iyi yapmışsın canım bende 7-8 gibi uyanıyomda yatağın içinde bir yan kitap bir yanda pc vakit geçiriyom 9-10 gibi..
çıkıyom yatakdan :))
inşallah kuzum hayırlısı bakalım,bende hem umutluyum hemde tedirgin :))
nasıl oldu ayağın??
vallahi zor olacak ama olması gerekiyor neyseki plastik boya öyle kokusu falan yok fazla..yardım lazım tabi hadi atla gel :)) sanırım iş yapmaktan çok sohbet ederiz biz ama olsun :))
günaydın kızlar kaç kere girdim site bakımda yazıyordu ekranımda demekki düzelmiş nihayetinde..hepinize güzel bir gün diliyorum ben bugün de çok yoğunum ama ara arada girmeye çalışacağım hepinizi kocaman öpüyorum
günaydın kızlar kaç kere girdim site bakımda yazıyordu ekranımda demekki düzelmiş nihayetinde..hepinize güzel bir gün diliyorum ben bugün de çok yoğunum ama ara arada girmeye çalışacağım hepinizi kocaman öpüyorum
evt canım 1 saat önce bitti...sanırım hafta sonu alcaz eşim beraber gideriz dedi...
bide int .den son harem kitabı gördüm...oda yeni sanırım...
her gecen dakika birşeyler oluyor bu siteyee :))
tamam canım bizde seni çok öptükk..
inşallah çıkmaz öznurcum, aman çok dikkat et kendine. doktorun tavsiyelerini iyi dinle tamam mı :)
canım hamilelikte düşün tansiyonda tehlike yok yüksek tansiyon tehlikeli...
korkma herşey yolundadır inşş..
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaa..
cnm düşük tansiyon anne ve bebeği korurmuş vücuttaki değişen bi durumda korkma cnm ama dinlen dikkat et ..yüksek tansiyon tehlikeli cnm allah korusun bebeği öldürebilirmiş dktr böyle açıklamıştı o zamanlar tansiyonum yükseliyodu da ....
gidemedim bi türlü
kolay gelsin sevgicim, görüşürüz :) iyi çalışmalar sana, işlerini toparladıktan sonra bekliyoruz :)
hımmm onu duymadım ben . aklımda olsun.
gidemedim bi türlü
canım benim de hep 8-5 cıkıyodu dün doktor kontrolümde 10-5 cıktı doktor sorun olmaz merak etme dedi...kızların da dedigi gbi hamilelikte yüksek cıkması tehlikeli sen yine de dikkat et tabi basın falan dönüyosa anlat doktoruna hepsini o sana öneride bulunacaktır...bebişim iyi,hareket edip duruyor ama benim bu aralar tansiyonla ilgili bi poblemim var sanırım..zaten tansiyonum normaldede düşüktür.en son kontrolde 8-5 çıktı.doktor yüksek olursa sorun olur demişti..ama bi iki gündür baş dönmem var..
cumartesi öğlen kontrolüm var o zaman soracam bakalım doktora..bi sorun çıkmaz inşşş
biz de öptük kuzucukkkk....siteye gene bi haller oluyo, her taraf pembeye boyandı :) eşim kk'yı bilgisayarımda açıkken görünce pembe sayfalar diye isim takmıştı, tam oldu şimdi pembe sayfalar
ben biraz izniznizi alayım, öpüyorum hepinizi çok :)
sultancım, bitti mi moskof cariye? mihrimah'a ne zaman başlıyorsun :)
günaydın canım kolay gelsin sanaa...günaydın kızlar kaç kere girdim site bakımda yazıyordu ekranımda demekki düzelmiş nihayetinde..hepinize güzel bir gün diliyorum ben bugün de çok yoğunum ama ara arada girmeye çalışacağım hepinizi kocaman öpüyorum
evet canım doktor da elinden geldigince cok sıvı al dedi...Canım bebişimiz iyiymiş maşallah çok sevindim
böbrek büyümesi bende de olmuştu bir zamanlar ama sonra hiç kontrol ettirmedim bir şikayetimde olmadı..İnşallah bu büyüklükte kalırda operasyona gerek kalmaz babuşum,Allah şifa versin bol bol suyunu iç ihmal etme..
