünkü o kadarına tam aşılama zamanı üstelik..
Madem yoksunuz bende yemek yapmaya girişeyim bari...sigara böreği sarıcam ne zamandır yapmamıştım canım çekti :)) karnımda ağrıyor hafif hafif birazda uzanırım belki sonra..
şimdilik öpüyorum hepinizi görüşürüz..
merhaba kızlar. biz dün gece döndük tatilden. sabah erken kalktım pek dinlenemedim hala çok yorgunum. umarım herkes iyidir. bu süre zarfında hamile olan falan var mı merak ettim. bu arada sitenin yeni hali hiç hoş olmamış. hatta ödüm koptu eskiden girdiğim yerlere giremeyeceğim diye uğraştım bi sürü.
ben geldim kızlargeçmiş kurban bayramınız mübarek olsun :))) bu siteye ne olmuş böle yaaa (( inşallaah iyisinizdir kızlar ben iyiyim allahıma şükürler olsun bugün doktordan geldim iltihabımın azalmış çok mutlu oldum yine ilaçlar verdi bakalım adet olmadım daha olunca hemen rahim filmine inşallah artık dediğiniz gibi gelsin bebişler :))))))
hoşgeldin kuşummm nasılsın şükür kavuştuk sanki bugün bayram gibi:))
maşallah ya günü geçenlere bak ama hala kızlardan da ses yok sanırım..bayılırlar merakta bırakmaya:))
edanın düne kadar bişeyi yoktu inşallah haladaa yoktur inş..
ay evet yaa, bayram gibi gerçekten :)
inşallah edoş iyi haberler verir uğurlu ayında
canım ugurlu ayım oldugu için bu kadar umutluyum 1 kere çalışma olmasına ragmenn :))
inş hepimiz güzel haberler veririz bu ayy :))
slm kızlar kimse varmı huuuuu... ne sinir olmuş burası yahu
selam kızlar ben geldim ama hepiniz çıktınızmı yahuuu..
bende pazara gittim geldim ve hastalandım gerçi hafif leke gibi ama olsun en azından kırmızı oldu rengi :) yarın randevu aldım doktordan 11 de gideceğim..öbür gün ilaca başlarım inşallah temizse herşey...
çarşamba günü evde işler başlıyor pencereler değişecek,yarın etraftaki incik cıncıkları toplamam lazım akşamda heryerin üzerini örteceğiz,sonra boya badana var bir iki odada bütün evi yapamayız sanırım halim yok çünkü o kadarına tam aşılama zamanı üstelik..
Madem yoksunuz bende yemek yapmaya girişeyim bari...sigara böreği sarıcam ne zamandır yapmamıştım canım çekti :)) karnımda ağrıyor hafif hafif birazda uzanırım belki sonra..
şimdilik öpüyorum hepinizi görüşürüz..
banunun kontrolünü merak ediyorumm...
inş herşey yolundadırr...
minik kızını sağlıklı bir şekilde görür inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?