Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam kızlar ben geldim ama hepiniz çıktınızmı yahuuu..
bende pazara gittim geldim ve hastalandım gerçi hafif leke gibi ama olsun en azından kırmızı oldu rengi :) yarın randevu aldım doktordan 11 de gideceğim..öbür gün ilaca başlarım inşallah temizse herşey...
çarşamba günü evde işler başlıyor pencereler değişecek,yarın etraftaki incik cıncıkları toplamam lazım akşamda heryerin üzerini örteceğiz,sonra boya badana var bir iki odada bütün evi yapamayız sanırım halim yok çünkü o kadarına tam aşılama zamanı üstelik..

Madem yoksunuz bende yemek yapmaya girişeyim bari...sigara böreği sarıcam ne zamandır yapmamıştım canım çekti :)) karnımda ağrıyor hafif hafif birazda uzanırım belki sonra..
şimdilik öpüyorum hepinizi görüşürüz..

kızlar ben yemekten geldim.

sol ayak bileğimde dün akşam başlayan bi ağrı var, sanırım zorlamışım :/ ben biraz izninizi alayım, hepinize iyi bir gün olsun dilerim :)
görüşmek üzere.

geçmiş olsun çiğdemcimm,görüşürüz dikkat et kendine..öpüyorum..

selam canım hoşgeldin..evet ne yazıkki site değişmiş ve bu halinden hiçbirimiz memnun değiliz,zamanla alışmayı umuyoruz :))
şimdilik bizden de güzel haberler yok bende bugün hastalandım :)) inşallah bekliyoruz heyecanla,hepimiz için hayırlısı olsun..

merhaba kızlar. biz dün gece döndük tatilden. sabah erken kalktım pek dinlenemedim hala çok yorgunum. umarım herkes iyidir. bu süre zarfında hamile olan falan var mı merak ettim. bu arada sitenin yeni hali hiç hoş olmamış. hatta ödüm koptu eskiden girdiğim yerlere giremeyeceğim diye uğraştım bi sürü.

merhaba canım hoşgeldin..sitenin yeni hali cok kötü cok yavas sinir oldum:44:

offf site cok yavas acılana kadar kırk saat geciyo bi cevap yazamadım kaç dakikadır ne diye bozdularsa eski halini

iyiyiz teyzesii aksam kontrolümüz var heyecanlıyım:)) efecik nasıll keyfi yerinde mi?

hadi bakalım inşallah iyi geçer kontrolünüz annesine çok güzel pozlar verir. benim oğluşumda iyi teyzesi tepinip duruyo içerde artık hiç durmuyor maşallah.

ben geldim kızlar geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun :))) bu siteye ne olmuş böle yaaa (( inşallaah iyisinizdir kızlar ben iyiyim allahıma şükürler olsun bugün doktordan geldim iltihabımın azalmış çok mutlu oldum yine ilaçlar verdi bakalım adet olmadım daha olunca hemen rahim filmine inşallah artık dediğiniz gibi gelsin bebişler :))))))

kolay gelsin çok, ben de buraya geldiğimden beri ilk kez gül böreği yaptım bugün, bakalım nasıl olacak. fırınımın açılışını yaptım yani
yarınki doktor randevunda herşey yolunda gitsin diliyorum, 2. aşılamandan çok umutluyum ben, herşey gönlünce ve hayırlısıyla olsun canım benim.
geçmiş olsun dileğine ayrıca teşekkür ederim.
kış günü boya badana zor olmayacak mı :S madem kalkıştınız, kolay gelsin çok :) yardım lazımsa geleyim

denizcim hoşgeldin :) nasılsın? ben iyiyim çok şükür. sitenin yeni halinden hiçbirimiz memnun değiliz ne sinir.?!

kübracım hoşgeldin, geçmiş bayramın kutlu olsun. iltihabın azalmış olmasına çok sevindim. çok dikkat et kendine. rahim filminden de kurtulunca bebiş haberini bekliyoruz artık :))

kimin olup olmadığını göremiyoruz sanırım :/ ben şimdiden hepinize iyi akşamlar diliyorum. yarın görüşmek üzere :)

hala da yok kuşum 3 günüm geçti..
belirtilerim de var ama güvenemiyorum psikolojik olabilir diyee..
perşembeye kadar beklicem olmamışsam kan tahlili yaptırıcam canımm..

slm kızlar kimse varmı huuuuu... ne sinir olmuş burası yahu

canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz...
aşılama yaptıracagın için kendine fazla yüklenme canımm..dikkat et kendinee..

banunun kontrolünü merak ediyorumm...
inş herşey yolundadırr...
minik kızını sağlıklı bir şekilde görür inş..

banunun kontrolünü merak ediyorumm...
inş herşey yolundadırr...
minik kızını sağlıklı bir şekilde görür inş..

günaydın şekerler....
edacım kontrolümüz iyiydi cok şükür 740 gram olmuş miniğimiz...1 saat inceledi doktor her organına ayrıntılı bir şekilde bakıldı göz bebeğini bile gördük:)) cd'ye de cektiler artık izler dururum:)) yalnız benim sag böbregimde genişleme varmıs o biraz ürküttü bizi..hamilelerde görülme olasılıgı yüksek bir durummus, bebek böbrekten idrar kesesine giden kanala baskı yapıyomus o yüzden bi miktar idrar sürekli kalıyomus böbregimde su an 13 mm lik bir genişleme var 30 mm'yi gectiginde erken doguma neden oluyomus o yüzden sürekli takip etmemiz lazım..enfeksiyon oluşmasını engellemesi için antibiyotik verecek bir de 30 mm'yi gecmesi durumunda idrar kesesine giden kanala metal bir tel yerleştiriliyomus o tel sayesinde tıkanıklık engelleniyomus ama umarım genişleme artmaz da gerek kalmaz müdahaleye...perşembe günü de şeker yükleme testi yapılacak şimdilik bizde durum böylee teyzeleri...

edacımmm inşallah ugurlu ayında uguruyla birlikte gelir bebişinnn....dualarımız sizinlee...

handancımmm doktor kontrolün iyi gecer canım umarım...bu ay artık bebişi istiyoruz ona göreee:)) hakkında hayırlısı olsun canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…