İnşallah canım hayırlısı olsun diyip yeni bir denemeye başlıyoruz bakalım göreceğiz..
kızlar bende bi takıntı oldu offff her an sürekli heryer toplu olsun bulaşık olmasın kirli çamaşır olmasın ütü olmasın kısaca heryer toplu olsun her an doğuma giderim diye bi takıntı oldu eşim bi yeri dağıtsın nasıl sinirleniyorum başım dönüyo sinirden ya hani normal işleri yapmak değil takıntı halinde ama engel olamıyorum kendime doğum yaklaşıyo onun da stresi var bu normal mi sizce ?
yada değilse napabilirim bu takıntıdan kurtulmak için ?
kızlar bende bi takıntı oldu offff her an sürekli heryer toplu olsun bulaşık olmasın kirli çamaşır olmasın ütü olmasın kısaca heryer toplu olsun her an doğuma giderim diye bi takıntı oldu eşim bi yeri dağıtsın nasıl sinirleniyorum başım dönüyo sinirden ya hani normal işleri yapmak değil takıntı halinde ama engel olamıyorum kendime doğum yaklaşıyo onun da stresi var bu normal mi sizce ?
yada değilse napabilirim bu takıntıdan kurtulmak için ?
canım doğum sıkıntısı korkusu arrya ondan kendini işe vermek normal....hem hareket daha iyi sana canım doğum kolay geçermiş...
çok normal canımmm...
bundan kurtulmak için yanında artık birilerinin olması gerekiyor senin yerine onlar toplar sende kafana takmazsın şekerr..
vallahi ara sıra böyle oluyor o yüzden fazla tedirgin olmuyorum geçen ayda çok az gelmişti herhalde onun intikamını alıyor :)))günaydın canım hoşgeldinnn...
kırmızıların normal aylara göre daha mı fazla geliyor??
teşekkür ederim canım önemli birşey olduğunu sanmıyorum bakalım göreceğiz az sonraaa :)hay allah handancım, geçmiş olsun çok, ne oldu acaba? 1.5 saat rötarlı da olsa randevun var sonuçta, doktorla konuşursun elbet, bakalım ne diyecek?
iyi haberlerle gel kuzum, günaydın sana yeniden :)
teşekkür ederim tubiş olur ara sıra önemli değildir herhalde..cnm geçmiş olsun haberim yok kanaman çokmuuu???neden acaba?
yaa kuşum sende kıvranırsın böyle ilaç içmemek içinde inat ettim kesilmesin diye geçen ay az oldu çünkü bu ay engellemeyeyim diye ama azaldı biraz içten içten ağrıyor.saol kuşumm..kuşum günaydın...çokk geçmiş olsun canım benim...bilmem mi o ağrıları....
hoşbuldum canım teşekkür ederim..günaydın handan hoşgeldin cnm geçmiş olsunn......
hoşgeldin canım kolay gelsin çok...günaydın kızlar kaç kere girdim site bakımda yazıyordu ekranımda demekki düzelmiş nihayetinde..hepinize güzel bir gün diliyorum ben bugün de çok yoğunum ama ara arada girmeye çalışacağım hepinizi kocaman öpüyorum
ayağım iyi oldu bugün canım, çok teşekkür ederim :)
evet sanırım badana boya kalır biz sohbete dalarsak
bu arada burda libya paylaşım forumu var, ordaki kızlarla buluşma yapacağız, türkiyeye gelince de sizlerle tanışmak zaman içinde kısmet olur umarım :) zaman geçtikçe daha bi anlam kazanıyor herşey.
tedirginliğin önüne geçemiyoruz maalesef, her ay korkuyorum umudumun önüne geçip onu bastıracak diye ama şükür olmuyor öyle :) umudum ağır basıyorsenin de öyledir eminim :)
cnm annemler gelicek bu hafta sonu kısmetse inşş dediğiniz gibi olur annemler gelince sakinleşirim yoksa dooğuma kadar ya ben kafayı yerim yada eşim yer yazık ya cnm benim stres topu olduu.....
vallahi ara sıra böyle oluyor o yüzden fazla tedirgin olmuyorum geçen ayda çok az gelmişti herhalde onun intikamını alıyor :)))
canım önceki ay az olduysan bu ay fazla olman normal..
bir çok bayan bunu yaşıyor maleseff..
sıcak tut kendini inş ağrıların kesilir bir an öncee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?