Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ben cıkıyorummm..öptüm sizii handan bacımı slm soyleyın bı ara gırerım gene ...
ben cıkıyımda gul gırsın???anladım kadarıyla bı sorun var ama ne sorun var anlamadım bu sekılde davrandıklarında hıc hosuma gıtmıyor bı sıkıntı varsa konussalar anlıcam ama cevremdekılerın hepsı bu sekılde suskunlasıp ortadan kayboluyorlar saglık olsun.gul sana cvp hakkı dogdu ::)) cvp beklıyorum

kız benımı cagırdın yoksam uuuuu dedıne gore

yok gııı bi baktım ..bi hışımla geldin bi hışımla gitmişsinde üşüdüm undan dedim uuuuuw die nasılsın bakalım ayşe hatun..?

Son düzenleme:
kızzz sultan geldin miii ???
herkes kaybolmuşşş...

kızlaar bn geldim ama test yaptıramadım yaaa
sağlık ocağı ikametim olmadığı için yapmadıkarşıdaki dal merkezide bhcg yapmıyomuş hastaneya git dedi orasıda çok uzak gidemedim eşimle gidicem artık.((

yarınımı bekleyecez şimdi (

ya uffffffffffff ewet kafam çok karıştı wallaha yaaa

ya uffffffffffff ewet kafam çok karıştı wallaha yaaa

canım kafanı karıştıracak birşey yokk...
yarın gider yaptırırsın büyük bir ihtimallede pozitif sonuç çıkacak nette araştır istersenn..

canım kafanı karıştıracak birşey yokk...
yarın gider yaptırırsın büyük bir ihtimallede pozitif sonuç çıkacak nette araştır istersenn..

ya baktım cnm silik demek pozitif demek demiş herkes yrn bi olsun bakalım hakkımızda hayırlısı hepimizin cnmm

ay kızlar işin yoğunluğundan sizede yazamıyorum inşallah yarına bitecek ve bende rahatlayacağım bu arada geçmişimi okuyamıyorum hamiş haberleri varmı yoksa?

ya baktım cnm silik demek pozitif demek demiş herkes yrn bi olsun bakalım hakkımızda hayırlısı hepimizin cnmm

sres yapma canım hayırlısıyla güzel haberler döneceksin bizeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…