Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

şimdiden sıhatler olsun kuşum :))
evet hamilelikte sorun olabiliyor benim hiç bir sorunum olmamasına ragmen hamileyken diş etlerim sızlıyordu devamlı..
şimdiden önlemini alman çok iyi olurr..

kıslar ben hazırlanıp çıkacam..öpüyorum hepinizi..kendinize ii bakın..

edammm ozpar+ maonyaaa+ AskMelegi+ minikkuzucum+ babu+ hperi+ karats

banucum bu arada bebişin iyi olmasına çok sevindim..sendeki sorunda tez zamanda geçer inş..her kontrolünde böyle ayrıntılı bakıyor mu doktorun,yoksa ayrıntılı ultrasona mı girdin?
canım benim doktor işim biraz karısık bu üçüncü doktorum oldu hamileliğimin basından beri...ilk doktorum 20. hafta gbi sanırım radyolojide baska bir doktora ayrıntılı inceleme yaptırmıstı 10-15 dakika falan sürmüştü inceleme ordada kalbine beynine falan bakmıslardı ama cok uzun soluklu bir bakış değildi..sonra doktordan sogudum baska bir doktora gittim devlet hastanesinde calısan ve özel muayenehanesi olan...o da kendi cihazıyla yarım saatlik bir ayrıntılı inceleme yaptıgını iddia etii ama o da içime sinmedi...en son doktorum da devlet hastanesinde calısıyo ve özel yeri var. cihazı son sistem bir ultrason cihazı renkli her kontrolde cd'ye cekim yapıyo bebişi her seferinde renkli görebiliyosun...doppler inceleme de yapılıyo cihazda..bu son doktorum bi saat inceleme yaptı ve tırnagına kadar her yerini gördük...önceki doktorlar ben sormadan hiç konusmuyolardı ama son doktorum benim soru sormama gerek kalmadan sürekli konustu 2 saate yakın sürdü kontrolümüz..umarım bi sorun cıkmaz da hep böyle devam eder...
geçmiş olsun canım...cok iyi düşünmüşsün hamilelik öncesi bastan sonra her yerimize baktırmamız lazım aslında...kan testi idrar testi smear testi vs. rutin olarak yapılmalı mutlaka..dişler de cok önemli Allah korusun hamilelik döneminde bi sorun cıksa cek agrısını durr cok zor olur...

yonca sonucu ne zaman alır acabaaa beklemek zor vallaaa...

kızlarr bende çıkıyrm okula gidicemmm.

evet yaa beklemek cok zor cidden ben kan testi yaptırdıktan sonraki bi saatlik bekleyişimi unutamıyorum hiç bütün dünya durmustu sanki...

gerçekten duruyor sankiii...
gelse de sonucu öğrensek bir an önceee :18: :18:

handan,çiğdem,ozpar,tuğba güle güle kızlar kendinize çok cici bakın öpüyorum ........

slm kızlar nasılsınız canlarımmm

kız gul ben geldım dıyemı cıktın..msn ye de gelmıyosun bı sorun var anladım kadarıyla neyse saglık olsunn..ben cıkıyorum gul sen gırebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…