Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyi yapmışsın canım bende 7-8 gibi uyanıyomda yatağın içinde bir yan kitap bir yanda pc vakit geçiriyom 9-10 gibi..
çıkıyom yatakdan :))

ohhh süper valla cnm bayıldım bu fikre valla ...
ama ben geç kalkınca işleri bitiremiyorum artık mecbur erken kalkıyorum

ayağım iyi oldu bugün canım, çok teşekkür ederim :)
evet sanırım badana boya kalır biz sohbete dalarsak
bu arada burda libya paylaşım forumu var, ordaki kızlarla buluşma yapacağız, türkiyeye gelince de sizlerle tanışmak zaman içinde kısmet olur umarım :) zaman geçtikçe daha bi anlam kazanıyor herşey.

tedirginliğin önüne geçemiyoruz maalesef, her ay korkuyorum umudumun önüne geçip onu bastıracak diye ama şükür olmuyor öyle :) umudum ağır basıyor senin de öyledir eminim :)

hoşgeldin sevgi kolay gelsin cnm ama çok özletme kendini :))

günaydın canım hoşgeldinnn :))
ara ara da olsa bekliyoruz senii öptümmm çokkkkkkk :))

kolay gelsin sevgicim, görüşürüz :) iyi çalışmalar sana, işlerini toparladıktan sonra bekliyoruz :)

evt canım 1 saat önce bitti...sanırım hafta sonu alcaz eşim beraber gideriz dedi...
bide int .den son harem kitabı gördüm...oda yeni sanırım...

hımmm onu duymadım ben . aklımda olsun.

her gecen dakika birşeyler oluyor bu siteyee :))
tamam canım bizde seni çok öptükk..

gidemedim bi türlü

inşallah çıkmaz öznurcum, aman çok dikkat et kendine. doktorun tavsiyelerini iyi dinle tamam mı :)

her dediğini yapıyorum zaten canım benim..

canım hamilelikte düşün tansiyonda tehlike yok yüksek tansiyon tehlikeli...
korkma herşey yolundadır inşş..
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaa..

doktorumda öyle dedi zaten kıslar..kendini kötü hissettiğinde ayaklarını yukarı kaldırıp dinlen dedi..ama okulda,çokta mümkün olmuyor..bu aralar baş dönmem sıklaştı,sürekli yatmam lazım o zaman..düşüp bayılmadığım sürece problem yok şimdilik..

günaydın canım

kızlar bende bi takıntı oldu offff her an sürekli heryer toplu olsun bulaşık olmasın kirli çamaşır olmasın ütü olmasın kısaca heryer toplu olsun her an doğuma giderim diye bi takıntı oldu eşim bi yeri dağıtsın nasıl sinirleniyorum başım dönüyo sinirden ya hani normal işleri yapmak değil takıntı halinde ama engel olamıyorum kendime doğum yaklaşıyo onun da stresi var bu normal mi sizce ?
yada değilse napabilirim bu takıntıdan kurtulmak için ?

canım benim de hep 8-5 cıkıyodu dün doktor kontrolümde 10-5 cıktı doktor sorun olmaz merak etme dedi...kızların da dedigi gbi hamilelikte yüksek cıkması tehlikeli sen yine de dikkat et tabi basın falan dönüyosa anlat doktoruna hepsini o sana öneride bulunacaktır...
biz de öptük kuzucukkkk....
günaydın canım kolay gelsin sanaa...
evet canım doktor da elinden geldigince cok sıvı al dedi...
hakkında hayırlısı canım inşallah naz yapmayı bırakıp gelecek bu ay bebiş...

banucum bu arada bebişin iyi olmasına çok sevindim..sendeki sorunda tez zamanda geçer inş..her kontrolünde böyle ayrıntılı bakıyor mu doktorun,yoksa ayrıntılı ultrasona mı girdin?

canım doğum sıkıntısı korkusu arrya ondan kendini işe vermek normal....hem hareket daha iyi sana canım doğum kolay geçermiş...

çok normal canımmm...
bundan kurtulmak için yanında artık birilerinin olması gerekiyor senin yerine onlar toplar sende kafana takmazsın şekerr..

tuğbacım sen neden sustun özledik ama...

son günlerim kızlar sizlerle bol bol vakit geçirmek istiyorum

canım doğum sıkıntısı korkusu arrya ondan kendini işe vermek normal....hem hareket daha iyi sana canım doğum kolay geçermiş...

evet galibaa offf hayırlısıyla şu günler bi geçse .....

çok normal canımmm...
bundan kurtulmak için yanında artık birilerinin olması gerekiyor senin yerine onlar toplar sende kafana takmazsın şekerr..

cnm annemler gelicek bu hafta sonu kısmetse inşş dediğiniz gibi olur annemler gelince sakinleşirim yoksa dooğuma kadar ya ben kafayı yerim yada eşim yer yazık ya cnm benim stres topu olduu.....

günaydın canım hoşgeldinnn...
kırmızıların normal aylara göre daha mı fazla geliyor??
vallahi ara sıra böyle oluyor o yüzden fazla tedirgin olmuyorum geçen ayda çok az gelmişti herhalde onun intikamını alıyor :)))
hay allah handancım, geçmiş olsun çok, ne oldu acaba? 1.5 saat rötarlı da olsa randevun var sonuçta, doktorla konuşursun elbet, bakalım ne diyecek?
iyi haberlerle gel kuzum, günaydın sana yeniden :)
teşekkür ederim canım önemli birşey olduğunu sanmıyorum bakalım göreceğiz az sonraaa :)
cnm geçmiş olsun haberim yok kanaman çokmuuu???neden acaba?
teşekkür ederim tubiş olur ara sıra önemli değildir herhalde..
kuşum günaydın...çokk geçmiş olsun canım benim...bilmem mi o ağrıları....
yaa kuşum sende kıvranırsın böyle ilaç içmemek içinde inat ettim kesilmesin diye geçen ay az oldu çünkü bu ay engellemeyeyim diye ama azaldı biraz içten içten ağrıyor.saol kuşumm..
günaydın handan hoşgeldin cnm geçmiş olsunn......
hoşbuldum canım teşekkür ederim..
hoşgeldin canım kolay gelsin çok...

aa ne güzel buluşun tabi,bizede inşallah kısmet olur ama toplu halde nasıl biraraya gelebiliriz iyice düşünmek lazım :))

evett umudum her zaman var ve kaybetmeye hiç niyetim yok :)))
halimize binlerce şükür hayatta ne dertler var,onları düşününce hiç önemsemiyorum vallahi..

yoncacım inşallah güzel haberlerle gel,artık ihtiyacımız var yeni hamilelere...Hakkında hayırlısı olsun inşallah..

kızlar ben duşa giriyorum anca hazırlanırım sanırım
saat 4 te de diş doktoruma gideceğim,bugün sağlık günü oldu doktor doktor gezeceğim :)))
soldaki 20 lik dişlerim kabardı acıyor bir baksın bakalım..bakarsınız aşılama tutar hamile hamile yaptıramam birşey :)))))))))))))) zaten dişler hassaslaşırmış hamilelikte bakımlı olsun iyice..

cnm annemler gelicek bu hafta sonu kısmetse inşş dediğiniz gibi olur annemler gelince sakinleşirim yoksa dooğuma kadar ya ben kafayı yerim yada eşim yer yazık ya cnm benim stres topu olduu.....

canım annenler gelince sakinleşirsin merak etmee...
sen şimdi doğuma giderken herşey tamam olsun istiyorsun ondan böyle telaşlısın sizinkiler geldiğinde onlar halleder sende bu kuruntudan kurtulursunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…